Kontorelev ved Retten i Odense

Bliv kontorelev ved Retten i Odense   Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og administration, så er du lige den vi søger!  
Retten i Odense søger 2 dygtige kontorelever inden for offentlig administration, der tager ansvar for egen læring og viser gå-på-mod, som kan arbejde både selvstændigt og sammen med andre.  
 
Derudover forventer vi, at du kan arbejde struktureret og har ordenssans, er god til dansk retskrivning og består EUX Business eller enten har en gymnasial baggrund med suppleringsfag eller en HHX med suppleringsfag. Alternativt har du en HG2-eksamen med dansk og it på niveau C.  
 
Hvad skal du lave?  
Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med retssager, civilesager, skiftesager og fogedsager. Du får en omfattende oplæring, hvor du får ansvar og har stor kontakt til domstolenes brugere og indblik i den juridiske verden.  
 
Uddannelsen varer som hovedregel 2 år. Den praktiske oplæring i retten kombineres med skoleophold på Tietgenskolen i Odense. Praktik i udlandet kan også være en mulighed. Derudover er der årlige elevseminarer, hvor du er sammen med andre elever fra domstolene.  
 
Efter din elevtid åbner uddannelsen mulighed for at arbejde ved blandt andet domstolene og politiet, i en anden offentlig myndighed eller i advokatbranchen.  
 
Yderligere oplysninger  
Eventuelle spørgsmål kan stilles til afdelingsleder Hanne Lauritsen, tlf. 66 11 47 12. Du kan også besøge vores hjemmeside http://www.domstol.dk/Odense.  
 
Ansøgningsfrist   
Du skal sende din ansøgning online via vores rekrutteringssystem på vores hjemmeside http://www.domstol.dk/Odense under job i retten. Du bliver guidet igennem rekrutteringsprocessen, når du trykker på knappen ”søg stilling”. Udover din ansøgning bedes du vedhæfte CV, eventuelle udtalelser samt alle relevante eksamenspapirer (med karakter og niveau) eller seneste terminskarakterer.  
 
Vi skal have modtaget din ansøgning i rekrutteringssystemet senest mandag den 26. februar 2018 kl. 12.00. Ansøgningssamtalerne forventes afholdt i løbet af ugerne 10 og 11.  
 
Hvornår begynder din elevuddannelse, og hvad er lønnen?  
Vi forestiller os at du starter 1. september 2018.  
 
Din ansættelse og løn følger fællesoverenskomsten og organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.  
 
Er du fyldt 25 år, kan du eventuelt få afkortet din uddannelse, hvis du har relevant erhvervserfaring. Info herom kan du få hos Tietgenskolens studievejleder.  
 
Da Danmarks Domstole gerne vil afspejle sammensætningen af den danske befolkning, opfordrer vi alle interesserede uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontorelever ved Fyns Politi

Fyns Politi

Odense, Fyns politiFyns Politi søger pr. 1. september 2018 tre kontorelever med offentlig administration som speciale.Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø med garanti for faglig såvel som personlig ...
Indrykket:15. januar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Postdoc-stilling ved Institut for Historie

Syddansk Universitet

Ved Institut for Historie er en post.doc.-stilling ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller efter aftale.Postdoc.-stillingen indgår i forskningsprojektet I nederlagets skygge: 1864 i dansk selvforståelse og historiebrug (1864-2014) finansier...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Indkøbsassistent

Eurotoys ApS

Kvalitet og godt købmandskab som omdrejningspunkt Vi søger en dygtig og struktureret medarbejder, som kan indgå i vores dynamiske og forretningsorienterede team beliggende i Tietgenbyen, Odense.I første omgang er stillingen tidsbegrænset til udgange...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Administrativ medarbejder til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden

Odense
Bliv del af en dynamisk hverdag i Spillemyndigheden, hvor de administrative arbejdsopgaver er mangeartede, og du kommer til at bidrage med din erfaring inden for administration og bogføring. Driftssikker opgavehåndtering Vi søger en kollega til kont...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Studiejob i international økonomiafdeling

esoft systems AS

Odense
Er du i gang med studierne og savner et relevant studiejob, der kan hjælpe dig videre i karrieren? Vil du være en del af en stærk økonomifunktion, i en international virksomhed, der ønsker at yde høj service og høj regnskabsmæssig kvalitet? Så er jo...