Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937903Phoenix-191e7e5812019-01-07T00:00:00Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.

2019-02-20T20:50:22.097 - søges til vores kunde i Silkeborg Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Om jobbetJobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley. Dig som personDu er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.11Jobnet191e7e58100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-04T00:00:000000https://www.epos.dk/Rek/Sodexo/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_Sodexo&lang=da&jobOfferEntityId=120&joblistId=10EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3429971Danfoss Silkeborg11Hårupvænget 118600SilkeborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent689823JobNet492695149269511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgEr Hotel og restauration noget for dig? Søg jobbet som Kok i dag.12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359988211Hellenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330002296Svostrup Kro søger en kreativ kokRobot Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse. Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer. Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare. På Svostrup Kro bruges meget tid ressourcer på elevarbejde sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige godt rustet til den vilde verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus kærlig opmærksomhed i form af god service et godt måltid mad. Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto. drs@svostrup-kro.dk MVH. Dragan Svostrup Kro 21930709

Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok?

Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg.

Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader restauranten med en god oplevelse.

Vi tilbyder dig: Gode arbejdsforhold og attraktive arbejdsvilkår. Et spændende miljø og skønne omgivelser, samt gode kollegaer.

Du skal kunne lave mad, efter gamle stolte traditioner, med masser af kærlighed til gode råvarer & gamle opskrifter. Stilen er lige fra god solid husmandskost, til mere elegante & kreative retter. Vi sætter en ære i, så vidt muligt, at lave tingene fra bunden. Lige fra sylte- sager til drikke, som øl & snaps. Vi bruger, hvor det er muligt, lokale og gerne økologiske vare.

På Svostrup Kro bruges meget tid & ressourcer på elevarbejde & sociale eksperimenter. Vi forlanger meget af vores elever & ansatte, samtidig med at vi gør dem dygtige & godt rustet til den "vilde" verden....Vores mission er glade gæster, så vi håber at De vil få en uforglemmelig oplevelse i historiske vingesus & kærlig opmærksomhed i form af god service & et godt måltid mad.

Vi glæder os til at høre fra dig. Send eller mail din ansøgning med CV og foto.

drs@svostrup-kro.dk

 

MVH. Dragan

Svostrup Kro

21930709

SVOSTRUP KRO A/SSilkeborg2019-04-07T00:00:002019-06-02T00:00:00
330010939KokRobot Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt. Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver: Grundtilberedninger Kontrol af råvarer Præsentation af menuer i restauranten Oplæring af nye elever og kolleger Varetage og køre et a la carte service Vi tilbyder: At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg. Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier. Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle, Kan du sige ja tak til overstående så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531 eller kokkengolf@hotelferdinand.dk Yderligere oplysninger: Ansøgningsfrist: løbende Opstart: Hurtigst mulig 37 timer Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet

Jobbeskrivelse:

Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub.  Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel.

Dine personlige og faglige kompetencer:

Faglært kok, gerne med god erfaring og et godt humør

Dygtig håndværker og begejstret fagnørd med oprigtig interesse for detaljen og smagen

Glad og positivt bidragende til samarbejdet i køkkenet og resten af huset

Klar på en travl, udfordrende og lærerig hverdag, hvor du kan holde hoved koldt i situationer hvor der er travlt.

Du leverer service af høj kvalitet for at sikre den gode oplevelse i Restauranten med sans for smag og detaljer

Iderig, kreativ og bidrager til vores sammensætning af menu

Kan arbejde selvstændigt og er god til at prioritere dagen og dens opgaver:

Grundtilberedninger

Kontrol af råvarer

Præsentation af menuer i restauranten

Oplæring af nye elever og kolleger

Varetage og køre et a la carte service

Vi tilbyder:

At du bliver en del af et super team, med fantastiske omgivelser og udsigt til Søhøjlandets storslåede fyrreskove i Silkeborg.

Gode kolleger, der alle arbejder med tydeligt afsæt i vores værdier.

Den bedste kultur, hvor vi vil hinanden det godt, hvor der er plads til alle,

Kan du sige ”ja tak” til overstående – så kan du tage kontakt til Køkkenchefen Morten De Fries på tlf. 91851531 eller kokkengolf@hotelferdinand.dk

 

Yderligere oplysninger:

Ansøgningsfrist: løbende

Opstart: Hurtigst mulig

37 timer

Løn- og ansættelsesforhold er efter gældende overenskomst

Udviklingsmuligheder i et ambitiøst team i køkkenet

 

Silkeborg GolfklubSilkeborg2019-04-24T00:00:002019-06-19T00:00:00
329970406Nørre Vissing Kro søger en souschef og en kokRobot Nørre Vissing Kro søger Souschef Køkkenchef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte: Vi arbejder ud fra princippet lidt men godt Vi tilbyder en sansemenu fra 3 til 6 retter, dagens fiskekreation og dagens ret. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serveres diverse Deals Ophold. Køkkenet: Vi arbejder med stor inspiration til det Spansk Catalanske køkken og en hvis kærlighed til Fransk Italiensk kogekunst. Vi har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Tiltrædelse:Hurtigst muligt Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger Souschef/Køkkenchef

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi arbejder ud fra princippet lidt men godt Vi tilbyder en sansemenu fra 3 til 6 retter, dagens fiskekreation og dagens ret. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serveres diverse Deals/Ophold.

Køkkenet:
Vi arbejder med stor inspiration til det Spansk/Catalanske køkken og en hvis kærlighed til Fransk/Italiensk kogekunst. Vi har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer.

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: mortenkokmygind@gmail.com

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2019-03-04T00:00:002019-04-29T00:00:00
329980057Samahi sushi i Hedensted søger deltid Sushi KokRobot Samahi sushi i Hedensted søger en deltids Sushi Kok. Krav: stabil Har minium 2 års erfaring Kan godt arbejde i travlt situationer Kan tale dansk eller engelsk. Tiltrædelse: snarest Arbejdstider : aften og weekend Deltid: 12-20 timer ugentligt Løn efter aftale Send venligst din ansøgning samt CV til panpanwang0812@hotmail.com

Samahi sushi i Hedensted søger en deltids Sushi Kok.

Krav:

  • stabil
  • Har minium 2 års erfaring
  • Kan godt arbejde i travlt situationer
  • Kan tale dansk eller engelsk. 


Tiltrædelse: snarest

Arbejdstider : aften og weekend 

Deltid: 12-20 timer ugentligt

Løn efter aftale

Send venligst din ansøgning samt CV til panpanwang0812@hotmail.com

SAMAHI sushiHedensted2019-03-18T00:00:002019-05-13T00:00:00
329999692Souchef søges til Sophiendal GodsRobot Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ souchef til ansættelse fra 1. maj. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser. Som kok på Sophiendal Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer. Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol. Vi kan tilbyde Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. Vi søger En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger! Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019 Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale.

Sophiendal Slotshotel søger kok

På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ souchef til ansættelse fra 1. maj. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give vores gæster nogle fantastiske oplevelser.

Som kok på Sophiendal

Vil du sammen med hotellets øvrige ansatte arbejde med opgaver indenfor både á la carte, konferencer, selskaber og forskellige arrangementer.  Dine arbejdsopgaver vil strække hele vejen fra varemodtagelse til færdigt anretning sammen med administrative opgaver som menuplanlægning og egenkontrol.

Vi kan tilbyde

Et spændende job i smukke og historiske rammer med en udfordringer og varierende arbejdsdag i selskab med gode kollegaer. Vi tilbyder en arbejdsplads med godt arbejdsmiljø, samt en venlig, humoristisk, men professionel atmosfære. Vi har gode arbejdsforhold, fair løn og faste aftaler i forhold til timer og ferie. 

Vi søger

En dygtig og engageret faglært kok med sans for detalje og passions for god mad. Vi forventer, at du er positiv indstillet, fleksibel, mødestabil og arbejdsom. Vi søger en kok der sammen med sine kollegaer kan give vores gæster nogle uforglemmelige oplevelser men som heller ikke er bange for, om nødvendigt, at give en hånd med i opvasken. Vi søger en teamspiller med et smil på læben som drømmer om at blive en del af en til tider travl arbejdsplads med gode kollegaer og kreativ frihed, så er det måske dig vi søger!

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Hotelchef Heidi Clausen på tlf. 86 94 47 88 eller på mail: sophiendal@slotshotel.dk

Send din ansøgning og cv på mail: dle@slotshotel.dk senest 15. Marts 2019

Ansættelse fra 1. maj 2019 eller efter aftale. 

Danske Slotte F.M.B.A.Skanderborg2019-04-03T00:00:002019-04-30T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Svostrup Kro søger en kreativ kok

SVOSTRUP KRO A/S

Silkeborg
Er du vores nye kreative, dygtige og ambitiøse kok? Vi har travlt på Svostrup Kro og Skovbakken i Silkeborg. Vi søger derfor en dygtig og stabil kok (faglært), der forstår at samarbejde med det øvrige personale, således at alle vore gæster forlader ...
Indrykket:7. april 2019
Udløbsdato:2. juni 2019

Kok

Silkeborg Golfklub

Silkeborg
Jobbeskrivelse: Vi har travlt i vores a la carte og med selskaber, konferencer m.m. i Silkeborg Golfklub. Derfor søger vi en dygtig kok på fuldtid, der kan leverer og brænder for at gøre en forskel. Dine personlige og faglige kompetencer: Faglært ko...
Indrykket:24. april 2019
Udløbsdato:19. juni 2019

Nørre Vissing Kro søger en souschef og en kok

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger Souschef Køkkenchef Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det ...
Indrykket:4. marts 2019
Udløbsdato:29. april 2019

Samahi sushi i Hedensted søger deltid Sushi Kok

SAMAHI sushi

Hedensted
Samahi sushi i Hedensted søger en deltids Sushi Kok. Krav: stabil Har minium 2 års erfaring Kan godt arbejde i travlt situationer Kan tale dansk eller engelsk. Tiltrædelse: snarest Arbejdstider : aften og weekend Deltid: 12-20 timer ugentligt Løn ef...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:13. maj 2019

Souchef søges til Sophiendal Gods

Danske Slotte F.M.B.A.

Skanderborg
Sophiendal Slotshotel søger kok På Sophiendal Slotshotel søger vi en erfaren, engageret og kreativ souchef til ansættelse fra 1. maj. Du vil blive en del af et lille men velfungerende team af passionerede fagfolk, som hver dag arbejder for at give v...
Indrykket:3. april 2019
Udløbsdato:30. april 2019