Kreativ kok eller cater til personalerestaurant hos Siemens Aalborg

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi mangler en udlært kok eller cater i vores personalerestaurant hos Siemens Gamesa i Aalborg. Så brænder du for at blive en del af vores team, som består af 50 kollegaer, med gode muligheder for udvikling, så er det dig, vi Vi søgermangler.

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 50 servicemindede og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 800-1000 spisende gæster en god oplevelse.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil være inden for varmt, lunt og suppe, samt koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Kørekort er påkrævet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter overenskomst og fritvalg.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er som følger:

Lige uger:

  • Mandag kl. 07.00 – 18.30
  • Tirsdag fri
  • Onsdag fri
  • Torsdag fri
  • Fredag kl. 07.00 - 16.45
  • Lørdag kl. 07.00 – 15.00
  • Søndag kl. 13.15 - 23.00

Ulige uger

  • Mandag fri
  • Tirsdag kl. 07.00 - 17.30
  • Onsdag kl. 07.00 - 17.15
  • Torsdag kl. 07.00 - 17.15
  • Fredag kl. 07.00 - 15.00
  • Lørdag fri
  • Søndag fri

Spørgsmål til jobbet, kan besvares i tidsrummet, mandag til fredag mellem kl 07.30-14.30

Din ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Tiltrædelse fra 26.09 eller hurtigst muligt efter aftale.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Kreativ kok eller cater til personalerestaurant hos Siemens Aalborg

Vi mangler en udlært kok eller cater i vores personalerestaurant hos Siemens Gamesa i Aalborg. Så brænder du for at blive en del af vores team, som består af 50 kollegaer, med gode muligheder for udvikling, så er det dig, vi Vi søgermangler.

Sådan er din nye arbejdsplads

I køkkenet er vi 50 servicemindede og kreative kolleger. Vi har et højt serviceniveau, vi hjælper hinanden, har en god hold-ånd – vi kæmper altid for at blive bedre, at yde vores bedste for gæsten. Vi har en god tone og et godt humør. Vi elsker at lave god mad og glæder os hver dag til at give vores ca. 800-1000 spisende gæster en god oplevelse.

Du brænder for både mad og service

Du er en nytænkende kok, cater eller ernæringsassistent, der brænder for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson. Du ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag!

Hvad indebærer sådan et job…

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner:

  • Du får masser af udfordringer og mulighed for at udvikle dig og avancere
  • Der er mange forskellige opgaver. Det vil være inden for varmt, lunt og suppe, samt koldt, salat, pålæg, kreativ anretning, klassisk smørrebrød – kort sagt: Alt det, du har lært og elsker.
  • Du evner at se muligheder og løsninger i hverdagen - at tænke ud af boksen og kunne skabe noget nyt - men samtidig er du også skarp til det klassiske, hvor din kreativitet er med til at sætte varieret, sundt og altid indbydende præg på buffeten – og udvikle vores tilbud til gæsterne
  • Du giver gerne en hånd med ved alle de øvrige opgaver, vi er fælles om: Menuplaner, lageroptælling, egenkontrol, oprydning, rengøring m.v.
  • Du er stolt over at arbejde med bæredygtighed og dyrevelfærd

Kort og godt om dig og dit nye job

  • Du har erfaring som kok – gerne fra storkøkken i hotel-/restaurationsbranchen
  • Du er ambitiøs og vil gerne udvikle dig fagligt og personligt.
  • Du har stor erfaring med at håndtere sæsonens friske råvarer
  • Du er kreativ både hvad angår tilberedning og anretning
  • Du evner at holde et godt overblik i dagen og ugens opgaver
  • Du har en forståelse for at holde struktur og orden
  • Du er en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af de områder, hvor teamet arbejder
  • Du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar - og så er du god til at motivere og inspirere dine kolleger
  • Du glæder dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening
  • Kørekort er påkrævet.

Vi tilbyder
Vi tilbyder en fast stilling med gode kolleger, et godt arbejdsmiljø, pensions- og sundhedsordning, personaleforening, medarbejderapp samt løn efter overenskomst og fritvalg.

Din arbejdstid udgør 37 timer om ugen og mødetiden er som følger:

Lige uger:

  • Mandag kl. 07.00 – 18.30
  • Tirsdag fri
  • Onsdag fri
  • Torsdag fri
  • Fredag kl. 07.00 - 16.45
  • Lørdag kl. 07.00 – 15.00
  • Søndag kl. 13.15 - 23.00

Ulige uger

  • Mandag fri
  • Tirsdag kl. 07.00 - 17.30
  • Onsdag kl. 07.00 - 17.15
  • Torsdag kl. 07.00 - 17.15
  • Fredag kl. 07.00 - 15.00
  • Lørdag fri
  • Søndag fri

Spørgsmål til jobbet, kan besvares i tidsrummet, mandag til fredag mellem kl 07.30-14.30

Din ansøgning:

Du søger jobbet ved at klikke på "Søg stillingen" i kolonnen til højre i denne annonce. Ansøgninger behandles løbende, og der indkaldes til samtaler efterhånden som ansøgningerne modtages.

Tiltrædelse fra 26.09 eller hurtigst muligt efter aftale.

Følg os også på Facebook og Instagram ved at søge på @foodandcodk

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


+

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.