Kosmetolog/Kosmetiker

Er du vores nye medarbejder ?

BodyCare Randers søger en erfaren, faglig dygtig kosmetolog/kosmetiker.

BodyCare Randers søger:

Kosmetolog/kosmetiker der også har erfaring med velvære massager, måske du også er uddannet  terapeutisk massør.

BodyCare Randers er en seriøs hudpleje & wellness klinik, hvor størstedelen af vore behandlinger er ansigtsbehandlinger, voksbehandlinger og kropsbehandlinger. Herudover tilbyder vi også Shellac, manicure og pedicure, massager og vipper & bryn.

BodyCare Randers har eksisteret siden 2002 som professionel klinik og siden 2016 også som distributør af Universal Contour Wrap.

BodyCare er beliggende centralt i Randers - ca. 5 min. gang fra banegården. Vi har 4 behandlerrum, hvoraf det ene er et rum med mulighed for dobbeltbehandling.

Vi søger en faglig dygtig, erfaren og topmotiveret kosmetolog/kosmetiker, spa & wellness terapeut, eller massør. Kan du det hele vil det være super, men ikke et krav.

Det der er vigtigt er at at du brænder for dit fag, elsker at giver kunderne er positiv oplevelse, er god til at rådgive, vejlede og sælge.

Der er tale om en deltidsstilling.

Er du fleksjobber eller ønsker en stilling på deltid, så er det dig vi mangler.

Arbejdstiden ligger fra kl. 10 til 17 / 18 mandag til fredag.
Du har fri hver weekend.

Lyder det som noget for dig?

Så skynd dig at sende din ansøgning med foto og CV til:
 jette@bodycare-randers.dk
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Kosmetolog

Bestage international Århus

Aarhus
Arbejdsopgaver: - Forestå behandlinger i klinikken - Bistå som assistent ved behandlinger - Booking af kunder - Besvare telefoner - Lettere rengøring - Vejledning om og salg af produkter. Du skal min. kunne tale et godt dansk, være uddannet kosmetol...