Kort- og landmålingstekniker - Svendborg

Interesserer du dig for større og mindre byggeprojekter og for opmåling til og afsætning af skel? Så har du nu mulighed for at blive en del af Geopartners kontor i Svendborg, hvor vi søger en kort- og landmålingstekniker, som kan hjælpe med at løfte de mange projekter. Vi er med hvor det gælder i Svendborg og hele området fra Langeland og Ærø til Nyborg. Om jobbet Som kort- og landmålingstekniker i Svendborg bliver du en del af et fagligt stærkt team, der pt. har gang i flere spændende projekter. I store såvel som små projekter er præcis opmåling og korrekt databehandling en forudsætning for, at vi kan løse opgaver, som giver vores kunder værdi – og det er hér, du kommer ind i billedet!

Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvar for egen kalenderstyring og opgaver – naturligvis med et stærkt fagligt bagland, som står klar til at sparre og hjælpe.

Din dagligdag vil bl.a. byde på:

 • Opmåling og afsætning indenfor byggeri
 • Opmåling af situationsplan
 • Opmåling til fastlæggelse af skel og afsætning af skel
 • 3D laserscanning
 • Droneopmåling
 • Databehandling
 • Ansvar for sagsstyring og aftaler
Du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer i forbindelse med udfordrende projekter, og for den rette kandidat vil der på sigt være mulighed for projektledelse af egne projekter/opgaver og at påtage sig rollen som projektleder for kollegaer.

Stillingen er en fuldtidsansættelse på 37 timer om ugen.

Om dig Vi lever af tilfredse kunder, og derfor skal du være omstillingsparat og kunne løse opgaver med kort varsel. Du vil dagligt være i kontakt med vores kunder, som bl.a. er entreprenører på byggepladser og privatkunder, og det er vigtigt, at du forstår at skabe den gode kunderelation. Du er uddannet kort- og landmålingstekniker, enten nyuddannet eller har nogle års erfaring.

Vi forventer, at du:

 • har teknisk forståelse og kendskab til at arbejde med totalstation, nivelleringsinstrument og GPS
 • har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til MicroStation
 • har forståelse for og indsigt i databehandling og beregninger
 • har interesse i opgaver vedr. byggeri – både mindre, mellemstore og store byggerier
 • kan samarbejde med både kolleger, kunder og samarbejdspartnere
Det er en forudsætning, at du har gyldigt kørekort, og at du taler og skriver dansk.

Bliv en del af Geopartner På kontoret i Svendborg bliver du en del af et team på 10 kollegaer, som prioriterer og værdsætter et tæt fagligt samarbejde. Vi har et tæt samarbejde med Geopartner-kontorerne i Odense og Faaborg, hvor vi hjælper hinanden med at fordele ressourcer efter behov. På landsplan får du 230 kollegaer, der breder sig over en lang række forskellige fagligheder og arbejdsområder.

Vores kontor ligger i nye, moderne kontorfaciliteter i en del af Forskerparken, som ligger smukt i vandkanten på Svendborg Havn.

Lyder det som noget for dig? Er du interesseret i stillingen, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte landinspektør Morten B. Laursen på tlf. 2974 7756. Vi holder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse snarest mulig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.