Vil du gerne have en spændende uddannelse inden for offentlig administration og sagsbehandling? Og vil du gerne være en del af en dynamisk arbejdsplads med fagligt dygtige og passionerede medarbejdere? Så er du måske en af vores nye kontorelever, som der ifølge traditionen er rift om efter endt uddannelse.
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet – i daglig tale SCIENCE søger pr. 1. september 2021 fire kontorelever til en varieret kontoruddannelse med speciale i offentlig administration. Et af forløbene vil have mere fokus på økonomi og regnskab det første år.
På SCIENCE forsker og underviser vi inden for mange spændende områder, der spænder lige fra mad, klima, miljø, natur og dyrevelfærd til IT, idræt, genetik og astrofysik. SCIENCE er organiseret i et fakultetssekretariat og 12 institutter placeret centralt i København og på Frederiksberg.
Vi arbejder hver dag på at styrke vores arbejdsmiljø, og vi har fokus på trivsel og det gode kollegaskab. Som medarbejder hos os har du flextid, gratis parkering, frugtordning, personaleforening og adgang til smukke, historiske omgivelser i vores forskellige placeringer i byen.
Dine arbejdsopgaver som elev
Vi garanterer dig et spændende og afvekslende uddannelsesforløb, hvor du vil rotere mellem to-fire enheder, for eksempel HR, Uddannelse, Forskning og Innovation og et af vores institutter. Du vil prøve kræfter med mange forskellige opgaver, bl.a.:
- Sagsbehandling i forbindelse med ansættelse af nye medarbejdere
- Personaleadministration herunder ferie- og fraværsregistrering
- Studieadministration herunder sagsbehandling af optag af internationale studerende
- Digital arkivering, elektronisk dokumenthåndtering og journalisering
- Mødeplanlægning og kalenderstyring
- Kommunikation med studerende og ansatte
- Kontering, fakturering og rejseafregning
- Økonomistyring af forskningsprojekter (forløb med fokus på økonomi og regnskab)
Dine arbejdsopgaver vil både bestå af selvstændige opgaver, og opgaver som løses i teams. Du vil igennem din elevtid få ansvar, passende udfordringer og rig mulighed for at udvikle dine faglige og personlige kompetencer.
I hver enhed vil du være tilknyttet en oplæringsansvarlig, som også fungerer som din vejleder, og du vil få en bred kontaktflade med mange forskellige kollegaer og brugere – danske såvel som internationale. Derudover vil du blive en del af vores netværk for kontorelever, som mødes regelmæssigt.
Vores nye elev Du bliver en del af en stor organisation med en omskiftelig og til tider travl hverdag, hvor mange interesser skal tilgodeses, og brugere betjenes. Du vil i din elevtid opleve vores organisation fra flere forskellige vinkler, og derfor er det vigtigt, at du:
- Er positiv, engageret og serviceminded
- Er god til at skabe relationer og i stand til at omgås forskellige typer mennesker
- Er lærenem, grundig og detaljeorienteret i din opgaveløsning
- Kan have mange bolde i luften, er opsøgende og har lyst til at tage et selvstændigt ansvar
- Har gode dansk- og it-kundskaber
- Er tryg ved at tale og skrive på engelsk
Da et af forløbene vil have mere fokus på økonomi og regnskab det første år, så skriv det gerne i din ansøgning, hvis du har en særlig interesse i disse områder.
Uddannelsesmæssige krav Du har bestået eller forventer at bestå EUS rettet mod kontor, et 5- eller 10 ugers kompetencegivende forløb for studenter (STX, HTX og HF) eller et
adgangsgivende grundforløb inden tiltrædelse den 1. september 2021.
I uddannelsesforløbet indgår 15 ugers skolegang på Niels Brock inkl. studietur til Bruxelles samt den afsluttende fagprøve.
Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen besættes efter løn- og ansættelsesvilkår i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK/Stat).
Ansøgning Send din ansøgning sammen med CV og dokumentation for uddannelse via
Jobportalen (tryk på linket "SØG STILLINGEN" nederst i opslaget) senest
den 31. januar 2021. Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUS), skal du sende din realkompetencevurdering med din ansøgning.
Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 6.
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til HR-konsulent Kamilla Lund Pedersen, Fakultetssekretariatet på telefon 35 33 15 55.
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.
Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på Københavns Universitet – SCIENCE – er landets største naturvidenskabelige forsknings- og uddannelsesinstitution med 4.000 ansatte og 9.700 fuldtids bachelor- og kandidatstuderende fordelt på 12 institutter. Fakultetet har et årligt budget på godt 3 mia. kr. Læs mere om Det Natur- og Biovidenskabelige Fakultet på
http://www.science.ku.dk/