Kontorelever med speciale i offentlig administration

Hvis du ønsker en kontoruddannelse i et internationalt og dynamisk miljø – så kig lige her…

På Copenhagen Business School uddanner vi også kontorelever med speciale i offentlig administration – det næste hold starter den 1. september 2018


Medindflydelse, udvikling og dynamik

Vi tager din uddannelse alvorligt, vi lytter til dine ønsker og planlægger så vidt muligt dit uddannelsesforløb med udgangspunkt i dine særlige kompetencer og interesser. Til gengæld stiller vi krav til dig og tilbyder udfordrende opgaver inden for hele det administrative område.

I løbet af dit 2-årige uddannelsesforløb bliver du som udgangspunkt tilknyttet 2 forskellige praktiksteder med gode kolleger. Arbejdsopgaverne er administration i vores administrative enheder, f.eks. studieadministration, HR, forskningsenheder, vores internationale kontor m.m. Du får mulighed for at udvikle dine sproglige kvalifikationer, da arbejdet i flere enheder indebærer kontakt med udenlandske forskere og studerende.
Vi arrangerer og tilbyder forskellige kurser i løbet af praktikperioden og ønsker du supplerende uddannelse herudover, er der evt. også mulighed for det.

Kvalifikationer og kvaliteter
Du har masser af energi og lyst til at lære nyt. Du er selvstændig, initiativrig og har mod på at begå dig i en stor international organisation. Du er engageret og motiveret til at uddanne dig.

Vi forventer, at du har følgende faglige baggrund:

  • Enten en HHX eksamen suppleret med 5 ugers EUS, en studentereksamen/HF suppleret med 10 ugers EUS, et HG grundforløb eller gennemført EUX/EUV.
  • Du er god til dansk og engelsk og har flair for tal og kendskab til IT.

Er du over 25 år, gælder de samme adgangskrav. Du bedes medsende din realkompetencevurdering (RKV), som du kan få udarbejdet hos din handelsskole.

Du vil i løbet af uddannelsen være på skoleophold – typisk på Niels Brock, hvoraf 1 uge er en uges betalt studieophold i Bruxelles, og den sidste uge er afsat til at skrive fagprøve.

Netværk
Som kontorelev på CBS får du et stort netværk at trække på. Du møder andre unge under uddannelse og du kan deltage i forskellige arrangementer, så som seminarer, forelæsninger eller udvalg. Eleverne har en buddy-ordning, hvor der netværkes både på og uden for arbejdet. Eleverne holder månedlige møder, tager på seminar, holder julefrokost m.m.

Lønnen under uddannelsen
  • Hvis du er over 18 år, er lønnen pt. kr. 13.400,83 pr. måned 1. år og kr.14.151,75 pr. måned 2. år
  • Hvis du er over 25 år, er lønnen pt. kr. 19.639,08 pr. måned begge år

Løn- og ansættelsesforhold er efter aftale mellem Finansministeriet og HK. Elever er omfattet af pensionsordningen SAMPENSION.
Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Fra drøm til virkelighed
Har du spørgsmål til os, kan du kontakte overordnede elevansvarlig Maibrit Pedersen på tlf. 3815 2027 eller e-mail: mp.hr@cbs.dk.
Hvis du har lyst til at tale med en af vores elever, kan du kontakte kontorelev Sille Didriksen på tlf. 3815 2749 eller e-mail: sd.hr@cbs.dk.

Du kan også selv søge oplysninger på http://www.cbs.dk

Ansøgningsfrist
Send din ansøgning samt bilag til os, så vi har den i hænde senest mandag den 26. februar 2018.

Din ansøgning
Du søger stillingen online ved at åbne linket "søg online", hvor du udfylder ansøgningsformularen samt vedhæfter ansøgning med oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV.

Copenhagen Business School er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk oprindelse til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Eventkoordinatorelev til Det Danske Filminstitut

Det Danske Filminstitut

Brænder du for at koordinere, organisere og være den der har det store overblik for vores events? Og har du gå-på-mod og sans for at give gæsten den bedste service? Så er det dig, vi søger, som eventkoordinatorelev på Det Danske Filminstitut. Vi til...
Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever 2018

HR

Vil du have en praktisk uddannelse og kickstarte dit arbejdsliv? Banedanmark søger et nyt hold kontorelever med speciale inden for offentlig administration. Hvis du har mod på en praktisk uddannelse, som giver gode jobmuligheder inden for administra...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Bliv økonomielev i Erhvervsministeriets departement eller i Erhvervsstyrelsen - et klogt valg!

Departementet

København
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb. Om os: Erhvervsministeriet arbejde...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

Kontorelev i Undervisningsministeriet

Undervisningsministeriet

København
Har du lyst til at blive uddannet kontorelev i et af landets vigtigste ministerier? I Undervisningsministeriet arbejdes der for at skabe et stærkt fagligt fundament for Danmarks fremtid. Det er derfor også en ambition for os at skabe en stærk toårig...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelever med interesse for offentlig administration og sagsbehandling

Beskæftigelsesministeriets departement

København
Interesserer du dig for samfundsforhold? Og vil du gerne være del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så bliv kontorelev hos Beskæftigelsesministeriet. Her står vi klar til at give dig e...