Kranmekaniker til Palfinger i Hvidovre

Har du hænderne godt skruet på, og har du erfaring med hydraulik og store maskiner? Trives du i et job, hvor du får lov til at tage ansvar for opgaverne? Så er dette måske dit næste job!

 

På vegne af Palfinger søger JKS CAREER lige nu en kranmekaniker til kran- og serviceværkstedet på Avedøreholmen i Hvidovre.

Palfinger er globalt set den absolut største og førende producent af lastbilkraner, kroghejs og udstyr. Vi er markedsledende i Danmark, og det betyder, at du bliver en del af en stabil arbejdsplads med gode udviklingsmuligheder.

 

Jobbet

I samarbejde med de øvrige mekanikere kan du bl.a. se frem til at arbejde med følgende:

  • Fejlfinding og reparationer  
  • Service på kraner, kroghejs og øvrigt udstyr
  • Dokumentation af fejl og skader

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og der aftales mødetider individuelt, så det hænger sammen med dit privatliv. Vi går ind for fleksibilitet begge veje.

 

Hvem er du?

Du har relevant erfaring som kranmekaniker, lastvognsmekaniker eller entreprenør- og landbrugsmaskinmekaniker. Alternativt har du en anden håndværksmæssig uddannelse, men du har arbejdet med lignende maskiner samt hydraulik og el-teknik. Det er et krav, at du har kørekort B. Truckcertifikat er en fordel, men ikke et krav. Da engelsk er vores koncernsprog, er det vigtigt, at du kan tale og læse dette.

Som person er du god til at tage ansvar, er proaktiv og hjælpsom. Du har en positiv og fleksibel indstilling, og du bevarer overblikket i pressede situationer.

 

Sådan søger du stillingen

JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Palfinger, og er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du uploade en ansøgning og CV via Søg stillingen nedenfor. Ansøg gerne hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Eva Nestler på tlf. +45 3085 1311.

 

Om Palfinger

Stærk, stærkere, Palfinger. Vi er på verdensplan den absolut største og førende producent af lastbilkraner, kroghejs og udstyr, og vi er markedsledende i Danmark.

Når det gælder kvalitet, betjening og sikkerhed, er de østrigske kvalitets-kraner og kroghejs helt i front.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.