Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinator til Kofoedsminde, Rødbyhavn

Koordinering og sagsbehandling for Kofoedsmindes beboere.
-
er du én af vores 2 nye koordinatorer?

Som koordinator sikrer du beboerens sagsbehandling så den understøtter dennes livsduelighed og ophold på Kofoedsminde. Du indsamler afdelingens dokumenterede viden omkring beboerens udvikling, udarbejder udtalelser og individuel plan for den enkelte og søger om udgange, domsændring, deltager i møder og meget mere.

Kofoedsmindes tilbud består af 15 afdelinger, heraf 14 sikrede, samt beskyttet beskæftigelse og intern skole. Vi er i gang med at implementere ”Fælles tilgang og praksis”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde sammen med beboerne.
Læs mere om "Kofoedsminde-modellen" og "Det står vi for" samt organisationsoversigten.

Din primære opgaveløsning foregår ude på afdelingerne i tæt samarbejde med beboerne, afdelingens personale og afdelingslederen, hvor du har ansvaret for koordinering og sagsbehandling for beboerne på indtil flere afdelinger. Du vil indgå i et team med 7 andre koordinatorer og vil arbejde tæt sammen med den interne visitation samt indgå i det tværfaglige samarbejde på Kofoedsminde.

For at være en god koordinator skal du være nærværende og synlig for beboere og kollegaer, samtidig med at du kan overskue mange typer af opgaver, arbejde systematisk og overholde deadlines.

Vi forestiller os at du har en sagsbehandlende, administrativ eller anden relevant uddannelse. Derudover har du erfaring i at skabe overblik og udføre den kontinuerlige systematiske sagsbehandling. Du har gode skriftlige kompetencer, som du også gerne bruger når kollegaerne på afdelingen har brug for en hjælpende hånd.
Læs funktionsbeskrivelse og kompetencekrav for stillingen her: funktionsbeskivelsekoordinator.pdf og kompetencekravtilkoordinatorerne.pdf

Stillingerne er faste stillinger på 37 timer pr. uge og ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Har du lyst til at være med i dette spændende arbejde så send din ansøgning via nedenstående link.

Der afholdes samtaler den 29.10.2019

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

SBJV I/S is looking for an experienced OHS Coordinator B for offshore activities. Be a part of building the new Storstrøms Bridge.

Storstroem Bridge Joint Venture I/S

Vordingborg
SBJV is looking for an experienced OHS Coordinator B, to join us on the unique journey to build the new Storstrøms Bridge. Why unique? On this project you will be a part of every aspect of the process, from the technical design, to the fabrication o...
Indrykket:23. april 2020