Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinerende sagsbehandler til Udviklingshuset, Jobcenter Randers

Har du lyst til at arbejde med borgeres udvikling imod arbejdsmarkedet, så har vi et spændende job i Udviklingshuset.

Vi har fokus på at skabe gode resultater til gavn for borgere og virksomheder. Kan du inddrage sygdomsramte borgere i et forløb som understøtter deres fastholdelse eller tilbagevenden til arbejdsmarkedet, så er dette vikariat måske lige noget for dig?

En af vore dygtige medarbejdere går på barsel og vi har derfor et ledigt barselsvikariat i et af vore to jobafklaringsteams.

I udviklingshuset arbejder vi teambaseret om opgaveløsningen og du vil indgå i et tværfagligt team, hvor fokus er på at få borgere i arbejde. Vi lægger vægt på at borger inddrages i sit forløb fra start og således kan tage ansvar for den plan der lægges. Vi mener, at vi skal møde borgeren med positive og tydelige forventninger og krav, da det er at møde borgeren med respekt. Vores arbejde baserer sig i høj grad på samtaler med borgerne, og vi vægter det gode samarbejde mellem borger og sagsbehandler. Samtidigt betyder den koordinerende rolle, at der er en meget høj grad af tværfagligt samarbejde.

Arbejdsopgaver
Din arbejdsopgave bliver at ”lede” den enkelte sag gennem de indsatser, der skal bringe borgeren tættere på arbejdsmarkedet. Arbejdet indebærer både en myndighedsrolle og en rolle, hvor du gennem samtaler skal motivere borgeren til at tage ansvar for egen udvikling. Du vil skulle arbejde med progression og udvikling i dialogen med borger, hvor din tro på at borger lykkedes er særdeles vigtig. Vi lægger vægt på en udvklingsorienteret tilgang til borgeren og på en høj grad af præcision i de skriftlige produkter, du skal udarbejde

Mere konkret er opgaverne bl.a.:

 • Forberedelse og udarbejdelse af rehabiliteringsplan
 • Deltage i møder i rehabiliteringsteamet, sammen med borger
 • Koordinering af indsatser iht. plan med samarbejdspartnere
 • Iværksætte beskæftigelsesrettede aktiviteter som udvikler og afklarer arbejdsevnen samt understøtter tilbagevenden til job.
 • Vurdere uarbejdsdygtighed og træffe afgørelser
 • At dokumentere og foretage faglige vurderinger i forhold til fleksjob, ressourceforløb og førtidspension.
 • Sagssparring på egne og andres sager

Vi lægger vægt på at du
 • Er uddannet socialrådgiver eller socialformidler.
 • Arbejder ud fra en tro på, at alle mennesker kan udvikle sig og har bedst af at bidrage på arbejdsmarkedet med det, de kan.
 • Har gode samtalekompetencer og formidler dit myndighedsansvar præcist. Derudover skal du kunne støtte og motivere udsatte borgere til udvikling.
 • Vægter høj faglighed og vil indgå aktivt i dit tværfaglige team.
 • Er struktureret og handlekraftig og kan agere i en hektisk og travl hverdag.

Om udviklingshuset
I udviklingshuset arbejder vi med aktivitetsparate kontanthjælpsmodtagere, borgere i jobafklaringsforløb og ressourceforløb. Vi tilbyder et engageret arbejdsmiljø med selvstændigt arbejdsområde i et tæt samarbejde med gode teams og kolleger, der fungerer godt både fagligt og socialt.

Ledelse i udviklingshuset
Ledelse i udviklingshuset defineres af en så høj grad af medindflydelse som muligt. Meget kompetence er derfor delegeret til de enkelte teams. Leders, souschefs og to faglige konsulenters væsentligste rolle er, at facilitere de enkelte teams, med fokus på sikker drift, læring og udvikling. Målet er at skabe et godt og sammenhængende forløb for borger med henblik på at komme i arbejde.

Løn og ansættelsesforhold sker efter gældende overenskomst enten DS eller HK.

Yderligere oplysninger
kan fås ved kontakt til afdelingsleder Per Damgaard Petersen, på tlf. 89 15 79 59, Souschef Nanna Thorn Poulsen, på tlf. 61 13 33 97 eller souschef Suvada Kasumovic på tlf. 23 99 22 97.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt, den 24. september 2020.

Ansættelsesforhold
Barselsvikariat på fuld tid

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist
20-09-2020 23:59

Virksomhedens oplysninger
JCR Udviklingshus

Kontaktperson
Per Damgaard Petersen, tlf. 89 15 79 59

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.