Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinerende sygeplejerske til Center for Demens - Lindehusene

Kan du få de socialpædagogiske og de sundhedsfaglige tilgange til at gå op i en højere enhed? Eller er du klar på udfordringen?

Vi søger en koordinerende sygeplejerske, der har mod på en stilling med særligt ansvar, weekendfrihed og vagtfrihed.

I Center for Demens – Lindehusene søger vi en sygeplejerske, som er nysgerrig og fagligt reflekterende. Hos os får du mulighed for at gøre en kæmpe forskel for borgere med komplekse demensforløb. Sammen med dine øvrige kollegaer kommer du til at tage hånd om alle aspekter af borgerens liv, i et tværfagligt miljø med fokus på borgernes ressourcer og behov.

Lige nu mangler vi en sygeplejerske i A-huset, hvor der bor yngre borgere med en demenssygdom. Vores afdeling har en faglig sammensat medarbejderstab, med mange dedikerede medarbejdere. Vi har brug for en sygeplejerske, der kan understøtte, vejlede og undervise sine kollegaer i hverdagen, samt sikre at den sygeplejefaglige indsats er styrket.

Hvem er du, og hvad skal du lave?
Du vil i det daglige blive tilknyttet A-huset, hvor du udover at varetage sygeplejefaglige opgaver, indgår i koordineringen omkring opgaveløsningen med afdelingslederen og medarbejderne i afdelingen.

Derudover indgår du i et tæt samarbejde med de andre sygeplejersker på de andre afdelinger, da I hjælper hinanden med opgaveløsningen og indgår i et fagligt fællesskab sammen med vores kvalitetssygeplejerske og uddannelsesansvarlige sygeplejerske.

Som sygeplejerske er du en del af den daglige sygeplejefaglige opgaveløsning tæt på borgerne, men du vil også få en særlig koordinerende rolle med fagligt ledelsesansvar i dagligdagen. Du skal bl.a. være med til at kvalitetssikre alle opgaver indenfor behandling, pleje og omsorg i samarbejdet med de andre faggrupper.

For at udfylde rollen forventer vi, at du er uddannet sygeplejerske og har en høj faglighed, gerne med bred erfaring fra primær- eller sekundærsektoren. Du skal have lyst til at være tæt på vores skønne beboere – dette er ikke et "skrivebordsjob" – du skal være der, hvor sygeplejen er kompleks og kræver særlig sundhedsfaglig vurdering og handling.

Derudover ønsker vi os, at vores nye kollega:

  • Kan arbejde selvstændigt, tage initiativ og ansvar
  • Har flair for samarbejde på tværs og kvalitetssikring af sundhedsfaglig dokumentation
  • Formår at agere i dilemmaer mellem sygepleje af høj faglig kvalitet og borgernes egne ønsker og selvbestemmelsesret

Vi arbejder med spændende og målrettet kvalitetsudvikling ud fra forbedringsmodellen og med særlig fokus på borgersikkerhed, medicinhåndtering og den rehabiliterende sygepleje. Det er et systematisk og tværgående udviklingsarbejde, der arbejdes med i hele vores sundheds- og omsorgsforvaltning.

I 2020 er vi i gang med at implementere e-tavler og TOBS. Derudover har vi et velkørende samarbejde med en lægepraksis, som går stuegang hos os hver uge.

Hvem er vi?
Center For Demens – Lindehusene har til huse i nyistandsatte bygninger i den grønne oase, De Gamles By, på Indre Nørrebro. Vores to plejeafdelinger ligger i to huse tæt på hinanden. I det ene hus (Afd. A) bor 27 borgere, der alle primært er under 65 år, og i det andet hus (Afd. B) bor 32 borgere i en demensenhed.
Vores fælles kerneopgave er at arbejde målrettet for at understøtte et selvstændigt, meningsfuldt og trygt liv for mennesker med demens og deres pårørende gennem fokus på fællesskab, personcentreret omsorg og en rehabiliterende tilgang i hele forløbet. Vi vægter respekt, nærvær og involvering af det enkelte menneskes ressourcer højere end noget andet, og tilstræber at udvikle ny viden gennem kreativitet, vedholdenhed og samarbejde på tværs!

Ansættelsesforhold
Vi søger en sygeplejerske i dagvagt uden weekendarbejde.
Der er mulighed for at forskyde arbejdstiden i forhold til samarbejdet med de øvrige vagtlag.
Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer ugentligt eller andet kan aftales.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Tiltrædelse den 1. januar 2020 eller snarest muligt.

Mere information
Du kan læse mere om os på vores hjemmesider: https://boligertilaeldre.kk.dk/plejehjem/lindehusene og https://demens.kk.dk/
Du er også velkommen til at kontakte os med spørgsmål om stillingen til kvalitetssygeplejerske Line Marie Winther på 3055 0247.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg via nedenstående link senest søndag den 22. november 2020
Vi forventer at afholde samtaler i uge 48.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.