Kontrollør

Kvalitetskontrollør til slutkontrollen

Jydsk Aluminium Industri (JAI) er inde i en spændende udvikling, hvor der i stigende grad efterspørges mere komplekse emner af høj kvalitet. JAI er et af Skandinaviens største kokillestøberier og vi adskiller os ved, selv at bearbejde alt vores støbegods.  Vi er derfor på udkik efter en kollega som skal fungerer som slutkontrollør.

Jobbet består i at foretage visuel kontrol af overflader, bearbejdningsfejl og støbefejl på emner som skal bruges til motorcykler eller elbiler. Vi er IATF 16949 certificeret og det betyder at vi har meget høje kvalitetskrav i vores produktion. Alt skal dokumenteres. Du får et stort ansvar for at der ikke kommer noget ud til kunderne med fejl på.

Krav til dig er, at du har en meget høj kvalitetssans og et godt syn, du må gerne være brillebruger, men du skal kunne bestå en gråskalatest og synstest ved en optiker og du må ikke være farveblind. Vi har ikke noget krav om en bestemt uddannelsesretning, men du kunne godt have erfaring indenfor metalindustrien. Din omhyggeighed og personlighed vægter højere end uddannelsesniveau. Det er et krav at du har arbejdet med kvalitetskontrol/visuel kontrol tidligere. 

Du skal kunne forstå, tale, læse og skrive dansk.

Vi tilbyder:

Du tilbydes et rigtig spændende job i en dymanisk og uformel virksomhed. Desuden kan vi tilbyde helbredsforsikring samt en meget aktiv personaleforening.Du får gode kollegaer som er klar til at modtage dig. Vi har en godt introduktionsforløb hvor du kommer hele vejen rundt i virksomheden.

Arbejdstid er mandag til torsdag 06.00-13.25 og fredag fra 06.00-15.00. 

Tiltrædelse er hurtigst muligt - men vi venter gerne på den rette medabejder.

Kontaktperson er Michael Haahr som kan træffes på 40359193

Stillingen kan kun søges via vores jobportal via følgende link: https://app.jobmatchprofile.com/mksrtc/as-jydsk-aluminium-industri/qqpxy3/slutkontrollor

Vi glæder os til at modtage din ansøgning

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.