Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontoruddannelse med speciale i økonomi

Kontoruddannelse med speciale i økonomi

- for dig der vil gå forrest


Afslutter du HHX eller anden relevant uddannelse i sommeren 2021, har du nu mulighed for at få den praktikplads, dine venner drømmer om.


For som medarbejder i vores engagerede og humørfyldte administrationsteam får du en afvekslende hverdag, med opgaver tilpasset dit ambitionsniveau og dine behov for at blive udfordret.


Teamets opgaver dækker stort set alle hjørner i forbindelse med udarbejdelse af regnskab og dokumentation, timeregistrering samt lønbogholderi – alt sammen for alle 10 selskaber i vores koncern.


Som vores første elev med speciale i økonomi er du med til at forme ikke bare din egen hverdag og uddannelse, men også uddannelsen for de elever, som kommer efter dig.Opgaver


  • Kreditor-, debitor- og finansbogholderi
  • Tidsregistrering og lønbogholderi
  • Indsamling og validering af data til regnskabsrapportering
  • Assistere med controllerfunktioner og nøgletalsanalyser

Du vil i løbet af uddannelsen blive beskæftiget med de fleste opgaver, og vil efterhånden som du er parat til det, få dine egne ansvarsområder, så vi sammen udvikler dine personlige spidskompetencer og sikrer din fremtidige karriere indenfor økonomi.


Udover regnskab er en vigtig del af administrationens opgaver servicering og rådgivning af virksomhedens ledere og medarbejdere i alle former for opgaver omkring økonomi. Denne del af jobbet kræver, at du er serviceminded og god til at kommunikere.Din profil


Det er vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har sans for detaljer. Derudover lægger vi vægt på, at du arbejder struktureret og har god ordenssans.Elev hos HVSA


Som elev hos HVSA får du en personlig uddannelsesplan. Du bliver en del af en gruppe på mere end 20 lærlinge og trainees, som mødes ca. 10 gange om året til hygge og sociale arrangementer.Interesseret?


Send din ansøgning snarest muligt, vi afholder samtaler løbende, og vi forventer opstart senest d. 15. august 2021.


Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte CFO René Mahler på mail rem@hvsa.dk eller på telefon 4188 4950.Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.