Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinerende sagsbehandler, kontanthjælpsområdet

Om jobbet

Koordinerende sagsbehandler, kontanthjælpsområdet

Kan du få borgere på kanten af arbejdsmarkedet i job – og vil du være med til at sætte borgerne og virksomhederne i centrum? Så er du måske vores nye kollega!

Vi er i gang med en udvikling, hvor vi i endnu højere grad sætter fokus på, hvordan vi kan bruge hyppige, motiverende samtaler, tæt samarbejde med virksomhederne og en helhedsorienteret, mestrende indsats til at understøtte, at aktivitetsparate borgere vender helt eller delvist tilbage i job eller uddannelse eller alternativt bliver afklaret til anden forsørgelse.

Du vil blive en del af kontanthjælpsteamet. Her lægger vi vægt på de lediges engagement og selvforvaltning. Vi tager afsæt i, at det er deres plan, vi lægger sammen. Derfor møder vi borgerne med en kombination af respekt, tillid og positive forventninger, samt de krav, der flugter med lovgivningen. Vores arbejde baserer sig i høj grad på samtaler med borgerne, og vi lægger vægt på den gode relation og samarbejdet mellem borger og sagsbehandler. Samtidig betyder den koordinerende rolle, at der er en høj grad af tværfagligt samarbejde, både internt og eksternt i organisationen.

Vi har blikket rettet mod arbejdsmarkedets behov, så opkvalificering, uddannelse, jobmål mv. matcher virksomhedernes efterspørgsel.

Om jobbet

 • Du afholder jobrettede samtaler og tilrettelægger en individuel plan i samarbejde med borgerne, som understøtter en varig tilknytning til arbejdsmarkedet
 • Du varetager opgaver, der bidrager til borgerens afklaring, du indhenter fx lægelige vurderinger, udarbejder den forberedende del til rehabiliteringsteamet og har blik for, hvornår vi skifter fokus og arbejder med afklaring til anden forsørgelse.
 • Du foretager løbende faglige vurderinger ifm. udarbejdelse af Min Plan efter de gældende regler på kontanthjælpsområdet, herunder også løbende rådighedsvurderinger
 • Du visiterer og henviser til beskæftigelsesrettede indsatser, ofte som parallel indsats koordineret med anden sundheds- eller socialfaglig foranstaltning
 • Du koordinerer på tværs, så indsatsen for borgeren er og opleves helhedsorienteret
 • Du deltager i møder i rehabiliteringsteamet, sammen med borger

 

Din profil

Vi lægger vægt på, at du:

 • Tror på borgerne. Ser muligheder og bidrager med at indgyde mod og ejerskab hos borgerne
 • Er tydelig og rammesættende, og møder borgerne med empati
 • Er uddannet socialrådgiver, socialformidler eller lignende og har erfaring og lyst til at arbejde med udfordrede borgere, som står uden for arbejdsmarkedet af helbredsmæssige, psykiske og/eller sociale årsager
 • Arbejder helhedsorienteret, tværfagligt og systematisk
 • Har kendskab til arbejdsmarkedets behov og kan arbejde job- og målrettet sammen med den enkelte borger hen imod et jobmatch
 • Er god til at samarbejde på tværs og med borgerne – og har flair for tydelig, skriftlig og mundtlig kommunikation
 • Har lyst til at opsøge ny viden for at udvikle dig fagligt, at du tager selvstændigt ansvar for dine borgere, men også er en teamplayer, der både efterspørger og giver sparring og feedback

 

Derfor skal du vælge os

Hvem er vi?
Jobcenter Kalundborg har ca. 170 medarbejdere. Kontanthjælpsteamet er en del af afdelingen Job i Fokus, som har ansvaret for de forsikrede ledige, kontanthjælpsmodtagerne og integrationsområdet. Vi har et engageret arbejdsmiljø, vi samarbejder på tværs og fungerer godt både fagligt og socialt. Ledelse i teamet baserer sig på en høj grad af medindflydelse. Teamet understøttes af en driftskoordinator, og der er god mulighed for at få faglig sparring på vanskelige sager. Vi lægger vægt på:

 • Dynamik, sammenhold og arbejdsglæde
 • Samarbejde, udvikling og tværfaglighed
 • Høj faglig kvalitet og faglig udvikling i fællesskab
 • Et godt arbejdsmiljø, social kapital og høj trivsel i hverdagen
 • Nærværende og involverende ledelse

 

Løn og ansættelsesvilkår

Fastansættelse med tiltrædelse d.01.03.2021 eller hurtigst muligt.

Ansættelsen sker på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Lønnen fastsættes efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation og vil afspejle stillingens funktioner samt dine kompetencer.

Arbejdstiden er 37 timer ugentlig


Hvis du vil vide mere

Du er velkommen til at kontakte leder Peter Sidelmann, tlf. 2026 7443 eller driftskoordinator Janni Moisen, tlf. 2034 2368, hvis du vil vide mere om jobbet eller om os.

 

Ansøgning

Vi skal senest have din ansøgning den 23. september 2020. Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 29. september 2020.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og arbejder på at flere, vil vælge at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.