Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ-Business Partner

Krea tiv-Business Partner

Mindshare kommer til at lave alt det, du kender, fra dit PR -, Reklame — og Mediebureau til sammen. Forhåbentligt bare på en helt anderledes måde. Ambitionen er at komme fra potentiale til løsning hurtigere, kunne bevæge os på tværs af siloer helt frit og gøre op med skellet mellem bureau og kunde.

Men vi har brug for dig, for at det kan lykkes.

Vi er et integreret kommunikationsbureau, som lige er åbnet op i Århus under navn Mindshare Vest. Med store ambitioner om at gøre noget godt sammen med dygtige kunder og kollegaer.

Vi søger en Kreativ-Business Partner som skal profilere Mindshare Vest og lave innovative, verdensklasse kampagner for vores kunder

Vi søger en kreativ senior-profil, der har et stort netværk og en lyst til at lave anderledes og innovative kreative løsninger for vores kunder. Du må meget gerne være AD’er eller tekstforfatter, men skal være mere interesseret i at hjælpe vores kunder nå deres mål end flotte ord og reklamepriser.

Vi leder efter en helt særlig person, som godt kan lide kundekontakt og arbejde i fleksible teams med mange forskellige mennesker. Som vil hjælpe os med at sætte baren højt kreativt og lave gode ting.

Vi tilbyder en god løn, masser af frihed og mulighed for at være med til at bygge noget fra start. Vi er hyggelige uformelle og er ligeglade med om du kommer kl 9 eller 11, så længe du laver gode ting og vores kunder er glade.

Planen er at vi bliver en treenighed af stærke brede t-shaped kompetencer, som skal forme bureauet, kulturen og vores løsninger. Vi er en start-up med et stort netværk i ryggen, som har store og langsigtede ambitioner for Vest. Vi har specialisterne. Vi har teknologien og datagrundlaget, men mangler dem, der kan sætte det i spil på tværs af siloer og udfordringer. Og være den tætteste sparringspartner og coach for vores kunder.

Der er fire ting, der er vigtige:

 • Du skal være interesseret i at gå på tværs af siloer og lave løsninger med udgangspunkt i menneskelige indsigter og forretningsmæssig forståelse. Ikke udelukkende kigge i din nuværende faglige rygsæk, men udover denne.
 • Du skal have lyst til at være sparringspartner for vores kunder i det daglige hvilket betyder, at du skal hjælpe, der hvor der er behov. Vi er hurtige fordi, vi kan løse meget selv og derfor skal du ikke have berøringsangst overfor rigtig konkret arbejde. Vi søger ikke flere kontaktchefer eller mellemledere med holdninger, men nogle som har lyst til at tage arbejdshandskerne på og lave god løsninger i samarbejde med os andre og kunderne.
 • Du skal være utålmodig, passioneret og have en holdning. Mindshares værdier er; Teamwork, Speed og Provocation, og det har vi tænkt os at efterleve. Du skal fylde noget. Både internt og eksternt. Have lyst til at diskutere og lave tingene om. På en super empatisk måde selvfølgelig.
 • Du skal være sjov, flink og fleksibel. Egentlig det vigtigste. Vi går på arbejde fordi det er sjovt og giver os mening. Vi arbejder hårdt, men er ikke specielt interesseret i, hvornår det sker.
 • Alle er velkomne til at søge. Vi vil gerne ansætte i marts, så tag dig ikke for lang tid. Leads der leder til ansættelser bliver belønnet med en flaske god champagne (Moët selvfølgelig).

  Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Business Partner/Head of Mindshare Vest Anders Christiansen, på eller +45 41 70 51 10.


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.