Kontorelever ved Fyns Politi

Odense, Fyns politi
Fyns Politi søger pr. 1. september 2018 tre kontorelever med offentlig administration som speciale.

Vi tilbyder dig et spændende uddannelsesforløb i et dynamisk og udviklende arbejdsmiljø – med garanti for faglig såvel som personlig udvikling.

Som kontorelev i Fyns Politi får du en bred og alsidig uddannelse, som veksler mellem skoleophold og praktisk uddannelse på politigården i Odense.

Du vil i løbet af dit elevforløb blive uddannet i kredsens servicecenter (114), HR-afdelingen, anklagemyndigheden og økonomiafdelingen, og du vil lære både borgerbetjening og sagsgangene for de sager, der bliver behandlet i politiet.

Du vil få en omfattende oplæring og ansvar for egne selvstændige arbejdsopgaver. Du kommer til at møde dygtige og ambitiøse kollegaer fra flere forskellige faggrupper, som meget gerne deler deres viden med dig.

Vi har 6-7 elever under uddannelse, og du kan dele erfaringer med de andre elever i et elevnetværk på tværs af uddannelsesperioder.

Vi forventer, at du er åben og imødekommende, har lyst til at arbejde i en stor organisation med en stor kontaktflade til både borgere, samarbejdspartnere og kollegaer, samt brænder for en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration.

Vi lægger vægt på at du:

• har gåpåmod og er engageret
• er initiativrig, fleksibel og selvstændig,
• tager medansvar for egen uddannelse og har et godt humør
• er nysgerrig efter nye opgaver, men samtidig også indstillet på at rutineopgaver kan være en del af hverdagen

For at komme i betragtning forventer vi du har/snarligt får en af de følgende uddannelser:

• EUX Business med kvalifikationer til kontoruddannelse med specialer
• STX, HF, HTX inkl. 10 ugers HGS eller EUS forløb
• HHX inkl. 5 ugers grundforløb
• HG (grundforløb fra handelsskolen) med kvalifikationer til kontoruddannelse med specialer bestået før 1. august 2015
• Er du fyldt 25 år inden grundforløbets start (EUX/EUS), bedes du sende en realkompetencevurdering med din ansøgning.

Vi forventer, at du er flydende i dansk, skriftligt såvel som mundtligt og har gode kommunikationsevner.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes pr. 1. september 2018, og uddannelsen varer to år.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til OAO-S-fællesoverenskomsten samt organisationsaftalen mellem HK/Stat og Finansministeriet. Din arbejdstid vil være på 37 timer pr. uge.

Dit arbejdssted bliver Fyns Politi, Hans Mules Gade 1-3, 5000 Odense C.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.

Kontakt og ansøgning
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte koordinerende
uddannelsesleder Birgitte Emdal Petersen, 41382199 hverdage mellem kl. 8.00-14.00. Du kan også sende en mail til BEP002@politi.dk.

Der modtages kun elektroniske ansøgninger. Når du søger et job hos politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere job i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger.

I ansøgningen bedes du skrive lidt om dig selv, herunder hvad dine interesser er både personligt og fagligt, hvilke personlige kompetencer du mener at kunne bidrage med i forhold til et uddannelsesforløb, samt hvorfor du søger en elevplads ved Fyns Politi.
Sammen med din ansøgning skal du vedhæfte CV med kopi af eksamensbevis/eller seneste standpunktskarakterer samt andre relevante bilag.

Du kan læse mere om Fyns Politi på vores hjemmeside, www.politi.dk/fyn.

Der forventes at blive afholdt samtaler i uge 12.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etniske tilhørsforhold.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Kontorelev ved Retten i Odense

Retten i Odense

Bliv kontorelev ved Retten i Odense Er du engageret, videbegærlig, ansvarsbevidst og serviceminded? Vil du arbejde med retssager og administration, så er du lige den vi søger! Retten i Odense søger 2 dygtige kontorelever inden for offentlig administ...
Indrykket:15. januar 2018
Udløbsdato:11. marts 2018

Postdoc-stilling ved Institut for Historie

Syddansk Universitet

Ved Institut for Historie er en post.doc.-stilling ledig til besættelse pr. 1. september 2018 eller efter aftale.Postdoc.-stillingen indgår i forskningsprojektet I nederlagets skygge: 1864 i dansk selvforståelse og historiebrug (1864-2014) finansier...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Indkøbsassistent

Eurotoys ApS

Kvalitet og godt købmandskab som omdrejningspunkt Vi søger en dygtig og struktureret medarbejder, som kan indgå i vores dynamiske og forretningsorienterede team beliggende i Tietgenbyen, Odense.I første omgang er stillingen tidsbegrænset til udgange...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Administrativ medarbejder til Spillemyndigheden

Spillemyndigheden

Odense
Bliv del af en dynamisk hverdag i Spillemyndigheden, hvor de administrative arbejdsopgaver er mangeartede, og du kommer til at bidrage med din erfaring inden for administration og bogføring. Driftssikker opgavehåndtering Vi søger en kollega til kont...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Studiejob i international økonomiafdeling

esoft systems AS

Odense
Er du i gang med studierne og savner et relevant studiejob, der kan hjælpe dig videre i karrieren? Vil du være en del af en stærk økonomifunktion, i en international virksomhed, der ønsker at yde høj service og høj regnskabsmæssig kvalitet? Så er jo...