Koordinerende sagsbehandler til en fast stilling samt et barselsvikariat til Udviklingshuset, Jobcenter Randers

Har du lyst til at arbejde med sygemeldte borgere i jobafklaringsforløb, kan vi tilbyde en spændende stilling i team jobudvikling?

Vi har fokus på at skabe gode resultater til gavn for borgere og virksomheder. Kan du facilitere og inddrage sygdomsramte borgere i et forløb som understøtter deres fastholdelse eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet, er stillingen måske lige noget for dig?

I udviklingshuset arbejder vi teambaseret om opgaveløsningen og du vil indgå i det ene af vores to Jobudviklingsteams, hvor fokus er på at hjælpe de sygemeldte borgere tilbage i arbejde. Vi lægger vægt på at borger inddrages i sit jobafklaringsforløb fra start og således kan tage ansvar for den plan der lægges. Vores arbejde baserer sig i høj grad på samtaler med borgerne, og vi vægter det gode samarbejde mellem borger og sagsbehandler. Samtidigt betyder den koordinerende rolle, at der er en meget høj grad af tværfagligt samarbejde.

Opgaverne, du skal være med til at løse med dit team, er bl.a.

 • Forberedelse og udarbejdelse af rehabiliteringsplan.
 • Deltage i møder i rehabiliteringsteamet, sammen med borger.
 • Koordinering af indsatser iht. plan med samarbejdspartnere.
 • Iværksætte beskæftigelsesrettede aktiviteter som udvikler og afklarer arbejdsevnen samt understøtter tilbagevenden til job.
 • At dokumentere og foretage faglige vurderinger i forhold til fleksjob, ressourceforløb og førtidspension.
 • Sagssparring på egne og andres sager.

Vi lægger vægt på, at du
 • er uddannet socialrådgiver/socialformidler eller har anden relevant uddannelse og/eller erfaring.
 • har kendskab til beskæftigelseslovgivning, herunder gerne kendskab til sygedagpengeloven, aktivloven og beskæftigelsesindsatsloven.
 • evner at arbejde struktureret og systematisk og har gode samarbejdsevner.
 • er handlekraftig og kan agere i en hektisk og travl hverdag.
 • vægter en høj faglighed, og indgår åbent og engageret i vidensdeling i teamet.
 • vil indgå aktivt i et team, som har høj grad af både faglig - og formel kompetence.

Om udviklingshuset
I udviklingshuset arbejder vi med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, borgere i jobafklaringsforløb og ressourceforløb. Vi tilbyder et engageret arbejdsmiljø med selvstændigt arbejdsområde i et tæt samarbejde med gode teams og kolleger, der fungerer godt både fagligt og socialt.

Ledelse i udviklingshuset
Ledelse i udviklingshuset defineres af en så høj grad af medindflydelse som muligt. Meget kompetence er derfor delegeret til de enkelte teams. Leders, souschefs og to faglige konsulenters væsentligste rolle er, at facilitetere de enkelte teams, med fokus på sikker drift, læring og udvikling. Målet er at skabe et godt og sammenhængende forløb for den sygemeldte med henblik på tilbagevenden til arbejde.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst enten HK eller DS.

Yderligere oplysninger kan fås ved kontakt til afdelingsleder Per Damgaard Petersen, på telefon 89 15 79 59, Souschef Ane Lykke Predstrup, på telefon 89 15 76 86 eller tillidsrepræsentant Anja Thanning, på telefon 89 15 79 75.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag, den 27. februar 2018.

Ansættelsesforhold
Fuldtid

Tiltrædelse
1. marts 2018 eller hurtigst muligt derefter

Ansøgningsfrist
23.02.18 23:59

Virksomhedens oplysninger
Jobcenter Randers

Kontaktperson
Per Damgaard Petersen, tlf. 89 15 79 59


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialrådgiver/socialformidler til fast stilling

Randers Kommune

Socialrådgiver socialformidler søges til fast stilling i Myndighed for handicap og tværgående funktioner.Kan du sikre høj kvalitet i rådgivning, sagsbehandling og afgørelser?Kan du styrke tværfaglighed og helhedsorientering i indsatsen for borgere m...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Afdelingsleder for de fremskudte socialrådgivere

Randers Kommune

Vi søger en afdelingsleder med en solid faglig profil, der kan varetage ledelse for 10 fremskudte socialrådgivere i et stort og foranderligt centerCenter for Pædagogisk Psykologisk Rådgivning er organiseret under Børn og Familie i Randers Kommune, o...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialrådgiver/socialformidler til Myndighedscenteret

Randers Kommune

Randers
Vi søger en frisk og dygtig kollega til Myndighedscenteret med start 1. marts 2018 En af vores dygtige medarbejdere i Børnegruppen er grundet familiære forhold flyttet fra området, og vi søger derfor en ny kollega. Ønsker du at arbejde som socialråd...
Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:16. marts 2018

Socialfaglig sagsbehandler til Sygedagpengeafdelingen, Jobcenter Skive

Skive Kommune

Viborg
Sygedagpengeafdelingen søger med tiltrædelse den 1. april 2018 eller snarest derefter en socialfaglig sagsbehandler. Der er tale om en fuldtidsstilling. Som socialfaglig sagsbehandler i Sygedagpengeafdelingen skal du have stor lyst og interesse i at...
Indrykket:7. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Socialrådgiver til Handicapteam

Børn & Unge

Viborg
Er du vores nye kollega? Er du socialrådgiver eller socialformidler, så er du måske en af vores nye kolleger, der kommer til at arbejde sammen med glade og engagerede kollegaer i Viborg Kommunes Familieafdeling. Vi er inde i en positiv faglig udvikl...