Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ ildsjæl søges til en loppetjans

Hvis branding, markedsføring og kommunikation fra strategi til udførelse er hvad du drømmer om at arbejde med har vi det perfekte job til dig!

Hos os får du lov til at være med til at udvikle vores nuværende brand og i samarbejde med vores ledelse skabe nye markedsføringsplaner og strategier. Herefter får du lov til at føre planerne ud i livet - med alt fra målgruppe analyse, forfatning af tekster og kreativ grafisk udfoldelse indenfor SoMe og andre digitale medier samt i vores butik.

Som en del af hverdagen hos os afholder vi spændende kundeevents både i vores butik og online. En del af jobbet er at stå for planlægning og afholdelse af disse i samarbejde med vores professionelle medarbejder team.

Vi forventer at du er skarp til at kommunikerer budskaber til vores kunder og kan arbejde selvstændig med alle faser fra ideudvikling til det færdige produkt kan sendes eller præsenteres for vores kunder.

Du skal have godt kendskab til hvordan en markedsføringsplan skal sammensættes for at maksimere salg af vores produkter samt kunne arbejde professionelt med at producerer grafisk arbejde i Adobes programpakke, både inden for stillbillede og video.

Hos Loppetjansen hygger vi om vores kunder og forventer at du som vores nye grafiske loppe vil være med til at bevare den uformelle men alligevel professionelle omgangstone både mellem ansatte og vores kunder.

Hvad er en Loppetjans?

Loppetjansen startede i 2003 som et udspring fra Karins Trimmesalon, der stadig er en del butikken. Vi startede som pionerer i branchen med Danmarks første webshop inden for dyreartikler og har siden holdt os foran vores konkurrenter hvad angår kundeservice og varekvalitet.

 

Overrask os med en kreativ ansøgning, hvor du viser en del af dine evner

 

Der vil blive afholdt løbende jobsamtaler og vi ansætter så snart vi får den rigtige kandidat.

Forventet jobstart 17 August 2020

Løn forhandles inden ansættelse


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.