Kontorfunktionær på deltid til kliniske forsøg i Enhed for Lægemidlers godkendelse og tilgængelighed

Har du en baggrund som kontorfunktionær og ønsker at gøre en forskel i arbejdet med kliniske lægemiddelforsøg? Så er du måske vores nye kollega i Lægemiddelstyrelsens sektion for Kliniske Forsøg.  
 
Om os  
Lægemiddelstyrelsen er Danmarks nationale myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg. I Lægemiddelstyrelsens strategi er der høje ambitioner om større samspil med omgivelserne og en stærkere international positionering. Visionen er en Lægemiddelstyrelse i europæisk topklasse.  
 
I Lægemiddelstyrelsens sektion for Kliniske Forsøg arbejder vi med at godkende kliniske forsøg og vurderer al den dokumentation, der knytter sig til et klinisk forsøg, som f.eks. Investigators Brochure og forsøgsprotokol. Vi rådgiver forskere og lægemiddelindustri, overvåger igangværende forsøg og formodede bivirkninger, samt underviser og vejleder i regulatoriske regler. Vi er et engageret team med bredt funderede faglige kvalifikationer og med fokus på overholdelse af de korte tidsfrister.  
 
Kliniske forsøg er i rivende udvikling med ny lovgivning og nationalt fokus på at sikre og fremme Danmarks nuværende gode position inden for klinisk forskning.  
 
Du kommer til at indgå i vores engagerede og tværfaglige team, som består af blandt andet farmaceuter, humanbiologer, biomedicinere og administrativt personale. Vi har stærkt fokus på at levere både rettidigt og af høj faglig kvalitet, og vores arbejde er til tider præget af korte tidsfrister. Det er således vigtigt, at du har lyst til at bidrage til, at vi bliver en stærk samarbejdspartner både internt i styrelsen, samt i nationalt og europæisk regi.  
 
Dit arbejde  
Du vil løse administrative opgaver forbundet med godkendelse og overvågning af kliniske forsøg. Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i:  
• at oprette sager i vores journaliseringssystem  
• at have korrespondance med sponsorer for kliniske forsøg  
• at håndtere sagsflow i Lægemiddelstyrelsen  
• at opdatere den europæiske database over kliniske forsøg, EudraCT.  
 
Din baggrund  
Vi forventer, at du har en kontoruddannelse.  
Vi lægger desuden vægt på, at:  
• du er systematisk, har en god ordenssans og får tingene fra hånden  
• du behersker engelsk og dansk i skrift og tale, og er klar til at tage telefonen, når der er behov for det  
• du har IT flair og er hurtig til at sætte dig ind i nye systemer og fagområder  
• du arbejder selvstændigt og spørger, hvis du er i tvivl.  
 
Vi lægger desuden vægt på, at du er god til at prioritere din tid og opgaver, er kvalitetsbevidst, fleksibel, energisk og har gode samarbejdsevner.  
 
Vi tilbyder  
Vi er et team, hvor vi er afhængige af hinanden blandt andet for at kunne levere rettidigt. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende dine kompetencer. Vores arbejdsklima er energisk, uformelt og præget af stort fagligt engagement, humor og gensidig respekt.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat, jf. aftalens bestemmelser vedrørende kontorfunktionærer.
 
Der er tale om en deltidsstilling på 20 timer ugentligt med tiltrædelse snarest muligt.  
 
Kontakt os gerne  
Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte administrativ medarbejder Mette Andersen på tlf. 4488 9216 eller sektionsleder Helle Harder på tlf. 4488 9659.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 10 og 11.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studenter til FIRE - Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet

Det Juridiske Fakultet

Studenter til FIRE Fiscal Relations Research Group ved Det Juridiske Fakultet FIRE Fiscal Relations Research Group søger 2 dygtige og engagerede studenter primært til at hjælpe med innovationsprojektet UCPH Fiscal Relations Law Journal (http: www.ju...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. marts 2018

Erfaren profil søges til rekrutterings-/personaleadministration

Caresupport ApS

Analytisk og pligtopfyldende Rekrutteringsassistent søges til virksomhed i rivende udvikling. Vores kunder er handicappede der er tilkendt en BPA-ordning (borgerstyret personlig assistance) under Serviceloven, samt borgere med hjemmeplejeordning, de...
Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

NMR ved NATO hovedkvarteret SHAPE i Mons søger en kontorassistent

Civile stillinger

Hvis du har en solid viden om Forsvarets administrative praksis og finder det attraktivt med en blanding af forskelligartede kontoropgaver og mere praktiske serviceopgaver, så er her det helt rigtige job.Om os Den Nationale Militære Repræsentant (NM...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Folketingets Ombudsmand søger journal-medarbejder med sans for detaljen

Folketingets Ombudsmand

København
Dygtig journalmedarbejder med gode samarbejdsevner søges til en stilling 37 timer om ugenVi har en ledig stilling i vores journalteam til besættelse pr. 1. maj 2018.Om jobbetSom journalmedarbejder skal du være serviceminded, grundig og systematisk, ...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kontor, administration og regnskab.

IL FORNO VERONA V/L'HASSAN EL-GHADOUANI

Til kontoret søges en kontordame med erfaring indenfor kontor-administration og regnskab. Jobbet medfører forfaldende kontorarbejde, bogføring, telefonbehandling, ordrebehandling, fakturering og virksomhedens momsregnskab. Jobbet er på ca. 15 timer ...