Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937903Phoenix-191e7e5812019-01-07T00:00:00Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.

- søges til vores kunde i Silkeborg Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Om jobbetJobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley. Dig som personDu er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.11Jobnet191e7e58100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-04T00:00:000000https://www.epos.dk/Rek/Sodexo/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_Sodexo&lang=da&jobOfferEntityId=120&joblistId=10EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3429971Danfoss Silkeborg11Hårupvænget 118600SilkeborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent689823JobNet492695149269511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359988211Hellenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark329954623Dygtig kok søges...Robot Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Søhøjlandet ligger smukt placeret i de Gjernske bakker. Den familievenligeferiepark indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien.Landal Søhøjlandet omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutsjebane,aktivitetsværksted, minigolf og nyåbnet familierestaurant. Hos Landal Søhøjlandet kangæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Søhøjlandet påwww.landal.dk park sohojlandet. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster- Egenkontrol- Lagerstyring- Varebestilling til køkken- Egenkontrol- Status- Oplæring af afløsere Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Søhøjlandet bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 80 i resten af Europa Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok- du er god til at lave mad- du er ansvarsbevidst og mødestabil- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend- du har overblik og samtidig øje for detaljer- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid- du er serviceminded, har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Lyder jobbet spændende?For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mailjobs.denmark@landal.com. Emnefelt: Kok SH Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse?


Landal Søhøjlandet ligger smukt placeret i de Gjernske bakker. Den familievenlige
feriepark indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien.
Landal Søhøjlandet omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutsjebane,
aktivitetsværksted, minigolf og nyåbnet familierestaurant. Hos Landal Søhøjlandet kan
gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Søhøjlandet på
www.landal.dk/park/sohojlandet.


Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster
- Egenkontrol
- Lagerstyring
- Varebestilling til køkken
- Egenkontrol
- Status
- Oplæring af afløsere


Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen
- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster
- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens
- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Søhøjlandet bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback
- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 5 ferieparker i Danmark og mere end 80 i resten af Europa


Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok
- du er god til at lave mad
- du er ansvarsbevidst og mødestabil
- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende
- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend
- du har overblik og samtidig øje for detaljer
- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog
- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid
- du er serviceminded, har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi


Lyder jobbet spændende?
For mere information om stillingen og ansøgning af stillingen, kontakt venligst HR på e-mail
jobs.denmark@landal.com. Emnefelt: " Kok SH"
Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via mail. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Greenparks ApSGjern2019-02-05T00:00:002019-04-02T00:00:00
329944401KokRobot Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster. Din daglige arbejdsplads: NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden. Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt. Den ideelle kandidat: Uddannet kok med minimum 1 års erfaring Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse Erfaring med at håndtere elever Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning Omstillingsparat Fleksibel Engageret og disciplineret Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer Dine primære opgaver bliver: Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne. Derudover: Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv. Medansvarlig for varebestilling Menuplanlægning og sammensætning Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring Forberede og tilberede menuerne Afvikle arrangementer Vi tilbyder: NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver. Løn efter aftale. Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet. Din ansøgning: Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455. Alle henvendelser behandles fortroligt.

Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster.

Din daglige arbejdsplads:

NorEvent er et moderne catering firma med fokus på det nordiske køkken. Vores største opgave er at give vores gæster en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere gastronomi, kreativitet og kvalitet. Alle vores råvarer er naturligvis friske og alt tilberedes fra bunden.

Udover catering til både store og små arrangementer, tager vi også ud i privaten og afvikler Private Dinings, vi tager på forskellige fødevaremesser og brudemesser og afholder pop-up restauranter 2-3 gange årligt.

Den ideelle kandidat:

  • Uddannet kok med minimum 1 års erfaring
  • Engageret og kreativ på et højt fagligt niveau
  • Brænder for at yde service i verdensklasse, således vores gæster får en fantastisk oplevelse
  • Erfaring med at håndtere elever
  • Erfaring med varebestilling samt menu sammensætning
  • Omstillingsparat
  • Fleksibel
  • Engageret og disciplineret
  • Er fortrolig med at præsentere til diverse arrangementer

Dine primære opgaver bliver:

Som kok hos NorEvent består dine opgaver i at forberede og klargøre vores menuer samt afvikle arrangementerne.

Derudover:

  • Sikre overholdelse af sundheds-, miljø- og arbejdsmiljømæssige standarder
  • Efterleve virksomhedens værdier og overholde koncepter og standarder mv.
  • Medansvarlig for varebestilling
  • Menuplanlægning og sammensætning
  • Kvalitetskontrol af råvarer og rengøring
  • Forberede og tilberede menuerne
  • Afvikle arrangementer

Vi tilbyder:

NorEvent er en lille virksomhed bestående af en køkkenchef/indehaver samt en caterelev. Vi er et lille team fyldt med højt humør og kan tilbyde en udfordrende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Løn efter aftale.

Tiltrædelse snarest eller efter aftale, hvis du skulle være den rigtige kandidat til jobbet.

Din ansøgning:

Du bedes sende din ansøgning, CV og eksamensbevis til: mail@norevent.dk

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver Kevin P. Nielsen på telefon nummer: 2849 8455.

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

 

 

NORevent ApSRanders NV2019-01-17T00:00:002019-03-14T00:00:00
329940960Restaurant Søgaarden søger kok/caterRobot Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner. Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø. Stillingen er en fuldtidsstilling. Aften og weekend arbejde må påregnes. Arbejdsopgaver: Udvikle, tilberede og anrette Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan Rengøring i køkkenet Div. ad hoc opgaver Vi tilbyder: Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger Løn efter aftale Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære Vi forventer: At du er faglært og med masser af god energi At du er kreativ og mødestabil At du er fleksibel og en teamplayer At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften weekend arbejde Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt. Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

 

Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik

På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet.

Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbejde i køkkenet med at fremstille og udvikle mad og menuer, du vil desuden også skulle indgå i vores normale køkkenrutiner.

Du skal brænde for madlavningens kunst, og være et sted i livet hvor du stadig kan udvikle dig personligt, og være indstillet på at arbejde i et meget innovativt miljø.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Aften og weekend arbejde må påregnes.

Arbejdsopgaver:

Udvikle, tilberede og anrette

Indgå i køkkenets normale arbejdsrutiner og plan

Rengøring i køkkenet

Div. ad hoc opgaver

Vi tilbyder:

Et godt arbejdsklima, blandt gode kolleger

Løn efter aftale

Et job i en medarbejder ejet virksomhed, men med professionel atmosfære

 

Vi forventer:

At du er faglært og med masser af god energi

At du er kreativ og mødestabil

At du er fleksibel og en teamplayer

At du som minimum behersker dansk og engelsk i tale

At du er fleksibel i forhold til øget timeantal, og aften/weekend arbejde

Restaurant Søgaarden er en selskabsrestaurant beliggende et stenkast fra Sunds sø - Vi sætter kundens oplevelse og kvalitet højest, og bestræber os altid på at værne om og udvikle vore originale retter, samt forny vores repertoire. Vi forventer at du er omstillingsparat og vi sammen kan være kreative og lægge niveauet højt.

Ansøgning sendes til kristian@soegaardensunds.dk

RESTAURANT SØGAARDEN ApSSunds2019-01-11T00:00:002019-03-08T00:00:00
329946781Nordstjernen søger ny erfaren ernæringsfaglig ''styrmand'' til vores køkken.Robot Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere. En spændende stilling med mange muligheder. Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. weekend Start d. 1. maj 2019 Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. marts 2019. Senest kl. 12. Samtaler afholdes i uge 10 og 11 Læs stillingsopslaget i sin helhed på vores hjemmeside www.plejehjemmetnordstjernen.dk

Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere.

En spændende stilling med mange muligheder.

Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. weekend

Start d. 1. maj 2019

Ansøgningsfrist: Mandag d. 4. marts 2019. Senest kl. 12.

Samtaler afholdes i uge 10 og 11

Læs stillingsopslaget i sin helhed på vores hjemmeside

www.plejehjemmetnordstjernen.dk

Friplejehjemmet NordstjernenViborg2019-01-22T00:00:002019-03-04T00:00:00
329949386Kok eller Gastronom AssistentRobot Vi søger en dygtig og fleksibel kok gastronom assistent Dine arbejdsopgaver: Dagligt arbejde i køkken, hvor aften- og weekendarbejde forekommer Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan levere mad i kvalitet, her sætter vi en ære i at lave alt fra bunden Vi forventer At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening. Du vil skulle tage del i det daglige arbejde Du har lyst til en varieret hverdag med selskaber og la carte Kan du honorere ovenstående, så tilbyder vi til gengæld et spændende og udfordrende job, i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med plads til smil og grin. Vi kan tilbyde: Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer God vagtplan (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend) Fri hver 3 weekend Ordnede forhold Et godt arbejdsmiljø God løn efter kvalifikationer Tiltrædelse gerne 15. marts eller efter aftale vi venter gerne på den rette. Ansøgning pr mail: jr@restaurant-skanderborg-soe.dk senest 20-02-2019 Vedhæft gerne dokumentation af relevant uddannelsesbevis

Vi søger en dygtig og fleksibel kok – gastronom assistent

Dine arbejdsopgaver:

Dagligt arbejde i køkken, hvor aften- og weekendarbejde forekommer Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad og kan levere høj kvalitet. At du har stor passion for mad og vin. Du er udadvendt og god til at samarbejde med dine kolleger i køkkenet. Da vi oftest har meget travlt, er det vigtigt at du kan bevare overblikket, og altid kan levere mad i kvalitet, her sætter vi en ære i at lave alt fra bunden

Vi forventer

  • At du er en ansvarlig og ambitiøs medarbejder der brænder for dit fag
  • Være en del af den daglige produktion og sikre en fantastisk kundebetjening. Du vil skulle tage del i det daglige arbejde
  • Du har lyst til en varieret hverdag med selskaber og á la carte

Kan du honorere ovenstående, så tilbyder vi til gengæld et spændende og udfordrende job, i et uhøjtideligt arbejdsmiljø, med plads til smil og grin.

 

Vi kan tilbyde:

  • Du får et afvekslende arbejde og et godt samarbejde med dygtige kollegaer
  • God vagtplan (Primært heldagsvagter både hverdag og weekend)
  • Fri hver 3 weekend
  • Ordnede forhold
  • Et godt arbejdsmiljø
  • God løn efter kvalifikationer

Tiltrædelse gerne 15. marts eller efter aftale – vi venter gerne på den rette.

Ansøgning pr mail: jr@restaurant-skanderborg-soe.dk senest 20-02-2019

Vedhæft gerne dokumentation af relevant uddannelsesbevis

 

 

 

SKANDERBORG GOLFKLUBSkanderborg2019-01-28T00:00:002019-03-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Dygtig kok søges...

Landal Greenparks ApS

Gjern
Er du en erfaren kok, der brænder for at skabe en god madoplevelse? Landal Søhøjlandet ligger smukt placeret i de Gjernske bakker. Den familievenligeferiepark indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien.Landal Søhøjlan...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:2. april 2019

Kok

NORevent ApS

Randers NV
Vi søger en motiverende kok, som kan tage ansvar og kreative beslutninger samt videregive læring til vores caterelev. I samarbejde med køkkenchefen og indehaver af NorEvent skal du udvikle nye og spændende menuer til vores gæster. Din daglige arbejd...
Indrykket:17. januar 2019
Udløbsdato:14. marts 2019

Restaurant Søgaarden søger kok/cater

RESTAURANT SØGAARDEN ApS

Sunds
Vi søger en person, med kreative evner og godt overblik På Restaurant Søgaarden er vi et lille, men godt team i køkkenet. Vi har meget travlt og søger derfor en ny ansvarsbevidst, engageret og energisk kollega. Din vigtigste opgave vil være, at arbe...
Indrykket:11. januar 2019
Udløbsdato:8. marts 2019

Nordstjernen søger ny erfaren ernæringsfaglig ''styrmand'' til vores køkken.

Friplejehjemmet Nordstjernen

Viborg
Vi søger en ny erfaren medarbejder med relevant uddannelse for, at kunne varetage det ernæringsfaglige ansvar i forhold til Nordstjernens 25 beboere. En spændende stilling med mange muligheder. Stillingen er på 37 timer ugentlig med vagt hver 3. wee...
Indrykket:22. januar 2019
Udløbsdato:4. marts 2019

Kok eller Gastronom Assistent

SKANDERBORG GOLFKLUB

Skanderborg
Vi søger en dygtig og fleksibel kok gastronom assistent Dine arbejdsopgaver: Dagligt arbejde i køkken, hvor aften- og weekendarbejde forekommer Vi forventer at, du er uddannet kok og har erfaring. Det er vigtigt for os, at du brænder for at lave mad...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019