Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ dansklærer til Kongsbjergskolens udskoling

Arbejdssted: Kongsbjergskolen, Reinholdts Bakke 29, 6640 Lunderskov 
 

Arbejdstid: Fuld tid  
 

Ansættelsestidspunkt: Snarest
 

Hvad kan vi tilbyde:  
Et job, hvor du altid vil finde passende udfordringer. Et job, hvor du aldrig keder dig. Et job, hvor forventningerne er høje til alle. Et job, hvor vi prioriterer sundhed og trivsel for personalet. Et job, hvor alle bliver taget godt imod. Et job, på en skole i bevægelse. Et job på Kongsbjergskolen.


Kvalifikationer:  
Vi søger en udskolingslærer, der har kompetencer til at arbejde med læring og trivsel for børn og unge. Det er alfa omega, at du som ansat på Kongsbjergskolen, er indstillet på, at have børnenes trivsel som førsteprioritet. Du skal ligeledes være indstillet på, at indgå i et forpligtende samarbejde med børn, forældre og kollegaer. Kongsbjergskolen har høje forventninger til både børn og forældre – derfor vil der naturligvis også være høje forventninger til dig som ansat på skolen.

Som udskolingslærer på Kongsbjergskolen skal du være indstillet på, at være med til at fastholde og løfte skolens høje niveau, både indenfor trivsel og det faglige. Vi søger en lærer med linjefag i dansk og meget gerne H/D. Som minimun skal du have en stor interesse for det kreative og et ønske om, at indgå i det praksis faglige valgfag H/D i udskolingen.


Hvem er vi?  
Kongsbjergskolen ligger i Lunderskov godt placeret i Trekantsområdet ca. 12 km. fra Kolding. Skolen har ca. 540 glade børn fordelt fra 0.-9. årgang. Medarbejderstaben er på ca. 55 lærere, pædagoger og administrativt personale. Kongsbjergskolen er en del af Røgfri Fremtid, hvorfor både skole- og arbejdstid er røgfri.


Løn: Efter gældende overenskomst  


Nærmere oplysninger fås ved henvendelse til:  
Det anbefales, at tage kontakt til skolen på 79 79 79 10, for at aftale et møde, hvor skoleleder Wilhelm Hallum kan fortælle mere i dybden om stillingen.


Ansøgning sendes elektronisk via knappen "Send ansøgning".  


Ansøgningsfrist: Forlænget til 30. september 2020, da ansættelsesproceduren endnu ikke er afsluttet.Forud for ansættelse indhenter Kolding Kommune straffeattest, når loven kræver det, eller stillingen i øvrigt berettiger til det.  

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.