Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev ved Østre Landsret 2018

Østre Landsret søger en kontorelev inden for offentlig administra­tion.

 
Østre Landsret søger en dygtig kontorelev fra den 1. september 2018 til en spændende og afvekslende uddannelse med et jobindhold, der giver mening. 
 
Østre Landsret har ca. 150 medarbejdere. Vi ønsker, at Østre Landsret skal være et retligt pejlemærke, en moderne serviceorienteret domstol, og en attraktiv arbejdsplads med et udfordrende professionelt miljø og et højt trivselsniveau. 
 
Hvad skal du lave? 
 
Som elev i Østre Landsret vil du komme til at deltage i den administrative sagsbehandling af retssager. Du vil endvidere blive oplært i jour­nalarbejde, regnskab og personaleadministration samt blive oplært i anvendelsen af vores it-systemer. I løbet af uddannelsen rokerer du mellem flere sektioner, hvor du kommer til at prøve kræfter med mange forskellige opgaver. 
 
I din 2-årige uddannelse indgår ca. 13 ugers skolegang på Niels Brock. Du vil endvidere komme til at deltage i et fagligt og socialt elevnetværk dels i landsretten dels inden for Danmarks Domstole.  
 
Hvem er du? 
 
Du er engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst, loyal, service­minded og udadvendt. Du har endvidere god situationsfornemmelse og ordenssans, og du er god til dansk retskrivning. 
 
Faglige kompetencer:
 
For at blive ansat som kontorelev skal du inden 1. september 2018 have bestået en af følgende uddannelse med adgangsgivende niveauer til offentlig administration: 
 
EUX (det studiekompetencegivende forløb) 
HG2-bevis som giver adgang til kontoruddannelse med speciale i offentlig administration 
HTX, STX eller HF-bevis, suppleret med et 10 ugers grundforløb på handelsskolen 
HHX-bevis, suppleret med et 5 ugers grundforløb på handelsskolen 
 
Du skal vedlægge relevante eksamensbeviser til din ansøgning. Har du endnu ikke modtaget dit eksamensbevis, så vedlæg dine standpunktskarakterer. Har du modtaget merit for dele af adgangskravene, skal du også vedlægge disse.  
 
Er du er fyldt 25 år, skal du kontakte en erhvervsskole med henblik på at få lavet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning.   
 
Vil du vide mere? 
Du kan du ringe til personalekonsulent Peter Bjerg Pedersen (elevansvarlig) på tlf. 99 68 62 22 for at høre nærmere om, hvordan det er at være kontorelev i Østre Landsret. Østre Landsret ligger i Bredgade 59, 1260 København K. Du kan i øvrigt besøge vores hjemmeside på dette link: Østre Landsret 
 
Løn- og ansættelsesvilkår: 
 
Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer. Vi har flekstid. 
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til OAO-S fællesoverenskomst samt organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat. Lønnen er for elever fra 18 år – 24 år 13.400,83 kr. om måneden.             
 
Ansøgning :
 
Ansøgningsfristen er torsdag den 15. februar 2018 kl. 12.00. Du skal sende din ansøgning online via vores e-rekrutteringssystem, hvortil der er link fra stillingsopslaget på vores hjemmeside Østre Landsret. Du bliver guidet igennem processen, når du trykker på knappen "Søg stillingen" nederst på siden.  
 
Ansættelsessamtaler afholdes torsdag den 22. februar 2018. 
 
Østre Landsret vil gerne afspejle sammensætningen af den danske befolkning. Alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres derfor til at søge stillingen. 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her