Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ faglært kok

Er du faglært kok? brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag - hver 8. uge skal du kunne påtage dig en aftenvagt fra mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri fredag
  • Dine primære opgaver bliver tilberedning af koldt, varmt og salat - det er vigtigt at du selvstændigt kan tage ansvar for et parti
  • Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra et køkken hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du elsker at lave mad fra bunden med lækre sæson bestemte råvarer
  • Du formår at holde overblikket i stressende situationer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er imødekommende, omstillingsparat og kan kommunikere på tværs af etniciteter
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 13 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 700 gæster til frokost og ca. 25 gæster til aftenbuffet. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330032927Phoenix-782b3cdb12019-05-28T00:00:00Kreativ faglært kok

Er du faglært kok? brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København.

Ansøgningsfrist: Snarest muligt
Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Sådan er Fazer

Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende gastronom i specialet kok. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag - hver 8. uge skal du kunne påtage dig en aftenvagt fra mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri fredag
  • Dine primære opgaver bliver tilberedning af koldt, varmt og salat - det er vigtigt at du selvstændigt kan tage ansvar for et parti
  • Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling
  • Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra et køkken hvor du har lavet mad til mange mennesker
  • Du elsker at lave mad fra bunden med lækre sæson bestemte råvarer
  • Du formår at holde overblikket i stressende situationer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du er imødekommende, omstillingsparat og kan kommunikere på tværs af etniciteter
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar
  • Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening
  • Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring

Sådan er din nye arbejdsplads
I køkkenet får du 13 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 700 gæster til frokost og ca. 25 gæster til aftenbuffet. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk

2019-07-24T00:50:40.560 Er du faglært kok? brænder du for at lave sund og varieret mad fra bunden? Kan du arbejde med på alle køkkenets partier? Så er det måske dig, der skal være kok i vores personalekantine på Kalvebod Brygge i København. Ansøgningsfrist: Snarest muligt Tiltrædelse: Hurtigst muligt Sådan er Fazer Fazer Food Services driver personalekantiner for mange af Danmarks kendte virksomheder. Maden er hjemmelavet, og vi har fokus på duft, smag, farver, sæson, variation, økologi og sundhed. Med nysgerrighed, begejstring og respekt for råvarerne, laver vi mad fra bunden. Du brænder for både mad og service Du er en nytænkende gastronom i specialet kok. Du elsker at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Hvad indebærer sådan et job Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner: Fast stilling på fuld tid 37 timer om ugen, arbejdstid kl. 6.30 - 14.24 mandag til fredag - hver 8. uge skal du kunne påtage dig en aftenvagt fra mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri fredag Dine primære opgaver bliver tilberedning af koldt, varmt og salat - det er vigtigt at du selvstændigt kan tage ansvar for et parti Derudover er det vigtigt at du kan samarbejde og tænke nyt på tværs af køkkenets partier og kan hjælpe med varebestilling Du får udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere Du får et job, hvor dine kvalifikationer, kreativitet og høje faglige niveau kan være med til at udvikle dig selv, dine kolleger og serveringerne Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed, økologi og dyrevelfærd Kort og godt om dig og dit nye job Du er faglært med nogle års efaring - gerne fra et køkken hvor du har lavet mad til mange mennesker Du elsker at lave mad fra bunden med lækre sæson bestemte råvarer Du formår at holde overblikket i stressende situationer Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning Du er imødekommende, omstillingsparat og kan kommunikere på tværs af etniciteter Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar Du glæder dig til at servicere vores gæster, lytte til deres ønsker og du værdsætter deres mening Du ved, hvordan man køber råvarer ind, planlægger menuer og er klar til at påtage dig de øvrige opgaver, vi er fælles om: lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring Sådan er din nye arbejdsplads I køkkenet får du 13 glade og motiverede kolleger, som sammen dagligt servicerer ca. 700 gæster til frokost og ca. 25 gæster til aftenbuffet. I teamet er vi altid imødekommende og med et smil på læben. Vi løfter i flok og ser altid løsninger frem for forhindringer. I Fazer lægger vi vægt på både maden og den gode service. Team-ånden er frisk, glad og altid med en god tone. Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. Bemærk at kun ansøgere, der opfylder kravene, kommer i betragtning til stillingen. Tiltrædelse: Hurtigst muligt Ansøgning: Du søger jobbet ved at klikke på Søg stillingen nederst i denne annonce. Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @fazerfoodco.dk11jobnet782b3cdb100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-07-23T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/443790EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3536238Fazer Food Services A/S11Kalvebod Brygge 471560København VDKDanmark0DKDanmarkDKDanmark8Fuldtid46Permanent768720JobNet4996321499632110028-05-20190https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=782b3cdbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=782b3cdbhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=782b3cdb&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=782b3cdb&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonKreativ faglært kok1Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration361937073noreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmarkda-DK