Kontorelever 2018

Vil du have en praktisk uddannelse og kickstarte dit arbejdsliv? 
 
Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administration både i og udenfor Banedanmark, så læs videre. 
 
Uddannelsen begynder den 1. september 2018, og vi tilbyder ansættelse i Storkøbenhavn, Roskilde, Ringsted samt Fredericia. 
 
Et godt netværk og opgaver med betydning 
Banedanmark er en stor og alsidig arbejdsplads, og et elevforløb hos os giver dig mulighed for at afklare hvilket fagområde, der interesserer lige netop dig. 
 
Uddannelsen forløber sig over to år og er delt op i to perioder af hver et års varighed, hvor du får mulighed for at fordybe dig i forskellige fagområder inden for den enkelte afdeling. Det kan f.eks. være i et stort konkret projekt som Signalprogrammet, i området der varetager drift og vedligehold af jernbanen eller i vores økonomi- eller HR-afdeling.  
 
Med en uddannelse i Banedanmark er du godt på vej til et job både i det offentlige og i det private. Du kommer til at løse opgaver, som rent faktisk betyder noget. En tidligere elev formulerede det: ”Du bliver respekteret som kollega, og ikke kun som eleven”.  
 
Som elev bliver du tilknyttet en elevvært, som hjælper dig ind i organisationen og i gang. Derudover bliver du en del af Banedanmarks elevnetværk, hvor du kan sparre med både 1. og 2. års elever på tværs af vores mange afdelinger. 
 
Du kan læse mere om elevforløbet her.  
 
Selvstændig, initiativrig og klar på nye udfordringer  
Du har bestået enten et grundforløb (påbegyndt før 31. juli 2015), som giver adgang til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (HHX, STX, HTX eller HF) eller EUX med et godt resultat inden tiltrædelse.  
 
Du har formentlig haft et studie- eller fuldtidsjob og kender derfor til at indgå i et arbejdsmæssigt fællesskab. 
 
Herudover er vi på udkig efter personer, som er positive, opsøgende og selvstændige. Din elevvært og dine kolleger hjælper dig i gang med arbejdet, men det er også vigtigt, at du selv er nysgerrig på, hvilke opgaver du kan løse. 
 
Derudover forventer vi, at du har et godt kendskab til MS Office-pakken.  
 
Løn 
Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentlig Ansattes Organisationer og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT for ansættelse af kontorelever. 
 
Basislønnen for Hovedstad for kontorelever under 25 år udgør kr. 160.810,00 årligt og kr. 13.400,83 månedligt. Hertil kommer pension.  
 
Basislønnen for Hovedstad for kontorelever over 25 år udgør kr. 235.669,00 årligt og kr. 19.639,08 månedligt. Hertil kommer pension.  
 
Basislønnen for Provins for kontorelever under 25 år udgør kr. 156.304,00 årligt og kr. 13.025,33 månedligt. Hertil kommer pension.  
 
Basislønnen for Provins for kontorelever over 25 år udgør kr. 233.258,00 årligt og kr. 19.438,17 månedligt. Hertil kommer pension.  
 
Ansøgning og kontakt 
Vil du vide mere om dét at være kontorelev i Banedanmark, kan du kontakte vores elevkoordinatorer Christina Schiøler Axelsen eller Sandie Christensen. 
 
Send os en ansøgning, hvor du fortæller lidt mere om dig selv. Tag også gerne et kig på vores organisation og fortæl os lidt om hvilke afdelinger, du tror, er interessante for dig at arbejde i. Derudover får vi brug for et CV og dit seneste karakterblad. Vi afholder samtaler i uge 8 og 10.  
 
For at søge stillingen klikker du på ”Søg stillingen” og følger instruktionerne. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Eventkoordinatorelev til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

Brænder du for at koordinere, organisere og være den der har det store overblik for vores events? Og har du gå-på-mod og sans for at give gæsten den bedste service? Så er det dig, vi søger, som eventkoordinatorelev på Det Danske Filminstitut. Vi til...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontorelev i Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

København
Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier? I Undervisningsministeriet arbejdes der for at skabe et stærkt fagligt fundament for Danmarks fremtid. Det er derfor også en ambition for os at skabe en stærk toårig...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

2 kontorelever med lyst til udfordringer

NIELS BROCK COPENHAGEN BUSINESS COLLEGE

Er du selvstændig, engageret og nysgerrig? Har du mod på at løse mange varierende opgaver? Det kan vi tilbyde Vi søger 2 kontorelever med speciale i offentlig administration med start den 1. september 2018. Som elev hos Niels Brock får du en velkoor...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:9. marts 2018

Transport-, Bygnings- og Boligministeriets departement søger 2 kontorelever

Transport-, Bygnings- og Boligministeriet

København
Vi søger 2 kontorelever inden for specialet offentlig administration til ansættelse 1. september 2018 samt 1. december 2018. Arbejdsopgaver Transport-, Bygnings- og Boligministeriet er ét af de største og mest varierede ministerområder med en lang r...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling

Beskæftigelsesministeriets departement

København
Interesserer du dig for samfundsforhold? Og vil du gerne være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så bliv kontorelev hos Beskæftigelsesministeriet. Her står vi klar til at give dig e...