Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinator til Kofoedsmindes afdeling på Rødvig Stevns

Kofoedsminde er en sikret institution for voksne domfældte personer med vidtgående psykisk handicap, som har begået personfarlig kriminalitet. - Er det noget for dig at koordinere sagsbehandlingen for Kofoedsmindes beboere?

Som koordinator sikrer du beboerens sagsbehandling, så den understøtter dennes livsduelighed og ophold på Kofoedsminde. Du indsamler afdelingens dokumenterede viden omkring beboerens udvikling, udarbejder udtalelser og individuel plan for den enkelte samt søger om udgange, deltager i samarbejdsmøder og meget mere.

For at være en god koordinator skal du være nærværende og synlig for beboere og kollegaer, samtidig med at du kan overskue mange typer af opgaver, arbejde systematisk og overholde deadlines.

Vi forestiller os at du har en sagsbehandlende, administrativ eller anden relevant uddannelse. Derudover er du trænet i at skabe overblik og udføre den kontinuerlige systematiske sagsbehandling, samt har gode skriftlige og kommunikative kompetencer. Du har blik for beboerens ressourcer, arbejder anerkendende og er villig til at træde til når kollegaerne på afdelingen har brug for en hjælpende hånd.

Kofoedsmindes tilbud består af 17 afdelinger, heraf 14 sikrede afdelinger,1 åben afdeling og 1 beskyttet beskæftigelsestilbud på Kofoedsminde. Derudover består Kofoedsminde af 1 afdeling på Stevnsfortet, samt planer om udvidelse med yderligere 1 afdeling og et beskæftigelsestilbud.

Din primære opgaveløsning foregår på afdelingen i tæt samarbejde med beboerne, afdelingens personale, afdelingslederen samt det kommende beskæftigelsestilbud hvor du igennem samarbejdet og dialogen med medarbejderne får ansvar for sagsbehandlingen for beboerne på 1 – 2 afdelinger.

Vi er i gang med at implementere den daglige tilgang og praksis, der tager udgangspunkt i ”Fælles Praksis” og værdierne ”Det står vi for”, som er Kofoedsmindes grundlag for det individuelle arbejde sammen med beboerne. Projektarbejdet implementeres afdelingsvis over en periode på 3 år.

Læs stillingens ”funktionsbeskrivelse” og Kofoedsmindes ”organisationsoversigt” her.

Generelt om stillingen:
Stillingen er en fast stilling på 37 timer pr. uge og løn- og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst. Arbejdstiden er mandag - torsdag kl. 0800 - 1600 og fredag kl. 0800 - 1300.

Der afholdes samtaler torsdag den 21.01.2021.

Har du lyst til at være med i dette spændende arbejde, så send en motiveret ansøgning via nedenstående link hvor du beskriver hvordan du forestiller dig, du kan bruge din viden og erfaring i et arbejde som koordinator.

Om Kofoedsminde
Kofoedsminde har eksisteret siden 1983 og er den eneste sikrede landsdækkende specialinstitution for voksne domsanbragte psykisk udviklingshæmmede i Danmark. Gennem årene har organisationen opbygget en betydelig og unik faglig ekspertise, som dagligt udfordres og udvikles. Her er fokus på at udvikle løsninger for den enkelte beboers behov. Kofoedsminde løser opgaver på sikrede og åbne afdelinger samt i sikrede og åbne særforanstaltninger.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.