Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinerende sagsbehandlere til Jobcenter København

Har du lyst til at være med til at sætte dit præg på landets største jobcenter? Vil du udvikle dig i en travl og spændende stilling som koordinerende sagsbehandler? Ønsker du at være på en dynamisk arbejdsplads?   
 
Jobcenter København søger koordinerende sagsbehandlere til ressourceforløbssager for borgere over 30 år, da vi udvider afdelingen.  
 
Opgaven  
Som koordinerende sagsbehandler er du med til at sikre en beskæftigelsesrettet og tværfaglig indsats for borgeren, bl.a. i koordinering med de øvrige forvaltninger, behandlere, virksomheder og leverandører.
 
Du er med til at engagere og motivere borgere til at fastholde en tværfaglig udviklingsindsats med fortsat fokus på job og uddannelse. Du tror på, at en helhedsorienteret indsats sker samtidig med en aktiv virksomhedsrettet indsats.  
 
For at blive koordinerende sagsbehandler er det en fordel, hvis du  
  • har talent for at arbejde med de mest udsatte borgere – med fokus på job og uddannelse  
  • har kendskab til lov og praksis om førtidspension, fleksjob og revalidering  
  • har erfaring med forberedende planer, dokumentationskrav og samarbejde med rehabiliteringsteams  
  • har erfaring med at arbejde med individuel sagsstamme og tæt opfølgning med borgerne  
  • er struktureret og i stand til at prioritere  
  • har erfaring med vejledning af borgere med komplekse problemstillinger  
  • vil være med til at bidrage både fagligt og personligt til afdelingen  
Der er ikke krav om, at du har en specifik uddannelse eller erfaring, men det vil være en fordel, hvis du har en administrativ uddannelse fra beskæftigelsesområdet, en uddannelse som socialrådgiver eller som administrationsbachelor, hvor dine kompetencer kan anvendes beskæftigelsesrettet med vores arbejdsområde.
 
Vigtigst er det dog, at du har interesse for arbejdsmarkedsforhold og beskæftigelsespolitik – og forståelse for borgernes udfordringer og potentialer.   
 
Vi forestiller os, at du  
  • har evnen til at sætte dig ind i store og komplekse regelsæt  
  • har gode kommunikations- og formidlingsevner såvel mundtligt som skriftligt  
  • har lyst til at være med til at sætte dit præg på landets største jobcenter  
Vi er en god arbejdsplads i udvikling med en stor spredning i alder og erfaring. Der er ca. 35 i afdelingen, der består af hhv. koordinerende sagsbehandlere, faglige koordinatorer og afdelingschef.   
 
Vi kan tilbyde dig et introprogram, oplæring og helt sikkert opgaver, der vil kunne udfordre dig fagligt. Derudover vil du som nyansat skulle indgå i Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningens (BIFs) nye uddannelse, der foregår på Metropol.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og HK Kommunal København for vejledere/undervisere eller efter overenskomst for socialrådgivere og socialformidlere. Løn efter principper i Ny Løn. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med flekstidsordning.  
 
Tiltrædelse kan ske fra den 1. juni 2018, men søg også gerne, hvis du kan starte tidligere eller senere på året.  
 
Arbejdspladsen er organisatorisk placeret på Center for Afklaring og Beskæftigelse (CAB). Vi holder til på Gl. Vasbygade i København SV.  
 
Yderligere information  
Har du spørgsmål til stillingen, kan du ringe til faglig koordinator Lars Jensen på 5184 3590.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest tirsdag den 1. maj 2018   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Juridisk sagsbehandler til huslejenævnene i København

Jura og Nævn

Kunne du tænke dig at arbejde med boliglejeret og behandle sager i huslejenævnene i København? Så er det måske dig, der er vores nye sagsbehandler. Vi søger en jurist til huslejenævnene i København. I stillingen skal du lave sagsforberedende arbejde...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018

Sagsbehandler til Psykiatrienheden

Psykiatrienheden

Vi søger en ny kollega til Udredningsgruppen i Psykiatrienheden i Københavns Kommune med forventet tiltrædelse den 1. november 2018. Vi er en gruppe bestående af ni socialfaglige medarbejdere, der til dagligt arbejder med at afklare borgere i forhol...
Indrykket:12. september 2018
Udløbsdato:26. september 2018

Myndighedssagsbehandlere til Borgercenter Børn og Unge, Nørrebro

BBU Nørrebro - Skolebørnsgruppen

Teamet af undersøgere på Nørrebro er et velfungerende og ambitiøst team, der hele tiden arbejder på, at blive bedre og udvikle det systematiske myndighedsarbejde for at sikre barnet og familiens retsstilling. Vi søger myndighedssagsbehandler til små...
Indrykket:14. september 2018
Udløbsdato:4. oktober 2018

Sagsbehandler til Albertslund Jobcenter

Jobcenter

Albertslund
Sagsbehandler søges til Jobcenter AlbertslundHar du lyst til at arbejde med borgere på kanten af arbejdsmarkedet og arbejde i et udviklings- og læringsrigt miljø? Så har vi jobbet til dig. Vi søger en medarbejder til barselsvikariat i vores enhed de...
Indrykket:13. september 2018
Udløbsdato:28. september 2018

Engageret sagsbehandler til ydelsesområdet

Vallensbæk Kommune - Center for Beskæftigelse

Socialservice i Vallensbæk søger en dygtig og engageret sagsbehandler til at indgå i et team omkring bevilling og udbetaling af ydelser. Vallensbæk kommune er en kommune, hvor vi betragter engagement, dedikation og ansvarlighed som en vigtig egenska...
Indrykket:10. september 2018
Udløbsdato:24. september 2018