Koordinator til driftsstab Koncern Service Køkken, Regionshuset i Sorø
Vi søger en ny kollega til vores tværgående driftstab. Vi er et lille team, som varetager drift, udvikling og strategiske opgaver i forbindelse til Region Sjællands køkkenorganisation.

Vores opgaver breder sig over en bred palette som eksempelvis IT systemadministration, økonomi og indkøb, fødevarehygiejne, projektarbejde og meget mere.

Din arbejdsdag vil veksle imellem opgaver på vores kontor i Sorø og opgaver, der varetages rundt i hele Region Sjælland.

Hvad forventer vi af vores nye kollega?

Du bliver en del af et lille tæt team, som arbejder selvstændigt med opgaverne i et forpligtende fællesskab. Du skal være forberedt på at arbejde med din personlige udvikling inden for professionel selvledelse.

Vi forventer, at du har en uddannelse som eksempelvis professionsbachelor, procesteknolog, økonoma eller kok. Vi forventer også, at du besidder evnen til at kunne prioritere og levere på eget initiativ inden for rammerne af vores teams resort område.

Du er en stærk og positiv kommunikator som forstår at få et budskab i spil på tværs af faglige og menneskelige forskelligheder.

Du skal have praktisk erfaring med køkkendrift kombineret med interesse og viden om administrative processer i en professionel storkøkkenorganisation. Du er erfaren IT bruger, og du kan udtrykke dig kompetent og fagligt i skrift og tale.

Vi arbejder på tværs af Region Sjælland, og det er derfor et krav, at du som minimum har kørekort B og har egen bil til rådighed.

Som person forventer vi, at du er positiv, systematisk og selvstændig i din arbejdsform. Dette ser vi gerne krydret med kreativitet og god serviceforståelse.

Hvad kan du forvente af os?

Du kan forvente et stærkt fagligt fællesskab inden for rammerne af en organisation i positiv udvikling.

Du kan forvente udpræget frihed til at forme din hverdag sammen med kollegaerne i stabsteamet.

Endelig kan du forvente at blive en del af en stor moderne koncernorganisation, der varetager service opgaver på tværs af Region Sjælland. Her vil du have mulighed for at udbygge personligt og fagligt netværk.

Hvis du vil vide mere

Du kan kontakte driftschef Mogens Fonseca hvis du har spørgsmål.

Du kan skrive til ks-koekken@regionsjaelland.dk og få tilsendt en stillingsbeskrivelse.

Du kan følge med i Koncern Service hverdag på www.facebook.com/koncernservicekoekken

Ansættelsessamtaler 27. og 28.02.18

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 17.000 medarbejdere og et budget på 18 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:18. februar 2018

Koordinator for Hel Fritid og DIF Get2Sport (2-årig ansættelse)

Slagelse Kommune

Slagelse
Vil du være med til at få flere idræts- og foreningsaktive i Slagelse Kommune?Center for Kultur, Fritid og Borgerservice søger en Koordinator for Hel Fritid og DIF Get2Sport med base i Fritidsafdelingen, som sammen med foreninger, ansatte i boligsoc...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:29. januar 2018

Servicekoordinator med interesse for internt salg

ACT VIKAR & REKRUTTERING S.M.B.A.

Til spændende international virksomhed i Vipperød søges en udadvendt servicekoordinator med teknisk baggrund til aftersales. Dine opgaver: Salg (internt salg) og koordinering af serviceopgaver, reservedele og opgraderinger Kontakt til internationale...