Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev til Økonomi

Drømmer du om en uddannelse med udfordringer og spændende opgaver inden for økonomi? Så er du måske den, vi leder efter.

Vi tilbyder en solid uddannelse inden for regnskab, administration og økonomi. Som kontorelev får du en travl og spændende hverdag i en uddannelsesinstitution, hvor du aldrig med sikkerhed kan vide, hvad dagen vil bringe.

Som kontorelev i Økonomi bliver du en del af et administrativt fagligt miljø, som indgår i Københavns Professionshøjskoles (KP) samlede arbejdsfællesskab.

I Økonomi har vi et kontinuerligt fokus på sikker drift, kvalitet i opgaveløsningen og procesoptimering – alt i relation til økonomiopgaver inden for regnskabsudarbejdelse, budgetlægning og indkøb mv.

Om uddannelsen
Du bliver kontorelev i en stor organisation, der giver dig en alsidig og varieret hverdag, hvor vi i fællesskab tilrettelægger et uddannelsesforløb, så du får en bred og grundlæggende basisviden inden for dit fag.

Du vil i dit elevforløb blive tilknyttet en oplæringsansvarlig, og du vil få masser af mulighed for at suge til dig af viden og erfaring fra mange dygtige kollegaer.

Uddannelsen er 2-årig og veksler mellem praktik hos os og teoretisk undervisning på skoleopholdene, der foregår på Niels Brock.

På KP har vi mange elever med forskellige uddannelsesretninger, og vi vægter et stærkt, fagligt netværk for dig og vores øvrige elever. Derfor har vi bl.a. hver måned et elevmøde, hvor vi taler om aktuelle emner ift. jeres uddannelse og arbejdsopgaver – hvor du er med til at skabe dagsordenen.

Det sker i praktikperioderne
Som kontorelev i Økonomi kommer du til at lære om, og prøve kræfter med, mange af de opgaver, der ligger i Økonomi – og du får naturligvis mulighed for at gå i dybden med de fleste af dem.

Du kommer bl.a. til at lære om og arbejde med følgende områder:

 • bogholderiopgaver, bl.a. afstemning af debitorer og bankkonti samt betaling af fakturaer
 • bogføring og udarbejdelse af periode- og årsregnskaber
 • controlleropgaver og økonomistyring
 • budgettering af indtægter, omkostninger og budgetopfølgninger
 • økonomiske analyser og business cases
 • indkøb, tilbudsindhentning, udbud og aftaleindgåelse.
Om dig
Du er ansvarsbevidst, arbejder struktureret og kan bevare et vedvarende fokus, når opgaverne kræver det. Derudover forestiller vi os, at du:

 • kan lide udfordringer og synes det er sjovt at lære nyt
 • interesserer dig for og har flair for at anvende it-systemer
 • er optaget af god kommunikation og videndeling
 • er serviceorienteret og kan indgå konstruktivt i samarbejdet med kollegaer, studerende, undervisere og ledere
 • er nysgerrig, initiativrig og har lyst til at forstå en offentlig forvaltning
 • har lyst til at indgå i og være aktiv i elevnetværket.
For at komme i betragtning, forventer vi, at du er god til dansk i skrift og tale og har bestået en af nedenstående uddannelser:

 • EUX
 • HHX
 • STX, HF, HTX inkl. HGS/EUS
 • HG med kvalifikationer til kontoruddannelse med specialer opnået før 1. august 2015.
Om os
Økonomi består af tre enheder: Budget, Regnskab og Indkøb, og du vil under din elevtid skifte mellem de 3 enheder. Vi er i alt 37 medarbejdere og ledere.

Økonomi er en central enhed, som til daglig har kontakt med hele KP, da vi både understøtter og styrer hele institutionens økonomi.

Vi lægger vægt på et godt samarbejde, hvor godt kollegaskab og faglig udvikling går hånd i hånd. Derudover arrangerer vi også gerne nogle sociale arrangementer, der både kan foregå i og uden for arbejdstiden.

Ansættelse
Uddannelsen er med start den 1. september 2021. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, inklusiv frokostpause.

Du ansættes i henhold til gældende overenskomst mellem HK Stat og Finansministeriet.

Din arbejdsplads bliver på Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V. Der kan være aktiviteter på vores øvrige adresser i hovedstadsområdet.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte regnskabschef Helle Vestergaard Motsi på telefon 4189 7474 eller den uddannelsesansvarlige Lene Hansen på telefon 4189 7018.

Interesseret?
Send din ansøgning, CV og eksamensbevis senest onsdag d. 21. april 2021.

I din ansøgning bedes du forholde dig til følgende spørgsmål:

 • Hvorfor ønsker du en kontoruddannelse? Og hvorfor netop med speciale i økonomi?
 • Hvilke forventninger har du til det at arbejde på kontor?
 • Hvilke opgavetyper forestiller du dig at trives bedst med?
Vi forventer at afholde samtaler den 28. april 2021

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.