Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kræftsygepleje med weekendvagt hver 4. weekend

Vi søger en sygeplejerske med interesse for at arbejde med et speciale i stor udvikling. Onkologien udvikler sig med mange nye behandlingsmuligheder og Afdeling for Kræftbehandling, Sengeafsnit 1 er med til at understøtte dette.

Engagement, empati, humor og lysten til at indgå i et miljø med et højt fagligt niveau er vigtige forudsætninger for at arbejde hos os - erfaring med specialet er en fordel, men ikke en betingelse.

Vi tilbyder dig

  • muligheden for at blive en dygtig kræftsygeplejerske
  • et mentorforløb, hvor du tilknyttes en erfaren sygeplejerske i op til 6 måneder, og hvor du er uden for normeringen de første 5 uger
  • et introduktionsprogram, der har udgangspunkt i dine kompetencer og behov, så du bliver klædt godt på til at arbejde med kræftramte patienter og deres pårørende
  • et specialiseret tværfagligt samarbejde inden for udvalgte diagnosegrupper, hvor arbejdsmiljøet har høj prioritet
  • gode muligheder for kompetenceudvikling og videreuddannelse som for eksempel inden for akut sygepleje til den onkologiske patient og varetagelse af medicinsk kræftbehandling, hvor du også gennemfører Kursus i medicinsk kræftbehandling
  • en personalegruppe - lige fra nyuddannede til personale med op til 30 års erfaring, som alle brænder for specialet
  • en stilling på 32-37 timer med 2-holdsskift og weekendvagt hver 4. weekend (8 timer).
Om os

På Afdeling for Kræftbehandling indlægges patienter med et eller flere specifikke onkologiske behandlingsbehov. Det er for eksempel patienter, der er i et aktivt behandlingsforløb med kemoterapi, immunterapi og/eller biologisk behandling, og som har indlæggelseskrævende bivirkninger på grund af behandlingen.
Vi arbejder målrettet på at udvikle vores patientforløb og deltager løbende i projekter, der omfatter sygepleje, forskning og behandling af onkologiske patienter.
Du kommer til at indgå i en kvalitetsbevidst og social gruppe, hvor der er stor mulighed for sparring med erfarne kolleger. Vi har et godt tværfagligt samarbejde og et positivt arbejdsmiljø. Vi har en uhøjtidelig og venlig omgangstone, som sammen med vores høje faglige niveau, er grundlaget for god behandling af vores patienter, pårørende og os selv.
Vi lægger stor vægt på, at der er harmoni mellem arbejde og privatliv, så du har stor indflydelse på egen vagtplan med 2 holdskift og weekendvagt hver 4. weekend.

Vil du gerne vide mere om stillingen, eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Luise Nørlem på telefon 38 68 26 49. Du er også velkommen til at komme forbi til en rundvisning og en uforpligtigende snak.

Ansøgningsfristen er den 22. marts 2021, klokken 12.00 og samtalerne finder sted løbende.
Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.