Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev ved Retten i Lyngby

Bliv elev ved Retten i Lyngby
- et job, der giver mening!Retten i Lyngby søger kontorelever inden for offentlig administration. Vi søger dygtige elever, der viser initiativ og tager ansvar for egen læring.En spændende og afvekslende hverdag med masser af smil
Danmarks Domstole løser mange samfundsrelevante opgaver. Du vil blive oplært af fagligt engagerede kollegaer og få selvstændige opgaver.

Som elev ved en ret kommer du til at arbejde med retssager, fogedsager, skiftesager og administration. Du får stor kontakt til rettens brugere.Karrieremuligheder
Når din uddannelse hos os er færdig, vil du have fået en bred forståelse for arbejdet i en offentlig myndighed, og du vil selvstændigt kunne varetage mange administrative opgaver. Din uddannelse åbner blandt andet mulighed for, at du kan gøre karriere ved domstolene eller en anden offentlig myndighed, fx politiet, et ministerium eller en uddannelsesinstitution.Hvem er du?
Vi regner med, at du er god til dansk retskrivning, består EUX Business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX.

Vi lægger samtidig vægt på, at du har et stærkt samarbejdsgen og kan løse opgaver med godt humør i fællesskab med andre.

Retten i Lyngby er en del af Danmarks Domstole og den 3. statsmagt. Hos os vil du få omkring 60 kolleger, som er en blanding af jurister, kontoransatte og retsbetjente.

Vi har fokus på god trivsel i en effektiv hverdag. Vores motto er ”Vi kan noget hver for sig – Sammen kan vi mere!”

Vi arbejder elektronisk i videst muligt omfang – og afprøver gerne nye idéer til en endnu bedre opgaveløsning – blot kvaliteten også har fremgang - og det giver mening for såvel ansatte som borgeren.

Vi arbejder i lyse lokaler ca. 5 minutters gang fra Lyngby Station, centralt for S-tog og tværgående hurtigbusser.

Retten vil udarbejde en uddannelsesplan, der sikrer, at du på bedste vis kommer rundt i alle afdelinger – Administrationsafdelingen, Fogedafdelingen, Skifteafdelingen og Retssekretariatet (civile sager og straffesager). Du vil hurtigt få mulighed for at opnå en bemyndigelse til selvstændig sagsbehandling med gode muligheder for sparring.Skoleforløb og elevseminarer med andre elever
Uddannelsen varer som hovedregel 2 år, hvor der indgår skoleforløb på en handelsskole og årlige elevseminarer med andre elever fra domstolene. Praktik i udlandet kan også være en mulighed.

Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos handelsskolens studievejledere.

www.domstol.dk\lyngby, kan du læse mere om Retten i Lyngby. På www.domstol.dk, kan du læse mere om Danmarks Domstole. Her har du tillige mulighed for at tilmelde dig vores JobAgent og derved modtage en e-mail, når vi opslår en ny stilling.Hvor skal du sende din ansøgning hen?
Kan du se dig selv i en elevstilling hos os, skal du sende din ansøgning elektronisk direkte til retten. Det sker via vores rekrutteringssystem på www.domstol.dk\lyngby under ”Job i retten”, hvor du kan se alle ledige stillinger. Sammen med ansøgningen skal du uploade relevante eksamenspapirer eller karakterblad, dit cv samt eventuelle udtalelser. Screeningsspørsmålene skal besvares.Hvornår er ansøgningsfristen?
Ansøgningen skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 26. februar 2020, kl.12.00.


Hvornår begynder din elevuddannelse og hvad er lønnen?
Vi forestiller os, at du begynder den 1. september 2020. Dog vil der være mulighed for at begynde tidligere eller senere efter nærmere aftale.

Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Vi opfordrer enhver, der er interesseret og kvalificeret, til at søge stillingen uanset personlige forhold som alder, køn, race, etnisk tilhørsforhold m.v.Vil du vide mere?
Er du velkommen til at kontakte elevuddannelsesansvarlig Marianne Andersen på telefon 9968 4800 – eller pr. mail til ma@domstol.dk eller se den lille video nederst i dette opslag - https://www.elevportalen.dk/20892/danmarks-domstole-soger-kontorelever.Du vil også kunne finde os på:

  • Niels Brocks jobbørs den 28. januar 2020
    og
  • Knords jobbørs den 5. februar 2020.
Informationsaften
Sæt x i kalenderen torsdag den 20. februar 2020 kl. 17.00, hvor Retten i Lyngby afholder informationsaften for alle interesserede kandidater. Her er det muligt at høre om, hvad Retten i Lyngby tilbyder og se vores lokaler. Der er ingen tilmelding, så du kan frit møde op. Dørene lukkes dog kl. 17.05.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.