Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kordegn i Vor Frelsers Kirke, Aalborg

En stilling som kordegn ved Vor Frelsers Kirke, Vor Frelsers Sogn er ledig pr. 1. maj 2018.

Stillingen er på 37 timer pr. uge.

Kordegnen skal varetage følgende opgaver:

 • Personregistrering
 • Kirketjeneste
 • Sekretær for præster og menighedsråd
 • Lønindberetning
 • Løbende bogføring og betaling af regninger
 • Udfærdige regnskab samt budget
 • PR i form af hjemmeside, Facebook, annoncering og lign. 

Vor Frelsers Sogn har 6498 antal indbyggere, 9 ansatte i sognet. Sognet er kendetegnet ved etagebyggeri beboet primært af unge

Vi forventer, at du:

 • Vil være en del af det arbejdsfællesskabet, også åndeligt og socialt, der er i Vor Frelsers Kirke samt vil være med til at arbejde for udbredelsen af kirkens budskab – bygge kirke i Aalborgs Vestby.
 • Evner at møde kirkens brugere i de forskellige livssituationer, de står i, med forståelse og omsorg.
 • Er struktureret, rolig og tillidsskabende som person og i arbejdet.
 • Har erfaring med IT og regnskab – herunder erfaring med brug af sociale medier.
 • Gerne erfaring som kordegn.

Der er pligt til at gøre tjeneste ved andre ansættelsesmyndigheder i Budolfi Provsti i overensstemmelse med de aftaler menighedsrådet indgår/har indgået med andre ansættelsesmyndigheder.

Ansættelse sker ved Vor Frelsers Sogns Menighedsråd beliggende Annebergvej 2, 9000 Aalborg

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne.

Aftalerne kan ses på www.folkekirkenspersonale.dk.

Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at bevare deres tjenestemandsstatus ved ansættelse med direkte overgang. Der skal i så fald ske en klassificering af stillingen.

Det er en betingelse, at den obligatoriske 5 ugers uddannelse for kordegne gennemføres indenfor 2 år efter ansættelsens start.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 277.257,80 kr. – 367.366,69 kr. (nutidskroner). Fikspunktet er 291.121,12 kr. (nutidskroner). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt  32.894,56 kr. (nutidskroner).

Løn samt rådighedstillæg kvoteres i overensstemmelse med stillingens ansættelsesbrøk.

Menighedsrådets forslag til lønniveau er 295.000 kr. årligt ved ansættelse på 37 timer (nutidskroner). Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kordegn Kell Krogh Jacobsen på telefonnummer 27 82 00 11/mail kkja@km.dk – kontaktperson Grethe Damtoft Nielsen på telefonnummer 20 48 43 38 eller formand Lene Storgaard på telefonnummer 40 46 48 38

Ansøgningen med relevante bilag sendes til Vor Frelsers Kirke, att. formanden, Annebergvej 2, 9000 Aalborg eller på mail til 8366fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 5. marts 2018 kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted mandag d. 12. marts.

Menighedsrådet kan oplyse, at der vil blive indhentet referencer.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her