Kordegn ved Korsvejskirken på Amager

Korsvejskirken i Kastrup søger en fleksibel og serviceminded kordegn, der ønsker at indgå i et frugtbart samarbejde med kirkens øvrige personale og menighedsråd. Stillingen er til besættelse pr. 01.04. 2018 eller snarest derefter. Stillingen er på 37 t/ugen.

Arbejdsopgaverne består bl.a. i:

 • Personregistrering
 • Betjening af kirkekontoret
 • Sekretær for præster og menighedsråd
 • PR- og kommunikationsopgaver, herunder opdatering af hjemmeside, Facebook, udsendelse af nyhedsbrev, redigering af kirkeblad mm.
 • Grafisk tilrettelæggelse af kirkens trykte og elektroniske materiale
 • Deltagelse i gudstjenester og møder
 • Personaleadministrative opgaver
 • Administrative opgaver i forhold til kirkens daglige drift, herunder administration af bilag og kontakt til ekstern regnskabsfører o.a.

Det vil være en fordel, hvis ansøgeren har erfaring med arbejdet i folkekirken og har afsluttet den teoretiske kordegneuddannelse og evt. har erfaring fra en lignende stilling.

Herudover søger vi en medarbejder, som:

 • Har særlige kundskaber indenfor kommunikation og med et kendskab til grafisk design.
 • Har stærke it-kompetencer og praktisk brugererfaring på avanceret brugerniveau
 • Er ansvarsbevidst og robust.

Ansættelsen vil være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 og Organisationsaftale mellem Kirkeministeriet og CO10 – Centralorganisationen af 2010 for kirkefunktionærer med kerneopgaver som henholdsvis kordegn, sognemedhjælper/kirke- og kulturmedarbejder eller kirkemusiker og det tilhørende protokollat for kordegne. Aftalerne kan ses på http://www.folkekirkenspersonale.dk.

Der er 3 måneders prøvetid og der indhentes straffeattest og børneattest ved ansættelse. Nuværende tjenestemandsansatte kordegne har ret til at fortsætte som tjenestemænd.

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Årslønnen aftales indenfor intervallet 262.132-347.325 kr. (årligt grundbeløb pr. 31/3 2012). Fikspunktet er 275.239  kr. (pr. 31/3 2012). Der er rådighedsforpligtelse til stillingen. Rådighedstillægget udgør årligt 31.100 kr. (pr. 31/3 2012).

Aftale om indplacering i lønintervallet indgås mellem menighedsrådet og Danmarks Kordegneforening.

En forudsætning for ansættelsen er, at en ansøger, der ikke er eller har været ansat i stilling som kordegn, og som ikke allerede har gennemført kordegneuddannelsen, gennemfører fem ugers grundlæggende uddannelse inden to år fra ansættelsen.

Oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til kontaktperson og sognepræst Julie Aaboe på telefon 51 41 54 29 eller formand for menighedsrådet Jessica Rygaard på telefon 31 41 60 30

Ansøgning med relevante bilag sendes til Korsvejskirken, att. formanden, Sirgræsvej 81, 2770 Kastrup eller på mail til 9081fortrolig@sogn.dk

Ansøgningen skal være menighedsrådet i hænde senest den 21.02.2018 kl. 12:00.

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 9.

Der vil blive indhentet referencer fra tidligere arbejdspladser.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:16. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kordegn ved Filips kirke, barselsvikariat

FILIPS KIRKE

København
Vores ene kordegn skal på barsel, så vi søger en barselsvikar, der kan have mange arbejdsopgaver i gang samtidig og stadig have plads til et smil. Stillingen er på 30 timer pr. uge og ønskes besat fra den 16. april 2018 eller snarest derefter. Still...
Indrykket:10. februar 2018
Udløbsdato:10. april 2018

Kirketjener med grøn profil

MØRKHØJ KIRKE

Kirketjener med grøn profil ved Mørkhøj Kirke i Søborg En stilling som kirketjener ved Mørkhøj Kirke, Mørkhøj Sogn er ledig pr. 1. maj 2018. Stillingen er på 37 timer pr. uge. Vi søger en praktisk anlagt kirketjener, der, som den ene af 2 fuldtidski...