Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontrollant - vil du være med til sikre kvaliteten af vores produkter på vores fabrik i Borup?

Velkommen til CRH Concrete A/S, Borup 

BETONELEMENT, DALTON, EXPAN, MONTAGE, MODULBAD og INDUSTRI. Sådan hedder vi udadtil. Indadtil er navnet CRH Concrete A/S – og det er vi bestemt stolte over. Tilsammen er vi Danmarks største leverandør af betonelementer og systemløsninger - og er desuden en del af den internationale koncern CRH plc., der med ca. 80.000 medarbejdere fordelt i 30 lande er blandt verdens største byggematerialekoncerner.

I Danmark er vi ca. 1.400 engagerede kolleger fordelt på 10 fabrikker, som alle bidrager til at sikre den fortsatte udvikling og vækst i byggebranchen. CRH Concrete er en økonomisk solid virksomhed, hvor der er gode muligheder for at få indflydelse på arbejdets indhold og din egen udvikling.

Jobbet i Borup

”Som kvalitetskontrollant har du stor indflydelse på, hvordan din arbejdsdag udformer sig. Du kommer til at agere i et stærkt team af rutinerede kolleger, hvor du bliver ansvarlig for kvalitetskontrollen i produktionen - helt fra opstart af produktion til det endelige slutprodukt foreligger. Kontrollen er en kontinuerlig proces.” udtaler produktionsleder Allan Jensen

Dine opgaver vil bl.a. være:

 • Udføre den kontrol der forlanges dokumenteret i produktstandarder
 • Udføre interne fastlagte proces kontroller, herunder planlægning og udførelse af lac- og betonprøver
 • Analysere/rapportere til produktionsleder vedr. afvigelser i forhold til manualen
 • Standse ordrer eller operationer, der ikke lever op til specificerede krav
 • Bemyndigelse til at håndtere afvigende produkter
 • Udføre intern målkontrol i samråd med produktionsleder
 • Registrere tegnefejl fundet af produktionen
 • Afskrivning af dagens produktion
 • Medvirke til intern audit
 • Udføre kvalitets- og miljøarbejde iht. KS manual i samarbejde med produktionsleder
 • Hjælpe produktionen med tegningstydning. Mellemled mellem produktion og tegnestue

Arbejdsmiljø – herunder sikkerhed, er højt prioriteret i virksomheden. Opfølgning på og overholdelse af kvalitetsmål er naturlige opgaver i stillingen.

Masser af faglig sparring og uformelt arbejdsmiljø

Din uddannelse er ikke afgørende - det kunne evt. være en teknisk uddannelse som bygningskonstruktør eller lignende, evt. suppleret med en kvalitetsmæssig uddannelse. Erfaring fra tidligere arbejde med kvalitetskontrol er ligeledes en mulighed. Du får naturligvis en grundig oplæring og vi bakker op om din udvikling og læring, således der vil være mulighed for løbende at udvikle dine kompetencer.

Du har gode samarbejdsevner, er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dit arbejde. Du er ligeledes initiativrig og handlekraftig, og du bidrager med nytænkning og gode ideer. Desuden er det vigtigt, at du er robust og tør tage dialogen ved uoverensstemmelser.

Du refererer til produktionslederen, og I har i dagligdagen et tæt samarbejde. Du vil have en høj grad af frihed under ansvar, som naturligvis skal forvaltes på en professionel og ansvarlig måde. Samarbejde er et nøgleord i CRH Concrete A/S, du forstår styrken ved forskellighed og bidrager til et godt arbejdsmiljø. Dagligdagen er præget af en fri, humoristisk og uformel tone samt et travlt men godt arbejdsmiljø med stor fokus på sikkerhed, høj faglighed og kvalitet.

Interesseret?

Send din ansøgning udformet på dansk via dette link snarest muligt, da vi løbende indkalder til samtaler. Din henvendelse behandles naturligvis fortroligt.

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte produktionsleder Allan Jensen på tlf. 7637 7560.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.