Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontormedarbejder søges til bæredygtig koncern

IS Kilden søger på vegne af MATOR A/S.

Vi søger en administrativ medarbejder til entreprenørvirksomheden MATOR, som skal samarbejde med vores Team koordinator omkring opgavestyring og vores kvalitetsledelsessystem (KLS).
MATOR er en del af koncernen Gran Recovery and Health. I koncernen er også virksomhederne Granhøjen, REBOA, Skovhus Privathospital, samt IS Kilden som supporterer med flere forskellige administrative ydelser.

Du kan læse mere om koncernen nederst i opslaget.

Du vil indgå i et mindre team på i alt fire kolleger, hvor dine tætteste samarbejdsrelationer vil være med Teamkoordinatoren samt Chefen for Kvalitet og Udvikling.

Opgaverne vil være meget alsidige og spænde fra opgavestyring og timeregistrering af vores håndværksydelser til resten af koncernen, til dokumentstyring i Sharepoint samt div. Ad hoc-opgaver.

Vi leder efter dig, som kan indgå i vores team, hvor den primære opgave er at assistere med forefaldende kontor opgaver samt bidrage til, at vi overholder vores interne procedurer som er beskrevet i KLS.

Din faglige baggrund er mindre vigtig, da vi primært leder efter en person som: 

 • Arbejder struktureret og detaljeorienteret
 • Hurtigt tilegner sig ny viden og forstår sig på systemer
 • Kan fordybe sig og samtidig have blik for helheden
 • Hurtigt kan omstille sig, når dagsformen ændres
 • Evner både at arbejde selvstændigt og indgå i et team
 • Taler og forstår dansk
 • Taler og forstår engelsk på et rimeligt niveau

Hvis du har erfaring med Microbizz og SharePoint, vil det være et plus men ikke en nødvendighed.

Vi tilbyder:

 • Et stærkt værdigrundlag med fokus på bæredygtighed
 • Løbende kompetenceudvikling, hvor kurser og uddannelse har høj prioritet
 • Et godt arbejds- og læringsmiljø med kompetente og engagerede kolleger
 • Faglige ambitioner og engagement
 • Flekstid og sundhedsordning

Ansøgning og ansættelse
Du bliver ansat i en deltidsstilling på 20 timer i MATOR A/S. Der kan forekomme perioder med behov for op mod 25 timer pr. uge. Stillingen vil dog ikke udvikle sig til en fuldtidsstilling.

Ansøgere, som er tilkendt fleksjob svarende til 20 timer pr. uge, er meget velkomne til at ansøge stillingen.
Beskriv gerne evt. skånehensyn og vilkår i ansøgningen samt det tilkendte timetal.


Hvis du har spørgsmål eller ønsker stillingsopslaget uddybet, er du velkommen til at kontakte kvalitets- og udviklingskonsulent Camilla Demandt på mobil 50 60 79 01 fra d. 4. januar på hverdage mellem kl. 9 og 16.

Din ansøgning skal sendes via vores ansøgningsportal senest den 14. januar 2020 – klik her for at komme direkte til portalen.
Mærk ansøgningen: MAT-KON-1220

Bemærk venligst at vi ikke modtager ansøgninger sendt via mail eller i print.

Vi afholder samtaler efter ansøgningsfristens udløb. 

Bemærk at virksomheden har en generel politik om, at alle ansatte skal kunne fremvise gyldigt kørekort til personbil samt fremvise straffeattest.

Alle ansøgninger bliver behandlet med respekt. Vi ved, at du har brugt tid på at skrive en god ansøgning, og det er vi taknemmelige for. Vi lover at kvittere for modtagelsen af din ansøgning og at give besked, uanset om vi inviterer dig til samtale eller ej.
 

Koncernen Gran Recovery and Health

Gran Recovery and Health skaber helhedsorienterede forløb med fokus på recovery og rehabilitering på det specialiserede socialområde.

Med hvert vores fokusområde bidrager alle virksomheder i koncernen til at støtte mennesker i at skabe en identitet og en fremtid, der rækker ud over deres udfordringer. Det kræver medarbejdere med stor faglighed og menneskelig indsigt, og vi leder derfor efter medarbejdere, som arbejder i overensstemmelse med vores grundlag. Vi arbejder ud fra en systemisk og narrativ tilgang, og vi lægger vægt på samarbejde, arbejdsglæde og anerkendelse.

Bæredygtighed som giver mening

Gran Recovery and Healths vision er bæredygtige fællesskaber. Vi har erfaring for, at det virker og giver noget mere værdifuldt end økonomisk overskud, når vi sætter fokus på miljø, bæredygtigt brug af resurser og socialt ansvar. En af de helt store effekter for os og for de mennesker, som bor her, er mening. Det at handle og tænke bæredygtigt skaber en meningsfuldhed – omkring en selv, ens relation til andre og til omverden. Vi plejer at sige, at ”Sammen kan vi mere”, og det synes vi forpligter. Vi har i alt det, vi gør, samarbejde som fællesnævner, helt i tråd med tankerne om bæredygtighed og CSR, hvor vi alle er nødt til at tage del i arbejdet omkring at reducere negative påvirkninger og fremme bæredygtig udvikling.  


Samlet har Gran Recovery and Health omkring 350 medarbejdere, der har deres daglige gang i vores fem virksomheder:

Granhøjen er et af landets ældste, private specialpsykiatriske behandlingstilbud. Vi har tilbud inden for bolig, beskæftigelse og behandling til mennesker med psykiske lidelser og sociale problemer.
På Granhøjen tror vi på, at alle mennesker er andet og mere end deres udfordringer og diagnoser. Granhøjens personale er uddannet i systemisk og narrativ teori, metode og behandling, som udgør fundamentet i den anerkendende tilgang, der praktiseres på Granhøjen og i resten af koncernen.

Skovhus Privathospital er landets ældste og største, private psykiatriske hospital.
Skovhus Privathospital er landsdækkende med hovedsæde i Nykøbing Sjælland og ambulante klinikker i Aalborg, Nyborg og Lyngby. Under Skovhus Privathospital findes Granhus Kvindekrisecenter og vagtfirmaet GTService, som yder akut kriseberedskab på botilbud.

REBOA skaber meningsfuld beskæftigelse for mennesker med psykiske lidelser. REBOA har mere end 10 forskellige beskæftigelsestilbud inden for forskellige faggrupper. Under REBOA ligger de to socialt ansvarlige virksomheder: Hotel DU Vest og Nygårdens GÅrdbutik og Frugtplantage.

MATOR er en entreprenørvirksomhed, som vedligeholder de fysiske rammer, vi alle arbejder i. MATOR fungerer samtidig som beskæftigelsestilbud.

IS Kilden sørger for hovedparten af det administrative arbejde i koncernen og laver udviklingstiltag for alle virksomheder i koncernen.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.