Kontorelev til vores administration

Hydrema er en international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og -materiel. Koncernens hovedmål er at kunne tilbyde udstyr, som imødekommer det enkelte markeds behov. Hovedsædet ligger i Støvring syd for Aalborg. Firmaet råder over et større netværk af salgs- og servicefaciliteter med datterselskaber i Danmark, Norge, Sverige, England, Frankrig, Tyskland og USA. Den øvrige del af verden serviceres af lokale forhandlere. Hydrema har produktionsfaciliteter i Danmark og Tyskland. Koncernen beskæftiger i dag ca. 500 medarbejdere. Produktfamilien består af knækstyrede grave-læssemaskiner, dumpere, hjulgravemaskiner samt maskiner til skinnearbejde. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-, anlægs, skov- og landbrugsbranchen.

Er du selvstændig, engageret og nysgerrig? Og har du lysten til at blive oplært og introduceret for mange aspekter indenfor kontorfaget?

Som person er du udadvendt og trives med mangeartede opgaver. Fysisk vil du få plads i vores reception, og du skal derfor være klar på at være i front, når der kommer gæster i huset. Du bliver tilknyttet vores administrations-/økonomiafdeling, men vil komme til arbejde tværfagligt og få opgaver og ansvar fra forskellige afdelinger i hele organisationen.

Vi vil sørge for at du får en varieret hverdag og stor kontaktflade, der vil være med til at give dig en bred indsigt i form af din uddannelse indenfor kontorfaget.

Vores nye kontorelev er:

  • Udadvendt og målrettet
  • Frisk på en at blive en del af en hverdag med mangeartede opgaver
  • Fokuseret på at få en uddannelse og viden - som giver værdi i fremtiden
  • Har eller består snart én af de adgangsgivende uddannelser, der kræves for at komme i betragtning til en elevplads.
  • Du formulerer dig godt både mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk, og gerne tysk

Du er en positiv person, som udstråler energi og engagement, og som er ivrig efter at lære og udvikle sig fagligt såvel som personligt.

Hydrema tilbyder:

Et godt læringsmiljø og muligheden for at lære fra erfarne og kompetente kolleger.

Hydrema er en alsidig og spændende arbejdsplads, hvor du hurtigt får en stor berøringsflade og selvstændigt ansvar i en organisation, hvor et godt samarbejde og god kommunikation vægtes højt.

Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og i et miljø hvor du sammen med ambitiøse, glade og dedikerede kollegaer skaber rammen for en virksomhed i vækst.

Ønsker du en praktisk 2- årig uddannelse, der gør dig i stand til at varetage en bred vifte af opgaver, og opfylder dine ambitioner om ansvar og udvikling?

Hviid & Larsen står for processen omkring ansøgere til jobbet, og skulle du ønske yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte HR partner Anne-Marie Hviid på 26271480. Ansøgninger vil blive behandlet løbende, og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Kontorelev indenfor Regnskab og Økonomi

HMK Bilcon 2017 A/S

Jobcenter Rebild søger for HMK Bilcon 2017 A S, en kontorelev (mulighed for voksenelev) indenfor Regnskab og Økonomi, samt ad hoc administration til en spændende, udfordrende og lærerig elevplads. HMK Bilcon 2017 A S fremstiller tankvognsløsninger t...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Medarbejder søges til køkken

BIERSTED KRO V/ELSE MARIE NIELSEN

Ansvarsbevidst medarbejder søges til fast stilling i vores travle køkken. Du skal kunne drive køkkenet, når jeg ikke er der. Jeg forventer at du tager ansvar og har det fornødne overblik. Din baggrund er mindre vigtig - du skal kunne lave mad og dri...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:23. maj 2018

Administrative medarbejdere til Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi

Aalborg, Nordjyllands PolitiNordjyllands Politi søger administrative medarbejdere.Vi søger bredt i organisationen og kan derfor ikke på nuværende tidspunkt komme nærmere ind på det endelige antal samt i hvilke afdelinger, der er behov for nye medarb...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:2. maj 2018

Kontorelever til Forsvarsministeriet Regnskabsstyrelses Processektion

Civile stillinger

ER DU FRISK OG KAN DU REGNE DEN UD? Vi søger et antal kontorelever med speciale i økonomi, med start i september 2018. Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse (FRS) er placeret i Hjørring, og varetager den samlede regnskabsopgave for hele Forsvaret. ...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:6. maj 2018

Kontorelever til Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse

Civile stillinger

Vi satser på dig hvad satser du på? Kunne du tænke dig en alsidig og spændende kontoruddannelse, så skal du til tasterne nu! Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse i Hjørring søger 4 kontorelever med speciale i Offentlig Administration med start henh...
Indrykket:20. april 2018
Udløbsdato:9. maj 2018