Kort- og landmålingstekniker

Er du vores nye kort- og landmålingstekniker?

Har du teknisk og praktisk landmålererfaring og masser af drive? Har du lyst til at være en del af vores dygtige og engagerede kort- og landmålingsteam? Så kan du blive vores nye kollega på HLM’s hovedkontor i Taastrup.

Om stillingen

Vi har travlt og søger derfor en kort- og landmålingstekniker, der selvstændigt kan udføre opgaver for vores kunder inden for byggeri-, jord-, og anlægsbranchen. Vi søger derfor en kandidat med minimum 2 års erfaring fra branchen.

Du er en rutineret it-bruger med godt kendskab til MS-Office pakken og kendskab til AutoCAD Civil og generel erfaring med CAD. Du kommer til at arbejde med jord- og anlægsarbejder, koordinatsystemer og højdemodeller.

Derfor er en god tegningsforståelse vigtig, så du hurtigt kan danne dig et overblik over projektet.

Om dig

Du er serviceminded, løsningsorienteret og glad for kundekontakt. Du tager ansvar og arbejder selvstændigt med et godt kollegialt team i ryggen, som du kan understøtte og hente hjælp hos. Du er derfor også en god teamplayer. Du vil befinde dig i et delvist internationalt miljø blandt kunder og kolleger, så du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale på brugerniveau. Derudover kan du spejle dig i vores HLM værdier; vi sætter en ære i at være løsningsorienterede, tillidsfulde, servicemindede og sikre HLM’s høje standarder.

Om os

HLM er en del af en større familie, nemlig HLM Group, som er HLM Landmåling A/S, SMT Nordic, og software/hardware virksomhederne ITL og MaxPartner.

HLM er en virksomhed specialiseret i teknisk landmåling. Vores kompetencer spænder fra traditionel afsætning til avanceret 3D modellering; 3D laserscanning, 3D print, droneflyvning samt maskinstyring.

Vi beskæftiger ca. 70 medarbejdere i Taastrup, Aarhus og Odense. For os er det vigtigt, at ethvert samarbejde beror på tillid og viljen til at skabe nye innovative løsninger, når det kræves - tilsammen udgør dét fundamentet for et godt samarbejde.

Læs mere her: www.hlm.as

Om ansættelsen

Ansøgningsfrist 16. okt. Vi indkalder dog løbende til samtaler.

Ansættelsesstart: hurtigst muligt.

Ansøgning og CV sendes til: job@hlm.as

Har du spørgsmål kan du kontakte Henrik Broberg Damm på +45 31179147.

Se stillingen her: https://www.hlm.as/karriere/


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.