Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kontrolmedarbejdere til den kommende Motorstyrelse

Har du erfaring med kontrolopgaver? Og trives du godt i en afvekslende hverdag? Så er du måske netop dén, vi leder efter. Den kommende Motorstyrelse søger efter nye kollegaer, der skal sikre kontrollen af virksomheder på det danske bilmarked. Sammen med erfarne kollegaer bliver du ansvarlig for at gennemføre kontrol i f.eks. leasingvirksomheder, bilforhandlere og lign., ligesom du også får ansvaret for den efterfølgende sagsbehandling og afgørelse.

I Danmark indregistreres der hvert år omkring 250.000 nye køretøjer, knap 20.000 brugte køretøjer importeres, og omkring 40.000 brugte køretøjer eksporteres. Motorstyrelsens kerneopgave er at sikre, at alt dette foregår korrekt, effektivt og nemt for de danske bilejere. En vigtig opgave i den forbindelse er kontrollen af bilvirksomhedernes håndtering af registreringsafgifter, moms og andre skattebeløb, der afregnes til eller udbetales fra statskassen.

Hvilke opgaver kan du forvente?

  • Kontrolbesøg hos virksomheder på det danske bilmarked
  • Undersøgelser af juridiske forhold
  • Kontrol og revision af virksomheden
  • Evt. deltagelse i den kommende Motorstyrelses samarbejde med Politiet, når der udføres kontroller på gade og veje

Dine opgaver løses både fra kontoret og ude hos virksomhederne, og du vil få stor indflydelse på tilrettelæggelsen af dine opgaver og din dagligdag. Opgaverne løses i samarbejde med dine kollegaer fra enheden, ligesom du skal samarbejde med kollegaer fra den øvrige skatteforvaltning.

Vores forventninger til dig?

  • Kontrol- og/eller revisionserfaring
  • Viden om fortolkning af love og regler
  • Praktisk erfaring med kontrol, revision, og sagsbehandling – gerne indenfor skatte-, afgifts,- og/eller momsområdet
  • Relevant uddannelse på f.eks. diplom-, master- eller kandidatniveau eller lignende


Vi forventer endvidere, at du trives med komplekse problemstillinger, og du kan bevare overblikket – også når informationsmængden er stor og læringskurven er stejl. Vi forventer også, at du har en empatisk og professionel tilgang til vores kunder, ligesom gode samarbejdsevner er et must.

Hvad kan vi tilbyde?
Vi tilbyder et job i den kommende Motorstyrelse, der er under udvikling med fokus på målrettet og databaseret opgaveløsning. Du får rig mulighed for at påvirke den kommende Motorstyrelses fremtidige løsninger, ligesom du vil blive en del af et miljø, hvor faglig sparring og videndeling værdsættes.

I den kommende Motorstyrelse praktiserer vi ordentlighed, og vores adfærd og opgaveløsning tager udgangspunkt i værdierne udsyn, faglighed, ansvarlighed og samarbejde, og vi forventer, at du er en passioneret ambassadør for vores værdier.

Ansøgning og kontakt
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Michael Christiansen på tlf. 72 38 75 43 eller underdirektør Jørgen Rasmussen på tlf. 25 45 80 83.

Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Nybrogade 6, st., 9000 Aalborg.

Ansøgningsfrist 19. april 2018. Tiltrædelse snarest muligt.

Der vil blive indhentet straffeattest i forbindelse med ansættelse.

En del af din oplæring kan komme til at foregå andre steder i landet.

Motorstyrelsen
Som led i regeringens plan ”Fra én til syv styrelser – skatteforvaltningen 2021” vil SKAT fra den 1. juli 2018 blive erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

Motorstyrelsens kerneopgave bliver at sikre korrekt og effektiv afgiftsberegning og registrering af alle køretøjer. Styrelsen forventes bemandet med ca. 250-300 medarbejdere og får kontorer i Aalborg, Høje Tåstrup, Odense og Aarhus.
Læs mere om Motorstyrelsen på http://www.fra1til7.dk

Vi opfordrer alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her