Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontormedarbejder deltid

Har du gode kommunikationsevner og forståelse for mennesker der befinder sig i en vanskelig situation? Har du evner for at navigere, i ofte, kompliceret jura og en god økonomisk forståelse?

Jeg søger en serviceminded kontormedarbejder til at arbejde primært som backup på værgemålssager fra Retten eller Familieretshuset. Der er tale om et meget alsidigt og spændende job, som stiller store krav til overblik og evne til at sætte sig hurtigt ind i nye problemstillinger.

På kontoret arbejdes der med jura indenfor bl.a. ejendomshandel, sundhedsjura og sager i Retten. Indenfor økonomiområdet arbejdes der bl.a. med den løbende økonomi for borgere der er under værgemål, inkassosager/fogedretten samt investering af formue. Derudover er der direkte kontakt med borgere der er under værgemål.

Der stilles ikke krav om en bestemt uddannelsesmæssig eller erhvervsmæssig baggrund. Du kan have erfaring fra kontor, hvor økonomi og jura har været en del af arbejdsopgaverne, eller måske har du en baggrund som f.eks. socialrådgiver. Det kunne også være du er 1. eller 2. års studerende på en videregående uddannelse indenfor jura eller økonomi. Det er dog et krav, at du som minimum har interesse og flair for økonomi og jura, er struktureret og har gode kommunikationsevner.

Der er tale om en stilling på 10 timer om ugen fordelt på 2 dage om ugen i tidsrummet kl.9.00-15.00. På sigt vil der være mulighed for flere timer. Der gives ikke frigørelsesattest. Arbejdsstedet ligger i Kerteminde Kommune (ca. 35 min. med bus fra Odense Banegård). Tiltrædelse 1.maj eller efter nærmere aftale. 

Skriftlig ansøgning sendes på mail til:  kontakt@somnet.dk senest 9.april 2021. Samtaler foregår i uge 16 i Odense. Har du ikke hørt noget senest 25.april er stillingen besat til anden side.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.