Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontormedarbejder med flair for logistik til S. Sørensen - Thisted

Har du lyst til at blive en del af en spændende hverdag i en dynamisk og velkonsolideret virksomhed med en uhøjtidelig atmosfære? Trives du med et alsidigt kontorjob, hvor du blandt andet vil have fokus på planlægning af leverancer og transport?

Så er det DIG, vi søger til et selvstændigt job hos S. Sørensen – Thisted, som er en dansk, familiejet og -drevet virksomhed med en særlig ånd og stolte traditioner gennem 77 år. De sælger primært grovkemi, ingredienser, tilsætningsstoffer, rengøringsmidler og salt til en lang række brancher såsom mejerier, slagterier, fiskeindustri, svømmebade, galvanoindustri, renseanlæg, kraftvarmeværker, vandværker med mere, primært i Jylland og på Fyn, men også på Sjælland. 

De har egne lastbiler og chauffører, der i fast turnuskørsel dækker Jylland og Fyn.

Jobbet
Du kan bl.a. se frem til at arbejde med følgende:

  • Planlægning af logistik
  • Besvarelse af hovedtelefonnummeret og servicering af kunder
  • Evt. lettere bogholderi- og diverse ad hoc kontoropgaver

Faglige kvalifikationer

 Du har relevant erfaring, og du er vant til at tage et selvstændigt ansvar for forskellige opgaver. Du har datadisciplin, gode planlægningsevner, og du arbejder systematisk og struktureret. Du er rutineret bruger af Office-pakken, og du har erfaring med ERP-systemer. 

Personlige kompetencer
Du er serviceminded, selvkørende, og du har udpræget ordenssans. Du har en positiv indstilling, og du er god til at samarbejde og kommunikere med kunder og kollegaer. Du har gå på mod og viljen til at lære nyt.

Vi tilbyder
En dynamisk arbejdsplads, hvor salg og service er hovedelementerne i hverdagen. Stillingen giver muligheder for faglig som personlig udvikling i en vækstvirksomhed, hvor du bliver en vigtig del af den fremtidige udvikling. Læs mere på: s-sorensen.dk

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for S. Sørensen - Thisted, og er du interesseret i at søge jobbet, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Anika Gormsen på tlf. +45 3085 1295.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.