Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Korsbæk på Bakken søger nu de dygtigste og mest energiske kokke, smørrebrødsjomfruer, konditor, bager og køkkenmedhjælpere til sæsonen 2018!

Du ønsker selv, at arbejde med gode råvarer og holder af, at lave alt fra bunden.

I foråret 2015 åbnede Korsbæk på Bakken - og havde fra starten forrygende travlt! På byens fem hyggelige restauranter serveres mad med rødder i 30'ernes og 40'ernes danske madkultur.

Vi søger engagerede og dygtige, kokke, smørrebrødsjomfruer, konditorer, bagere og køkkenmedhjælpere til restauranterne i Korsbæk på Bakken. Du er en af de personer, som ønsker at arbejde med gode råvarer og holder af, at lave tingene fra bunden - således du, med det øvrige team, sikrer at alle gæsterne får en fantastisk oplevelse - herunder ikke mindst, at konceptet madmæssigt styrker oplevelsen af, at man er trådt ind i Korsbæk by.

Du vil, sammen med dine kolleger, få en betydelig rolle for restauranternes a la carte og fælleskøkken - lige fra Jernbane Restauranten, Lauras Køkken, Hos Varnæs, Katrines Gaard til Postgaarden. Du har passion for, og erfaring fra, det gode danske køkken - ligesom du brænder for at deltage i dette spændende historiske projekt.

 

Arbejdsopgaver:

Engageret deltagelse i produktionen omkring a la carte til frokost og aftenservering - Sikre en god anvendelse af alle råvarer - Med til at sikre en korrekt kvalitet og optimal oplevelse for gæsterne - Medansvarlig for hygiejnen er i top.

 

Kvalifikationer og personlighed:

Faglært kok, smørrebrødsjomfru, konditor, bager - gerne flere års erfaring fra travle køkkener - Erfaring med det danske køkken - Evner at holde et godt overblik - selv i travle perioder - Ansvarsbevidst og fleksible - Godt humør, energi, positiv indstilling og attitude - Høj arbejdsmoral og gode samarbejdsevner

 

Korsbæk på Bakken tilbyder:

En spændende forretning, hvor du, som medarbejder, er medspiller i hele processen - Du bliver en del af et meget engageret og passioneret team - i dette spændende historiske projekt, som Danmark ikke har set tidligere - God vagtplan, lønpakke og vilkår efter kvalifikationer og erfaring - Har du lyst til at skrive gastronomisk historie og være med til at skabe en virksomhed, som har stor bevågenhed - så er chancen der nu. Vi håber, du syntes ovenstående er spændende og har lyst til at være en del af vores dynamiske team. Send dit CV med billede og en kortfattet ansøgning til sb@korsbaek-bakken.dk - eller kontakt køkkenchef Stig Bundgaard på 3073 9348.

 

Vi afholder løbende samtaler fra 25. januar og forventer tiltrædelse fra marts 2018 eller efter aftale. Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Om Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader hentet ud af tv-serien med interiører, dekorationer og rekvisitter tro mod Matador-universet helt ned i detaljen. Her kan man opleve den helt særlige stemning fra Lise Nørgaards klassiker i de tematiserede restauranter, byens bar, butikker og seværdigheder, genopleve musikken og møde nogle af de kendte karakterer fra Korsbæk i skikkelse af engagerede skuespillere.

Vi er en familiedrevet virksomhed, der ud over Korsbæk på Bakken ejer og driver 3 spil, 9 kørende forlystelser samt Cirkusrevyen og 4 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Vi deltager selv aktivt i den daglige drift.

 

 

Bakkens sommersæson 2018

  • 23. marts – 2. april
  • 7. og 8. april
  • 14. og 15. april
  • 21. og 22. april
  • 26. april – 2. september
  • 7. – 9. september
  • 14. – 16. september


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her