Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kosmetolog eller kosmetiker søges som afløser i VIDA

VIDA søger snarest en dygtig og fleksibel kosmetolog eller kosmetikker. Det er vigtigt at du er grundig, velsoigneret, ansvarsbevidst, har ordenssans, arbejder godt i et team og er god til kundepleje. VIDA søger kun de bedste medarbejder. Til gengæld tilbyder vi et spændende og udfordrende job, hvor service og god kundekontakt er i højsædet.

Det er vigtigt at du er fleksibel, da der er tale om en afløser stilling i forbindelse med ferie, events, weekend, sygdom, travlhed i butikken, højsæson osv.. Vi vil kunne tilbyde nogle faste vagter om måneden og evt. mulighed for fuld tid til marts.

Du skal være medvirkende til at gøre en positiv forskel - også når det går rigtig stærkt og kunne træde til med kort varsel hvis behovet opstår. Derudover er vigtigt at du kan tænke og arbejde selvstændigt, formår at genbooke kunder, har fokus på salg og passer ind i vores team. Det er en fordel hvis du har kendskab til bodysugaring og vores produkter. Vi forventer at du kan alt det basis indenfor skønhedsbranchen.

Stillingen som kosmetolog skal besættes som afløser og timeansat, med varierende arbejdstid. Vi tilbyder en selvstændig stilling, hvor du sammen med team VIDA forventes at skabe unikke resultater, som kan ses og mærkes. Et arbejdsmiljø, hvor vi passer på hinanden og hvor den enkeltes sundhed og trivsel sættes højt, samt ordnede lønforhold.

Se klinikkens åbningstider og læs mere om VIDA her: http://www.vida-klinik.dk

Arbejdsopgaver: Ansigtsbehandlinger, massage, kropsbehandlinger, spray tan, shellac, manicure, pedicure, voks, bodysugaring, vipper & bryn, salg af varer, kundehåndtering, bookning, tlf., servicering af vore kunder, rengøring og meget mere.

Vi forventer:

  • Er uddannet kosmetiker, kosmetolog eller har anden relevant baggrund.
  • Er fleksibel, villig til at træde til med kort varsel og giver en ekstra hånd med når butikken mangler en ekstra mand.
  • Er omsorgsfuld, selvstændig tænkende, ansvarsbevidst, grundig velsoigneret og smilende.
  • Har en intention om at gøre en positiv forskel og yde en god service overfor kunder og kollegaer.
  • Lader nærvær og præcision kendetegne din arbejdsindsats, så du kan være med til at skabe gode resultater.
  • Taler flydende dansk

Send en skriftlig ansøgning til info@vida-klinik.dk eller til adr.: VIDA, Færøgade 51, 9000 Aalborg. Kontakt Carina Jacobsen, butikschef på tlf.: 98110204 ved yderligere spørgsmål.

Du vil blive kaldt til en uddybende samtale hvis vi finder din ansøgning interessant.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:3. januar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kosmetolog eller kosmetiker søges som afløser i VIDA

VIDA

Aalborg
VIDA søger snarest en dygtig og fleksibel kosmetolog eller kosmetikker. Det er vigtigt at du er grundig, velsoigneret, ansvarsbevidst, har ordenssans, arbejder godt i et team og er god til kundepleje. VIDA søger kun de bedste medarbejder. Til gengæl...