Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KPK Døre og Vinduer søger medarbejdere til produktionen

Søger du nye udfordringer på en stabil arbejdsplads?

Er du en dygtig faglært eller tillært håndværker?

Så har vi ledige pladser og vil gerne høre fra dig!  

Vi søger dygtige og stabile faglærte eller tillærte medarbejdere til vores produktion – til maskinbearbejdning, samling af døre og vinduer m.m. Disse job kræver, at du har en god fysik.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra træindustrien, men det er ikke noget krav. Det vigtigste er, at ”dine hænder vender rigtigt”. Der kræves ingen speciel uddannelse, men det er en fordel med en faglig uddannelse så som maskinsnedker, snedker, tømrer, produktionsassistent, industrioperatør eller lignende.

Du må være fleksibel m.h.t. arbejdstid, da vi arbejder på variabel arbejdstid. Mødetid normalt kl. 07.00.
Jobbet er på daghold.

Vi forventer, at du er kvalitetsbevidst og omhyggelig med dit arbejde. Det er vigtigt, at du er en stabil medarbejder, der kan arbejde effektivt og engagerer dig i jobbet. Vi foretrækker medarbejdere, der bor i en fornuftig afstand fra Nykøbing. Endelig lægger vi vægt på, at du har vilje til at lære nyt og kan arbejde såvel selvstændigt som i team.

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø med ordnede forhold og gode medarbejderfaciliteter.
Attraktiv løn efter lokalaftale, herunder bonusaftale.  

Er du interesseret i jobbet så gå ind på vores hjemmeside https://www.kpk-vinduer.dk/job/ og send os din ansøgning. Vi vil løbende indkalde ansøgere til jobsamtale.   

Om KPK Døre og Vinduer

KPK Døre & Vinduer producerer nogle af Danmarks bedste dør- og vinduesløsninger. Det sker under overskriften respekt, der er et nøgleord på alle niveauer i virksomheden. Vores udgangspunkt er en kombination af gode, danske, håndværksmæssige traditioner med fokus på kvalitet og holdbarhed og en moderne, højteknologisk produktion.

KPK er et dansk vinduesbrand med produktion, udvikling og ledelse i Nykøbing Mors. Vores medarbejdere er dedikerede fagfolk, der i samarbejde med den lokale håndværker sørger for, at kunden får god kvalitet hver eneste gang. Vi har konstant fokus på at sikre, at det er de rigtige materialer, der får den optimale behandling, inden vi leverer den færdige løsning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.