Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Koordinerende sygeplejerske til Vaccinationscener Holbæk Sygehus

Har du mod på at kaste dig ud i en ny og anderledes stilling som koordinerende sygeplejerske i et vaccinationscenter, hvor du sammen med et team af engagerede kollegaer, skal være med til at sikre, at borgere kan blive vaccineret mod Covid-19, så er det måske dig vi søger.

Vi søger 4 koordinerende sygeplejersker, ca. 30 timer ugentligt, foreløbig i tidsbegrænset periode på 6 måneder, med mulighed for forlængelse. Tjenestetiden er i tidsrummet mellem kl. 7-20. Stillingerne er til besættelse snarest.

Du skal have:

  • Lyst til at indgå i vores koordinerende team

  • Kunne bidrage positivt til et godt arbejdsmiljø

  • Have forståelse for, hvordan man sikrer kvalitet og flow i en hverdag med travlhed og til tider uforudsete udfordringer.

Opgaven går ud på:

Som koordinerende sygeplejerske vil du bl.a. skulle koordinere vaccineindsatsen i vores center på daglig basis og i tæt samarbejde med vores koordinerende sekretær.

Du skal bl.a. sikre, at der er konstant og korrekt flow i optræk af vacciner svarende til antallet af borgere vi skal vaccinere.

Derudover ligger der en opgave i at agere faglig sparringspartner for vaccinatørerne, at kunne instruere i klinisk vaccinationspraksis og at kunne handle optimalt inden for givne rammer i forbindelse med uforudsete udfordringer.

Du skal med andre ord kunne bidrage til en sikker og stabil drift, med udgangspunkt i din faglighed, dit overblik og din evne til at holde hovedet koldt i pressede situationer.

Funktionen som koordinerende sygeplejerske er ny, og rummer derfor mulighed for du kan være med til at udvikle og forbedre arbejdsgange i relation til opgaverne i stillingen. Denne stilling er med andre ord en mulighed for dig, hvor du kan udfordre dig selv fagligt, prøve kræfter med udvikling relateret til klinisk praksis, samt styrke dine grundlæggende sygeplejefaglige kompetencer inden for koordination og organisering.

Vaccinationsindsatsen:

Vaccinationscenter Holbæk Sygehus er en del af den nationale vaccinationsindsats, som har til opgave at være med til at vaccinere borgerne i Region Sjælland mod Covid-19. Vi holder til på Holbæk Sygehus. Vores borgere bestiller selv tid til vaccination hos os, i takt med at de modtager invitation i e-boks. Frem til nu har vi vaccineret regionens sårbare borgere og frontpersonale.

Vi forventer at du som ansøger måske allerede har et job, som du er glad for. Vi finder det derfor naturligt, hvis du til en start ønsker at søge orlov fra din nuværende stilling, for at prøve kræfter med stillingen som koordinerende hos os.

Vi kender kun fremtiden for den nationale vaccinationsplan de kommende 6 måneder, og kan derfor til en start tilbyde dig, en tidsbegrænset fastansættelse på 6 måneder evt. med mulighed for forlængelse.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at kontakte Daglig Leder Karina Normand, enten på mail: klj@regionsjaelland.dk eller tlf. 59 48 43 11 (I tidsrummet 13.30-14.30).

Ansøgningsfrist 12 april, - der ansættes løbende.

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.