Kontorelev ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Næstved, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger pr. 1. september 2018 tre kontorelever med offentlig administration som speciale.

Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø – med garanti for faglig såvel som personlig udvikling.

Som kontorelev i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi får du en bred og alsidig uddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse på en af vores lokalpolitistationer, primært på vores hovedstation i Næstved.

Du vil i løbet af dit elevforløb blive uddannet i kredsens servicecenter (1-1-4), et af kredsens sekretariater, afdelingen for økonomisk kriminalitet, ledelsessekretariatet, anklagemyndigheden og økonomiafdelingen, og du vil lære både borgerbetjening og sagsgangene for de sager, der bliver behandlet i politiet.

Du vil få en omfattende oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver. Du kommer til at møde dygtige og ambitiøse kollegaer fra flere forskellige faggrupper, som meget gerne deler deres viden med dig.

Vi har 3-4 elever under uddannelse, og du kan dele erfaringer med de andre elever i et elevnetværk på tværs af uddannelsesperioder.

Vi forventer, at du er åben og imødekommende, har lyst til at arbejde i en stor organisation med en stor kontaktflade til både borgere, samarbejdspartnere og kollegaer, samt brænder for en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Vi lægger vægt på at du:
• har gåpåmod og er engageret
• er initiativrig, fleksibel og selvstændig,
• tager medansvar for egen uddannelse og har et godt humør
• er nysgerrig efter nye opgaver, men samtidig også indstillet på at rutineopgaver kan være en del af hverdagen
• gode skriftlige og mundtlige dansk kundskaber samt gode kommunikative evner

For at komme i betragtning forventer vi du har/snarligt får en af de følgende uddannelser:
• EUX Business med kvalifikationer til kontoruddannelse med specialer
• STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS eller EUS forløb
• HHX inkl. 5 ugers grundforløb
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelse med specialer bestået før 1. august 2015.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes pr. 1. september 2018, og uddannelsen varer to år.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen mellem HK/Stat og Finansministeriet samt lov om erhvervs-uddannelser.

Din arbejdstid vil være på 37 timer pr. uge.

Dit arbejdssted bliver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, primært med adresse i Næstved.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Kontakt og ansøgning
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig Mie Fachmann på mobil 4133 0643 alle hverdage mellem kl. 8.00-14.00, eller via mail til MFA006@POLITI.DK.

Der modtages kun elektroniske ansøgninger. Når du søger et job hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere job i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

I ansøgningen bedes du skrive lidt om dig selv, herunder hvad dine interesser er både personligt og fagligt, hvilke personlige kompetencer du mener at kunne bidrage med i forhold til et uddannelsesforløb, samt hvorfor du søger en elevplads ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Sammen med din ansøgning skal du vedhæfte CV med kopi af eksamensbevis/eller seneste standpunktskarakterer samt andre relevante bilag.

Er du fyldt 25 år og har bestået din eksamen efter 1. august 2015, bedes du fremsende din realkompetencevurdering (RKV) eller du skal kontakte en handelsskole med henblik på at få udarbejdet en realkompetencevurdering (RKV), som skal vedlægges din ansøgning. Hvis du har spørgsmål om adgangskrav og uddannelsesretning, kan du kontakte nærmeste handelsskole.

Der forventes at blive afholdt samtaler i uge 11-12.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:19. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Kontorelev til Center for Børn & Undervisning

Centerstab Børn & Undervisning

Faxe
Se her, hvad Maria, Thilde, Josephine og Mathilde siger om at være elev i Faxe Kommune: Som kontorelev i Faxe Kommune, har vi et kæmpe ansvar for en masse opgaver og ansvarsområder, som vi slet ikke havde regnet med at komme til at dykke ned i. Det ...
Indrykket:20. februar 2018
Udløbsdato:19. marts 2018

Kontorelev

Slagelse Kommune

Slagelse
Vil du være Slagelse Kommunes nye kontorelev? Jeg er glad for at arbejde i Slagelse Kommune, fordi man får en meget varieret uddannelse. Du kommer rundt på forskellige afdelinger, oplever de forskellige opgaver en kommune udfører, og hvordan afdelin...
Indrykket:21. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Kontorelev til Center for Kultur, Frivillighed og Borgerservice

Borgerservice

Faxe
Se her, hvad Maria, Thilde, Josephine og Mathilde siger om at være elev i Faxe Kommune: Som kontorelev i Faxe Kommune, har vi et kæmpe ansvar for en masse opgaver og ansvarsområder, som vi slet ikke havde regnet med at komme til at dykke ned i. Det ...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Kontorelev med speciale i administration

Roskilde Tekniske Skole / Hovedadministration

Roskilde Tekniske Skole søger en kontorelev inden for specialet administration.JobbetI løbet af din 2-årige uddannelse vil du beskæftige dig med et bredt udvalg af administrative opgaver i hhv. receptionen, uddannelsesadministrationen, økonomi-, løn...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Ambitiøs og energisk kontorelev til offentlig administration

Koncerncenter

Holbæk
Ringsted Kommune søger netop nu 3 kontorelever med speciale i offentlig administration - en 2 årige kontoruddannelse der giver rig mulighed for udvikling af dine faglige og personlige kompetencer. Er du ambitiøs, målrettet, initiativrig og selvstænd...