Kontorelev til offentlig administration i Roskilde Kommune

Er du parat til at tage ansvar for dit uddannelsesforløb? Har du gåpåmod og engagement for kontorfaget? Så har vi kompetente vejledere til at guide dig igennem en kontoruddannelse hos Roskilde Kommune.  
 
Du kan forvente som elev at komme til at give dit bidrag til, hvordan fremtidens offentlige administration kan udvikles, så det skaber mest mulig mening for borgerne. Du vil igennem den 2-årige uddannelse være i tre afdelinger, for få indsigt og læring om hvilke opgaver og formål en kommune har for borgerne. Du vil få viden om lovgivning og administration, og du vil blive god til at løse de opgaver, som du bliver oplært i.  
 
Vi forventer, at du brænder for at vise os dit engagement i opgaveløsningen og din positive indstilling til egen læring. Du er interesseret i at lære, er kvalitetsbevidst og god til at overholde deadlines. Du er en af de bedste på din årgang, du er god til tal og kommunikation, samt har eller forventer at bestå:     
  • EUX Business (tidligere HG)
  • En 1-årig studie kompetencegivende del af EUX
  • HHX + 5 ugers grundforløb
  • STX, HTX, HF + 10 ugers grundforløb  
Vi tilbyder dig en udfordrende uddannelse med egen uddannelsesplan og evalueringer gennem forløbet. Vi har et godt elevnetværk, og i 2016 vandt vi prisen som årets bedste elevklub.  
 
Du kan læse mere om dine muligheder som elev hos Roskilde Kommune samt adgangsbetingelser på www.roskilde.dk/kontorelev  
 
Vi skal have modtaget din ansøgning senest den 2. marts 2018. 
Samtalerne forventes holdt den 13. og 14. marts 2018, og ansættelsesstart er den 1. september.  
 
Upload din ansøgning med bilag og dit adgangsgivende eksamensbevis eller sidste karaktermeddelelse samt evt. udtagelser og RKV bevis.  
 
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Bettina K. Jensen på telefon 4631 3201.
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Barselsvikar til HR-udvikling i Roskilde Kommune

Roskilde Kommune - HR & Byrådssekretariat

Vi søger en HR-konsulent tl et barselsvikar, som kan indgå i teamet og være med til at drive HR-arbejdet i Roskilde Kommune. Stillingen er på 37 timer om ugen med tiltrædelse 1. maj 2018. Du bliver tilknyttet udviklingsteamet, bestående af 10 medarb...