Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ kok - Cheval Blanc Servicerestauranter A/S

Dygtig kok til kantine i Thisted

Har du lyst til at være en del af et godt team i et godt køkken, så er dette måske din nye arbejdsplads. Brænder du for at lave mad fra bunden med gode, friske råvarer hvor smagen og kvalitet er i højsæde.

Hos Cheval Blanc Servicerestauranter laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

Lidt om jobbet

Du skal være nysgerrig og innovativ med respekt for gode råvarer i sæson og tidens trends. Være med til at skabe god atmosfære i et travlt miljø med øje for god service.

Fast stilling på fuld tid med gode arbejdstider, der kan kombinere din passion for mad, med det at have en familie. Du besidder et højt fagligt niveau, er en ”hold spiller” og deler gerne din viden og begejstring for god hjemmelavet mad med dine kollegaer.

 

Jobprofil:

  • Du er faglært kok
  • Du besidder store faglige kompetencer som f.eks. bagning, syltning, varme retter, kolde retter og salat/grønt
  • Du er kreativ og går op tidens trends
  • Du er serviceminded og lytter til gæsternes ønsker
  • Du har et godt humør

 

Kantinen

Flot og lækker kantine beliggende i Thisted. I køkkenet er i 3 personer, der laver mad til ca. 100 personer dagligt – morgen og frokost. Udover daglig bespisning skal i servicere husets gæster såvel mødeserveringer som aftenarrangementer. Vi lægger vægt på god hjemmelavet mad og god service. Vi arbejder sammen, og løser i fællesskab vores opgaver og gør det i en ”god tone”, til gavn for vores gæster og os selv.

 

Tiltrædelse den 1. maj 2018 eller efter aftale

Skriftlig ansøgning med relevante bilag sendes njo@cheval-blanc.dk senest den 23. april 2018

 

For yderligere oplysninger kontakt kundechef Niels Jørren Ørgaard

Mobil: +45 26 32 60 54 eller e-mail: njo@cheval-blanc.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her