Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelev(er) inden for studieadministration søges til internationalt miljø

Ønsker du at arbejde i et internationalt miljø i centrum af København, hvor du får mulighed for at få en bred kontoruddannelse inden for studieadministration? Interesserer du dig for uddannelsesområdet, og har du lyst til at være i tæt kontakt med studerende og undervisere? Vil du arbejde i en stor organisation, som er i evig forandring? Trives du med at arbejde tæt sammen med andre og levere god service? Så skal du søge en elevplads på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet.

Som elev hos os vil du opleve, at du i løbet af din elevtid får opgaver med større og større ansvar, så du løbende udvikler dig fagligt og personligt. Vi tilrettelægger et fokuseret forløb inden for studieadministration med fokus på undervisnings- og eksamensplanlægning samt sagsbehandling og studenterkontakt. Du kommer til at arbejde i to enheder, så du får indblik i, hvordan vi arbejder sammen på tværs og løser opgaverne i fællesskab. Du vil få en spændende og afvekslende kombination af praktik og skole.

Du deltager i et introduktionsforløb sammen med andre kontorelever, og vi sørger for, at du får oplæring i alle dine opgaver. Derudover tilbyder vi kurser, der vil styrke dine kompetencer inden for studieadministration, f.eks. i sagsbehandling og kommunikation.


Når du har gennemført din uddannelse som elev, har du opnået praktisk erfaring med studieadministration og studieadministrative IT-systemer, som anvendes bredt på universiteter, professionshøjskoler mv. Det giver dig gode beskæftigelsesmuligheder, både i uddannelsessektoren og i andre offentlige organisationer.

Som elev kommer du blandt andet til at arbejde med:

 • Undervisningsplanlægning, herunder skemalægning, kursustilmelding, regeltjek
 • Eksamensplanlægning og –administration, herunder specialeadministration
 • Ansættelse af undervisere
 • Sagsbehandling, f.eks. i forbindelse med optag af studerende
 • Sagsbehandling for udvekslingsstuderende
 • Betjening af studerende i Studenterservice
Som elev ser vi gerne, at du

 • er engageret og har gjort dig klart, at det er en elevuddannelse inden for studieadministration, som du brænder for
 • er detaljeorienteret med sans for systematik og orden
 • har flair for IT og nemt ved at sætte dig ind i nye IT-systemer
 • tager ansvar for dine opgaver og egen læring
 • er serviceminded med lyst til kontakt med studerende og undervisere
 • er mødestabil
Da en del af underviserne og de studerende ikke taler dansk, skal du kunne begå dig mundtligt og skriftligt på engelsk.

Det er et krav, at du har bestået eller vil bestå en af følgende uddannelser:

 • EUX merkantil
 • STX, HF, HTX inkl. 5 ugers EUS
 • HHX
 • HG2/HGV eller HGS med kvalifikationer til kontoruddannelsen med specialet offentlig administration opnået på gammel ordning (påbegyndt før 1. august 2015)
Er du over 25 år og har gennemført en anden erhvervsuddannelse end ovenstående eller har relevant erhvervserfaring, skal du vedhæfte en realkompetencevurdering til din ansøgning. Realkompetencevurderingen skal være foretaget på en erhvervsskole.

Vi foretrækker, at du har mindst 18 måneder tilbage af din elevuddannelse.

Løn- og ansættelsesforhold:

Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) og efter organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT. Er du mellem 18 og 24 år er startlønnen 14.159,42 kr. pr. måned eksklusiv pension. Og er du fyldt 25 år, er lønnen 20.484,50 kr. pr. måned eksklusiv pension. Arbejdstiden er på 37 timer pr. uge. Der foreligger en flekstidsaftale.

Vil du vide mere?

Så kontakt studiesekretær Tine Skou på mail tsk@samf.ku.dk / telefon 35 33 40 70 eller institutadministrator Christina Holbøll på mail chol@samf.ku.dk / telefon 35 32 34 66.

Københavns Universitet samarbejde med Niels Brock, hvor skoleforløbet foregår som udgangspunkt, men det er også muligt at blive tilknyttet en anden skole.

Vil du søge?

Når du søger, vil vi gerne have dit CV, en ansøgning og dine eksamensbeviser. Dit CV skal indeholde oplysninger om din uddannelse, dine erhvervserfaringer og dine sprogkompetencer. I din ansøgninger vil vi gerne have, at du redegør for, hvorfor du har valgt at uddanne dig til studieadministrativ medarbejder.

Du søger elevstillingen via Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget), senest 2. marts 2021. Vi afholder samtaler den 8. marts, og der vil indgå en skriftlig opgave i forlængelse af samtalen af ca. ½ times varighed. Der kan derudover indgå andre tests i rekrutteringsforløbet.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.