Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontorelever til Bornholms Regionskommune

Kontorelever til Bornholms Regionskommune 

Er du en af vores kommende kontorelever? Nu har du mulighed for at lægge billet ind på en af pladserne som kontorelev med speciale i offentlig administration på Bornholms største arbejdsplads! 

Som kontorelev bliver du introduceret til mange forskellige administrative opgaver, der er en blanding af både rutine, drift, servicerings- og udviklingsopgaver. Vi hører ofte fra vores kontorelever, at de er overraskede over, hvor mange opgaver en kommune rent faktisk har, og hvor meget man som kontorelev ”får lov til” at arbejde med. Det kan fx være opgaver med personaleadministration, økonomi og borgerkontakt. Hertil kommer centerspecifikke opgaver. De seneste kontorelever har arbejdet så forskellige steder som Borgerservice, Beskæftigelsesservice, Løn og personale, Regnskab, Byg, Sekretariatsservice, Skole, Børn og Familie, Hjemmeplejens administration og Hjælpemidler. Der er altså gode muligheder for at prøve mange forskellige opgaver inden for det administrative område. 

Som kontorelev i Bornholms Regionskommune får du:

  • en værdifuld plads i det daglige arbejde på praktikstedet, så du efter afsluttet uddannelse er bedst muligt rustet til arbejdet som assistent 
  • stor variation i arbejdsopgaverne - vi er en stor organisation 
  • et stærkt elevnetværk og en velfungerende elevklub, hvor både første- og andetårselever deltager
  • mulighed for at deltage i forskellige tværfaglige opgaver i løbet af elevtiden
  • mulighed for at komme på studietur til Bruxelles på 2. uddannelsesår (med forbehold for de aktuelle rejserestriktioner)

For at få et godt udbytte af uddannelsen og stå stærkt til spændende ansættelser efterfølgende, er dette vigtigt: 

  • Stærk kommunikation: Klar og tydelig kommunikation uanset om du møder borgere eller andre ansigt til ansigt eller har skriftlig kontakt 
  • At det falder dig let at bruge en PC, at lære nye IT-systemer og evt. apps: Vi prioriterer digitalisering og selvbetjeningsløsninger højt i Bornholms Regionskommune
  • At du tager medansvar for egen læring og har fokus på din elevuddannelse, og at du tør være nysgerrig på nye opgaver
  • Uddannelsen er toårig, og er en kombination af praktik i regionskommunen og skoleforløb på Campus Bornholm. Skoleforløbet udgør 15 uger inklusiv den afsluttende, skriftlige fagprøve. 

I løbet af praktikken vil du typisk arbejde to forskellige steder. Regionskommunen har afdelinger spredt ud over hele øen, så dine praktiksteder kan også være forskellige steder på øen. 

Med en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration er der mange spændende muligheder efter endt uddannelse. Vi vil gerne give vores kontorelever brede muligheder efter uddannelsen, så har du særlige interesseområder, vil vi meget gerne planlægge din uddannelse efter det. Det kunne fx være at se nærmere på mulighederne for at komme i betragtning til administrative sagsbehandlerstillinger.

Du kan, ud over at søge job hos offentlige arbejdsgivere som kommune, stat og region, også søge optagelse på en videregående uddannelse, dvs. en erhvervsakademi-, professionsbachelor- eller universitetsuddannelse.  

Ansættelseskrav 
Du har bestået eller forventer at bestå: EUX med retning kontor, STX, HF eller HTX med et 5-ugers EUS-/HGS-forløb, HHX eller HG/HGV. Campus Bornholm tilbyder EUS-forløb med opstart i maj 2021. 
Hvis du er i tvivl om hvorvidt du opfylder de specifikke adgangskrav til uddannelsen, eller vil vide hvornår der gennemføres supplerende, adgangsgivende uddannelse, er du meget velkommen til at kontakte Pia Kure Kaas på Campus Bornholm. 
 

Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Ansættelsen er pr. 01-09-2021.

Praktisk information 
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse (fx standpunktskarakterer, hvis du ikke har afsluttet uddannelsen endnu), via "Søg jobbet"-knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 20. april 2021.
Er du over 25 år, skal du desuden have lavet en realkompetencevurdering, hvis du har taget din uddannelse efter den 1. august 2015. Denne kan du fx få udarbejdet ved Campus Bornholm. Du bedes vedhæfte dokumentation på al din tidligere uddannelse og evt. erhvervserfaring.
Har du allerede fået foretaget en realkompetencevurdering, skal denne også vedhæftes. 

Samtaler forventes afviklet i uge 17. Såfremt restriktionerne omkring Corona på det tidspunkt ikke giver mulighed for at afholde samtaler med fysisk fremmøde, vil de blive holdt på Skype. Forud for samtalerne får du mulighed for at møde to af vores nuværende kontorelever, der vil fortælle om det at være kontorelev hos os. 
Har du spørgsmål til elevpladserne, er du velkommen til at kontakte elevkoordinator Lene Schougaard Nielsen på 56 92 25 16. 
 

Bornholms Regionskommune som arbejdsplads

Bornholms Regionskommune (BRK) har omkring 3.600 medarbejdere og er dermed ubestridt øens største arbejdsplads. Hver femte i job på Bornholm er ansat i kommunen, som er en del af rammen om alle bornholmeres liv. Vores ledere og medarbejdere er stolte over og entusiastiske omkring hver dag at samarbejde om både borgerne og hele Bornholms udvikling, og sammen styrer vi mod at gøre kommunen til et endnu bedre sted at arbejde end i dag.
BRK er på mange måder en unik kommunal arbejdsplads, fordi Bornholm udgør en region for sig. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som danske kommuner normalt ikke har, og vi skal selv kunne løfte alle opgaver inden for velfærd og samfundsopgaver, da vores nabokommuner er langt væk. Vi har visionære planer for øens fremtid. Det er målet, at Bornholm skal være en fossilfri ø i 2040, og vi har også ambitiøse mål for fritidsliv, folkesundhed og det gode børne- og ungdomsliv.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv, synes vi Bornholm er Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden.
Det er tit en stor beslutning af flytte, hvad end du søger nye udfordringer på egen hånd eller har familien med til Bornholm. Har du brug for information, råd og vejledning om bolig, jobmuligheder for din ægtefælle, skole og fritid er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.