Kreativ kok til barselsvikariat

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok og madnørd til en af vores kantiner i København.

?Tiltrædelse: 1. maj og ca. et år frem

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som madnørd hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.24 + én aftenvagt hver 7. uge som betyder en arbejdsuge mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri om fredagen
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 13. Sammen skal I servicere ca. 760 daglige gæster. Vi er et relativt ungt team med en god blanding af faglige baggrunde. Vi er altid friske på en udfordring og altid i gang med at forny os selv, både som kolleger, men især med gastronomien. Vi har let til grin, men går meget højt op i fagligheden og dyrker den mad der serveres til vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende madnørd, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok og gerne madnørd med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og erfaring med bredt spektrum af madlavning
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

330159999Phoenix-044641e712020-01-17T00:00:00Kreativ kok til barselsvikariat

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer – lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok og madnørd til en af vores kantiner i København.

?Tiltrædelse: 1. maj og ca. et år frem

OM JOBBET

Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal:

  • Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm.
  • Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau
  • Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv.

Som madnørd hos Fazer Food Services får du:

  • En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed
  • Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.24 + én aftenvagt hver 7. uge som betyder en arbejdsuge mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri om fredagen
  • Gode rammer for personlig og faglig udvikling
  • Sundhedsordning
  • En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle
  • En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement.

I køkkenet bliver du en del af et team på 13. Sammen skal I servicere ca. 760 daglige gæster. Vi er et relativt ungt team med en god blanding af faglige baggrunde. Vi er altid friske på en udfordring og altid i gang med at forny os selv, både som kolleger, men især med gastronomien. Vi har let til grin, men går meget højt op i fagligheden og dyrker den mad der serveres til vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver – til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen.

OM DIG

Du er en nytænkende madnørd, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad – hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er:

  • faglært kok og gerne madnørd med nogle års erfaring – gerne fra større køkken og erfaring med bredt spektrum af madlavning
  • mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed
  • klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op
  • effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag
  • frisk, afslappet og positiv i din væremåde
  • en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar.

Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening.

OM OS

Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com/da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.

Er du lige så madglad som os? Og brænder du for at lave mad fra bunden af gode, friske råvarer lokale og i sæson? Så har vi jobbet til dig! Lige nu søger vi nemlig en engageret, kok og madnørd til en af vores kantiner i København. ?Tiltrædelse: 1. maj og ca. et år frem OM JOBBET Glæd dig til et anderledes job med plads til familie, udvikling og høje faglige ambitioner, hvor du blandt andet skal: Producere og bakke op til alle partier, herunder, koldt, varmt, salat, sandwich mm. Være med til at køre frokost, afholde selskaber og lave mødeforplejning på højt niveau Hjælpe til med rengøring, egenkontrol mv. Som madnørd hos Fazer Food Services får du: En spændende fuldtidsstilling med fokus på mad, samarbejde og lønsomhed Arbejdstid fra kl. 6.30 - 14.24 n aftenvagt hver 7. uge som betyder en arbejdsuge mandag til torsdag kl. 10.15 - 20.00 og fri om fredagen Gode rammer for personlig og faglig udvikling Sundhedsordning En arbejdsdag, hvor du kan kombinere dine kvalifikationer og din kreativitet, og som du selv kan være med til at præge og udvikle En arbejdsplads, der sætter stor pris på engagement. I køkkenet bliver du en del af et team på 13. Sammen skal I servicere ca. 760 daglige gæster. Vi er et relativt ungt team med en god blanding af faglige baggrunde. Vi er altid friske på en udfordring og altid i gang med at forny os selv, både som kolleger, men især med gastronomien. Vi har let til grin, men går meget højt op i fagligheden og dyrker den mad der serveres til vores gæster. Vi lægger vægt på både maden og den gode service.Vi arbejder sammen og hjælper hinanden med de forskellige opgaver til gavn for vores kunde, vores gæster og forretningen. OM DIG Du er en nytænkende madnørd, der ved, at god kvalitet giver smagen et ekstra løft. Bæredygtighed og økologi er vejen frem, hvis man spørger dig. Du ser frem til at glæde de samme gæster med variation, ny smag, inspiration og sund mad hver dag! Derudover er det vigtigt, at du er: faglært kok og gerne madnørd med nogle års erfaring gerne fra større køkken og erfaring med bredt spektrum af madlavning mødestabil, løsningsorienteret og har en høj faglig stolthed klar på at arbejde i et travlt miljø, hvor vi hjælper og bakker hinanden op effektiv og formår at tage gode beslutninger i en travl hverdag frisk, afslappet og positiv i din væremåde en god, serviceminded kollega, som gerne arbejder på tværs af køkkenets partier - du medbringer godt humør, selvstændighed, og du tør tage ansvar. Og så glæder du dig til at lytte til gæsternes ønsker og værdsætter deres mening. OM OS Fazer Food Services serverer nye smage hver dag for nogle af Danmarks mest kendte og attraktive virksomheder. Med nysgerrighed, bæredygtighed og respekt for råvarerne laver vi god mad fra bunden. Her er fremtidens trends og tendenser i fokus, krydret med duft, smag, farver, sæson, variation, økologi, dyrevelfærd og ernæringsrigtighed. Læs mere om os på www.fazerfoodservices.com da og på Facebook ved at søge på @fazerfoodcodk.11Jobnet044641e7100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2020-03-11T00:00:000000http://www.fazerfoodservices.com/da/medarbejdere/ledige-stillinger-hos-fazer/?hr=show-job/534030EuropaDanmarkFyn & Sydfynske øerFynOdense3692274Fazer Food Services A/S11Skibhusvej 52A, 1.5000Odense CDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid47Tidsbegrænset10000885595JobNet5100448510044810015-01-2020000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=044641e7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=044641e7https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=044641e7&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=044641e7&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/2.jpgKreativ kok til barselsvikariat12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration363937331Emilnoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330181285Kok eller cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - OdenseRobot Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren kok eller cater, der er kreativ og id rig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept. Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer. Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke. Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00. Vi tilbyder Gode kolleger og ordnede forhold God løn som modsvarer dine kvalifikationer Start løn som kok kr. 27,000 Start løn som cater kr. 25,000 En fast fuldtidsstilling med varierede arbejdstider 4 dage om ugen i følgende tidsrum 8-16 11-23 15-23 Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

Restauranten er en franskinspireret café/brasserie i hjertet af Odense.

Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og á la carte restaurant.

Vi søger en erfaren kok eller cater, der er kreativ og idérig, og som har lyst til at være en vigtig del af et team i et køkken med et varieret fransk inspireret menu koncept.

Maden tilbereder vi fra bunden og bruger friske kvalitetsråvarer.

Køkkenteamet består p.t. af Køkkenchef, Souschef, 4 friske fuldtidskokke og 2 deltidskokke.

Restauranten er åben 7 dage om ugen og vores køkken har åbent fra kl. 09.00 - 22.00.

Vi tilbyder

• Gode kolleger og ordnede forhold

• God løn som modsvarer dine kvalifikationer

Start løn som kok kr. 27,000

Start løn som cater kr. 25,000 

• En fast fuldtidsstilling med varierede arbejdstider

4 dage om ugen i følgende tidsrum

8-16

11-23

15-23

Hvis du ønsker flere oplysninger om stillingen er du velkommen til at

skrive til Mark på markb@mail.tele.dk

SCT GERTRUD ApSOdense C2020-02-18T00:00:002020-02-27T00:00:00
330181030Odense Golfklub Restaurant søger kokRobot Odense Golfklub Restaurant står overfor en travl sæson, så derfor søger vi en kok med erfaring inden for a la carte i cafe såvel restaurantmad. Vi har samtidig en del selskaber både i huset samt ud af huset, men prima opgave bliver a la carte Vi tilbyder en meget afvekslende arbejdsplads, hvor ikke to dage af ens. Vi har de bedste golfgæster, dejlige kollegaer og altid plads til et smil. Stillingen er en fuldtids stilling. Der er dag og aften og fri ca hver anden weekend Har ovenstående vagt din interesse er du velkommen til at sende det på mail restaurant@odense-golf.dk Har du brug for at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte undertegnede. Startdato forventes 15 3-1 4 2020 Hører du ikke fra os før den 15 3-2020 er stillingen besat til anden side

Odense Golfklub Restaurant står overfor en travl sæson, så derfor søger vi en kok med erfaring inden for a la carte i cafe såvel restaurantmad.

Vi har samtidig en del selskaber både i huset samt ud af huset, men prima opgave bliver a la carte

Vi tilbyder en meget afvekslende arbejdsplads, hvor ikke to dage af ens. Vi har de bedste golfgæster, dejlige kollegaer og altid plads til et smil.

Stillingen er en fuldtids stilling.

Der er dag og aften og fri ca hver anden weekend

Har ovenstående vagt din interesse er du velkommen til at sende det på mail

restaurant@odense-golf.dk

Har du brug for at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte undertegnede.

Startdato forventes 15/3-1/4 2020

Hører du ikke fra os før den 15/3-2020 er stillingen besat til anden side

Restaurant Odense Golf Klub ApSOdense SØ2020-02-18T00:00:002020-03-10T00:00:00
330180960Faglært kok søges til Restaurant NordatlantenRobot Vi åbnede for over seks år siden og har fra dag t haft en dejlig travl og populær restaurant med udsigt over Odense havn. Vi ligger i Nordatlantisk Hus og repræsenterer derfor Grønland, Island og Færøerne. Det er den del af vores profil og en profil vi konstant udvikler på. Køkkenet er fransk med klare referencer til det nordatlantiske. Vi mangler en kok som kender sine franske klassikere, som kan fusionere dette med alt det nye og samtidig har lyst til at lege og eksperimentere med nordatlantiske råvarer. Vores nye kok skal være aktiv hele vejen rundt og således være en del af både brunch, frokost, aftenservice og selskaber. Hvad bliver du en del af? * Et team på mere end 45 ansatte, både faglærte og ufaglærte. * En restaurant med god mad produceret fra bunden og med stor respekt for råvarerne. * En restaurant med pionerånd og masser af potentiale. * En arbejdsplads hvor vi ligger stor vægt på trivsel, socialt ansvar og udvikling. * Et stort kulturhus med masser af kreativ virke Musik, foredrag, udstillinger mm. * En arbejdsplads hvor vi bruger tid på nye ideer og projekter. * En arbejdsplads hvor vi hvert år sammen rejser på inspirationstur til udlandet. Men hvem er du? * Du er glad, udadvendt og klar på at lave god mad. * Du ser det ikke som et problem at arbejde både hverdag, aften og weekend. * Du kan bevare overblikket i stressede situationer. * Du er fleksibel, stabil, ansvarsbevidst, har humoristisk sans og er altid i godt humør. * Du har en medfødt passion for mad og værdsætter de gode, friske råvarer. * Du er kreativ og har lyst til at være medbestemmende omkring menuvalg. * Du er klar på at udfordre vores Nordatlantiske profil med nye råvarer og nye retter. Typiske Arbejdsopgaver: * Klargøring, opbakning og produktion af retter til aftenkortet. * Hjælpe frokostholdet når det kræves. * Kontrol af råvarer, daglig rengøring og varebestilling. * Oplæring af elever. * Udvikling af nye retter, menuer og tiltag Vi tilbyder en spændende stilling med masser af udfordringer, vagtplan med fri hver anden weekend og løn der matcher dine kvalifikationer. Vi har travlt også med at få ansat, så fat pennen og skriv en kort og præcis ansøgning med foto. Sendes pr. mail til: Direktør Stefan Gravesen på: stefan@restaurantnordatlanten.dk Mærk ansøgning: Faglært kok Deadline for ansøgning har vi ikke men ansætter når vi finder den rigtige, og gerne hurtigt.

Vi åbnede for over seks år siden og har fra dag ét haft en dejlig travl og populær restaurant med udsigt over Odense havn.

Vi ligger i Nordatlantisk Hus og repræsenterer derfor Grønland, Island og Færøerne.

Det er den del af vores profil og en profil vi konstant udvikler på.

Køkkenet er fransk med klare referencer til det nordatlantiske.

Vi mangler en kok som kender sine franske klassikere, som kan fusionere dette med alt det nye og samtidig har lyst til at lege og eksperimentere med nordatlantiske råvarer.

Vores nye kok skal være aktiv hele vejen rundt og således være en del af både brunch, frokost, aftenservice og selskaber.

Hvad bliver du en del af?

* Et team på mere end 45 ansatte, både faglærte og ufaglærte.

* En restaurant med god mad produceret fra bunden og med stor respekt for råvarerne.

* En restaurant med pionerånd og masser af potentiale.

* En arbejdsplads hvor vi ligger stor vægt på trivsel, socialt ansvar og udvikling.

* Et stort kulturhus med masser af kreativ virke; Musik, foredrag, udstillinger mm.

* En arbejdsplads hvor vi bruger tid på nye ideer og projekter.

* En arbejdsplads hvor vi hvert år sammen rejser på inspirationstur til udlandet.

 

Men hvem er du?

* Du er glad, udadvendt og klar på at lave god mad.

* Du ser det ikke som et problem at arbejde både hverdag, aften og weekend.

* Du kan bevare overblikket i stressede situationer.

* Du er fleksibel, stabil, ansvarsbevidst, har humoristisk sans og er altid i godt humør.

* Du har en medfødt passion for mad og værdsætter de gode, friske råvarer.

* Du er kreativ og har lyst til at være medbestemmende omkring menuvalg.

* Du er klar på at udfordre vores Nordatlantiske profil med nye råvarer og nye retter.

Typiske Arbejdsopgaver:                                                

* Klargøring, opbakning og produktion af retter til aftenkortet.

* Hjælpe frokostholdet når det kræves.

* Kontrol af råvarer, daglig rengøring og varebestilling.

* Oplæring af elever.

* Udvikling af nye retter, menuer og tiltag

Vi tilbyder en spændende stilling med masser af udfordringer, vagtplan med fri hver anden weekend og løn der matcher dine kvalifikationer.

Vi har travlt – også med at få ansat, så fat pennen og skriv en kort og præcis ansøgning med foto.

Sendes pr. mail til: Direktør Stefan Gravesen på: stefan@restaurantnordatlanten.dk

Mærk ansøgning: Faglært kok

 

Deadline for ansøgning har vi ikke men ansætter når vi finder den rigtige, og gerne hurtigt.

 

RESTAURANT NORDATLANTEN ApSOdense C2020-02-18T00:00:002020-03-27T00:00:00
330180925Selvstændig kokRobot Til Odense Eventyr Golf Caf og Restaurant søges en selvstændig kok med erfaring indenfor såvel caf mad som buffeter og selskabsmad. Vi er en del af en af de bedste golfklubber i Danmark og har med 1500 medlemmer mange stamgæster der forventer god mad HVER gang de spiser hos os. Men vi er også kendte for af afholde store og små selskaber i vores skønne lokaler. Så stillingen kræver at du mestrer klassiske ting som kalvesteg stegt som vildt, men også elsker at tilberede sæsonbestemte menuer til f.eks. bryllupsfester, og lækre buffeter til både fester og erhvervs arrangementer. Vi søger en kok med erfaring, en kok med lyst til at være kreativ i sin anretning og en kok der er stabil. Vi tilbyder en alsidig helårsstilling blandt glade kollegaer, hvor der er plads til smil og sjov, og hvor ingen dage er helt ens! Hvis det lyder som noget for dig, send et par ord med dine erfaringer, og hvorfor netop du vil passe til denne stilling. Ansættelsessamtaler vil pågå løbende, så skynd dig at sende ansøgningen! (Har du ikke de relevante kvalifikationer, og har du ikke hørt fra os 1. marts, er stillingen besat til anden side)

Til Odense Eventyr Golf Café og Restaurant søges en selvstændig kok med erfaring indenfor såvel cafémad som buffeter og selskabsmad.

Vi er en del af en af de bedste golfklubber i Danmark og har med 1500 medlemmer mange stamgæster der forventer god mad HVER gang de spiser hos os.

Men vi er også kendte for af afholde store og små selskaber i vores skønne lokaler. Så stillingen kræver at du mestrer klassiske ting som kalvesteg stegt som vildt, men også elsker at tilberede sæsonbestemte menuer til f.eks. bryllupsfester, og lækre buffeter til både fester og erhvervs arrangementer. 

Vi søger en kok med erfaring, en kok med lyst til at være kreativ i sin anretning og en kok der er stabil. 

Vi tilbyder en alsidig helårsstilling blandt glade kollegaer, hvor der er plads til smil og sjov, og hvor ingen dage er helt ens!

Hvis det lyder som noget for dig, send et par ord med dine erfaringer, og hvorfor netop du vil passe til denne stilling. 

Ansættelsessamtaler vil pågå løbende, så skynd dig at sende ansøgningen!

(Har du ikke de relevante kvalifikationer, og har du ikke hørt fra os 1. marts, er stillingen besat til anden side)

 

Odense Eventyr Golf RestaurantOdense SV2020-02-18T00:00:002020-03-01T00:00:00
330180879Chief for sushi, sushi kok.Robot Chief for sushi Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler vores restauranter i Odense C. We are busy and therefore we need more chiefs, and sushi maker. If you have experience with making sushi, maybe we will work together. Emali. 5000@hamasushi.dk

Chief for sushi

Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke.

Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler vores restauranter i Odense C.

 

We are busy and therefore we need more chiefs, and sushi maker.

If you have experience with making sushi, maybe we will work together.

 

Emali. 5000@hamasushi.dk

 

Hama Sushi ApSOdense C2020-02-18T00:00:002020-03-07T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok eller cater til Café og Brasserie Skt. Gertrud - Odense

SCT GERTRUD ApS

Odense C
Restauranten er en franskinspireret caf brasserie i hjertet af Odense. Vi serverer kvalitetsmad, både til frokost og om aftenen i vores brasserie og la carte restaurant. Vi søger en erfaren kok eller cater, der er kreativ og id rig, og som har lyst ...
Indrykket:18. februar 2020

Odense Golfklub Restaurant søger kok

Restaurant Odense Golf Klub ApS

Odense SØ
Odense Golfklub Restaurant står overfor en travl sæson, så derfor søger vi en kok med erfaring inden for a la carte i cafe såvel restaurantmad. Vi har samtidig en del selskaber både i huset samt ud af huset, men prima opgave bliver a la carte Vi til...
Indrykket:18. februar 2020

Faglært kok søges til Restaurant Nordatlanten

RESTAURANT NORDATLANTEN ApS

Odense C
Vi åbnede for over seks år siden og har fra dag t haft en dejlig travl og populær restaurant med udsigt over Odense havn. Vi ligger i Nordatlantisk Hus og repræsenterer derfor Grønland, Island og Færøerne. Det er den del af vores profil og en profil...
Indrykket:18. februar 2020

Selvstændig kok

Odense Eventyr Golf Restaurant

Odense SV
Til Odense Eventyr Golf Caf og Restaurant søges en selvstændig kok med erfaring indenfor såvel caf mad som buffeter og selskabsmad. Vi er en del af en af de bedste golfklubber i Danmark og har med 1500 medlemmer mange stamgæster der forventer god ma...
Indrykket:18. februar 2020

Chief for sushi, sushi kok.

Hama Sushi ApS

Odense C
Chief for sushi Vi har travlt og har derfor brug for flere kokke. Har du erfaring med at lave sushi er det måske dig vi mangler vores restauranter i Odense C. We are busy and therefore we need more chiefs, and sushi maker. If you have experience wit...
Indrykket:18. februar 2020