Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937903Phoenix-191e7e5812019-01-07T00:00:00Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.

2019-02-20T20:50:22.097 - søges til vores kunde i Silkeborg Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Om jobbetJobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley. Dig som personDu er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.11Jobnet191e7e58100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-04T00:00:000000https://www.epos.dk/Rek/Sodexo/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_Sodexo&lang=da&jobOfferEntityId=120&joblistId=10EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3429971Danfoss Silkeborg11Hårupvænget 118600SilkeborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent689823JobNet492695149269511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKreativ kok/cater til personalerestaurant12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359988211Hellenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330116999Kok søges til dynamisk mødehus - midt i Silkeborgs kulturliv.Robot Café Bindslev har til huse i Medborgerhuset, Bindslevsplads, Silkeborg. Køkkenet er privat forpagtet og leverer forplejning til husets gæster. Medborgerhuset har årligt 75.000 besøgende til møder, konferencer, kurser og lign. Café Bindslev driver tillige Campus Caféen - en frokostsalatbar i Campushuset, Bindslevs Plads. Café Bindslev er overgået til privat forpagtning i januar 2019, og vi er stadig i gang med at udvikle konceptet. DIN PROFIL Du er uddannet kok - positiv og har et godt humør Du er engageret, servicemindet og fleksibel også når det går stærkt. Du har overblik, tager ansvar for og fuldfører de fælles opgaver. Du syntes det er sjovt at lave mad VORES VÆRDIER Producerer alt fra bunden af sæsonens råvarer, og arbejder hen mod at få det økologiske spisemærke. Vi sylter, henkoger, bager og nyder hver dag at arbejde med den gode smag. Har fokus på madspild, og vil gerne blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet. Arbejder i fællesskab på at løse alle Caféens spændende opgaver. Har køkkenet bemandet mandag-torsdag fra kl. 7 20.30, fredag 7 16. VI TILBYDER En spændende arbejdsplads med god energi og et stærkt team - heraf 3 kokke. At du bliver en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med en god tone, hvor der bliver lyttet til dig. En arbejdsuge på 37 timer med en til to aftenvagter i rulledne skift. Weekendarbejde kan forekomme. Løn efter gældende overenskomst Tiltrædelse efter aftale Ansøgning sendes til: kontor@cafebindslev.dk Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte forpagter Kristian Bornemann på tlf.: 2491 0586. Jobsamtaler vil foregå løbende. Tiltrædelse efter aftale.

 Café Bindslev har til huse i Medborgerhuset, Bindslevsplads, Silkeborg.
Køkkenet er privat forpagtet og leverer forplejning til husets gæster.
Medborgerhuset har årligt 75.000 besøgende til møder, konferencer, kurser og lign.
Café Bindslev driver tillige Campus Caféen - en frokostsalatbar i Campushuset, Bindslevs Plads.
Café Bindslev er overgået til privat forpagtning i januar 2019, og vi er stadig i gang med at udvikle konceptet.

DIN PROFIL

  • Du er uddannet kok - positiv og har et godt humør
  • Du er engageret, servicemindet og fleksibel også når det går stærkt.
  • Du har overblik, tager ansvar for og fuldfører de fælles opgaver.
  • Du syntes det er sjovt at lave mad

 

VORES VÆRDIER

  • Producerer alt fra bunden af sæsonens råvarer, og arbejder hen mod at få det økologiske spisemærke.
  • Vi sylter, henkoger, bager og nyder hver dag at arbejde med den gode smag.
  • Har fokus på madspild, og vil gerne blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet.
  • Arbejder i fællesskab på at løse alle Caféens spændende opgaver.
  • Har køkkenet bemandet mandag-torsdag fra kl. 7 – 20.30, fredag 7 – 16.

 

VI TILBYDER

  • En spændende arbejdsplads med god energi og et stærkt team - heraf 3 kokke.
  • At du bliver en del af et travlt og uformelt arbejdsmiljø med en god tone, hvor der bliver lyttet til dig.
  • En arbejdsuge på 37 timer med en til to aftenvagter i rulledne skift. Weekendarbejde kan forekomme.
  • Løn efter gældende overenskomst
  • Tiltrædelse efter aftale

 

Ansøgning sendes til: kontor@cafebindslev.dk

Hvis du har brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte forpagter
Kristian Bornemann på tlf.: 2491 0586.

Jobsamtaler vil foregå løbende. Tiltrædelse efter aftale.

Cafe BindslevSilkeborg2019-11-04T00:00:002019-12-26T00:00:00
330127710Køkkenchef til Krabbesholm HøjskoleProfile Krabbesholm Højskole søger en køkkenchef med kulinarisk fantasi, som kan planlægge og tilberede lækker, sund og varieret mad i kombination med god husholdningsøkonomi. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til at udvikle og præge den daglige kost for ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild. Vi forventer, at du er god til at samarbejde til alle sider. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores fem dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30. Køkkenchefen planlægger og forestår det daglige arbejde, herunder planlægning af personalets arbejdstid og indkøb af varer og udstyr til køkkenet. Som køkkenchef er du organisatorisk leder for køkkenet og sammen med forstanderen ansvarlig for at ansætte personale. Køkkenchefen refererer direkte til skolens ledelse. Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden. Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger: kf@krabbesholm.dk, mobil: 28191631. Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen Send ansøgning mærket Køkkenchef senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020. Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i en månedsløn på omkring 30.000 kr. tillæg og fordelagtig pensionsordning. Mulighed for mindre tjenestebolig. Vores nuværende køkkenchef har været på højskolen i mere end 20 år og har nu besluttet at oprette sin egen virksomhed sammen med en af vores køkkenassistenter pr. 1. januar 2020. Vi håber derfor, du har mulighed for at møde Pernille og få overdraget nøglerne til køkkenet i den sidste uge af december. Se mere på vores ansøgersite: https: krabbesholm.ofir.comKrabbesholm Højskole søger en køkkenchef med kulinarisk fantasi, som kan planlægge og tilberede lækker, sund og varieret mad i kombination med god husholdningsøkonomi. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at udvikle og præge den daglige kost for ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter
indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Vi forventer, at du er god til at samarbejde til alle sider. Du vil komme til at indgå i et tæt samarbejde med vores fem dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Køkkenchefen planlægger og forestår det daglige arbejde, herunder planlægning af personalets arbejdstid og indkøb af varer og udstyr til køkkenet. Som køkkenchef er du organisatorisk leder for køkkenet og sammen med forstanderen ansvarlig for at ansætte personale. Køkkenchefen refererer direkte til skolens ledelse.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden. Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.


Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk, mobil: 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Køkkenchef” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Lønnen fastsættes efter forhandling med udgangspunkt i en månedsløn på omkring 30.000 kr.+ tillæg og fordelagtig pensionsordning. Mulighed for mindre tjenestebolig.

Vores nuværende køkkenchef har været på højskolen i mere end 20 år og har nu besluttet at oprette sin egen virksomhed sammen med en af vores køkkenassistenter pr. 1. januar 2020.


Vi håber derfor, du har mulighed for at møde Pernille og få overdraget nøglerne til køkkenet i den sidste uge af december.

Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com

ORS/Small/24b359b0_logo.jpegKrabbesholm HøjskoleSkive2019-11-25T00:00:002019-12-12T00:00:00
330127716Kok/køkkenassistentProfile Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild. Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad. Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30. Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen. Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk. Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger: kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631. Ansøgningsfrist og løn Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen Send ansøgning mærket Kok køkkenassistent senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020. Løn fastsættes efter forhandling. Se mere på vores ansøgersite: https: krabbesholm.ofir.comKrabbesholm Højskole søger en kok/køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt.

Du kommer til at lave mad til ca. 150 mennesker i inspirerende omgivelser på en særdeles kreativ arbejdsplads. En del af vores elever er vegetarer, så vegetarretter indgår i alle menuer. Vi har bronzemærket i økologi og arbejder med at begrænse madspild.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores køkkenleder og fire dygtige køkkenassistenter, som sammen med dig skiftes til at lave menuplaner for en uge ad gangen. Vi har et åbent køkken, og eleverne indgår i hold, der på skift hjælper til i køkkenet. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at være sammen med vores søde elever og snakke med dem om også andre ting end mad.

Jobbet er familievenligt. Aften- og weekendvagter fordeles jævnt blandt køkkenpersonalet, så du skal forvente at arbejde ca. hver femte weekend og en gang om ugen have en aftenvagt, der normalt slutter ca. kl. 19.30.

Krabbesholm er en af Danmarks ældste og største højskoler. Skolen ligger mellem Limfjorden og Krabbesholm Skov i gamle herregårdsbygninger fra 1565. Vores køkken er nyindrettet og rummeligt med udsigt over fjorden Vi har 115 elever, som specialiserer sig på højskolens fem linjefag: kunst, arkitektur, design, grafisk design og litteratur. Der er et godt og åbent arbejdsfællesskab på højskolen.

Du kan læse mere om højskolen og dagligdagen på vores hjemmeside: www.krabbesholm.dk.
Du er herudover velkommen til at kontakte forstander Kurt Finsten for yderligere oplysninger:
kf@krabbesholm.dk eller på tlf. 28191631.

Ansøgningsfrist og løn
Ansøgning med CV og evt. referencer bedes sendt via knappen "Send ansøgning" mærket ”Kok/køkkenassistent” senest den 12. december 2019. Der afholdes samtaler i uge 51. Tiltrædelse 1. januar 2020.

Løn fastsættes efter forhandling.




Se mere på vores ansøgersite: https://krabbesholm.ofir.com

ORS/Small/16853b32_logo.jpegKrabbesholm HøjskoleSkive2019-11-20T13:00:36.3132019-12-12T00:00:00
330117768Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved VejleRobot KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt? Så er du måske vores nye kollega! Vi ønsker en uddannet kok som kan: Tilberede lækker mad til vores gæster! Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ? Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet. Vi er: Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster. Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester. En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads. Vi kan tilbyde: En god lønpakke med pensionsordning. Betalte pauser. Månedlig massageordning. Attraktive arbejdstider og ferieperioder. Afspadsering ved overarbejde. Tillæg for arbejde aften weekend. For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111. Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk. Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende. Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster. ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT ! Tiltrædelse i oktober eller november. Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk Tjek vores mad på www.instagram.com hornstrupkursuscenter

KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE

TILTRÆDELSE OKTOBER/NOVEMBER 2019

Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet?

Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer?

Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og gæster, også når der er travlt?

Så er du måske vores nye kollega!

Vi ønsker en uddannet kok som kan:

  • Tilberede lækker mad til vores gæster!
  • Bevare det gode humør og den faglige stolthed, også når vi har travlt. ?
  • Bidrage til at udvikle forplejningskonceptet og fagligheden i køkkenet.

Vi er:

  • Et kursuscenter med plads til 150 spisende og 56 overnattende gæster.
  • Stedet til dagsmøder, møder med overnatning og til fester.
  • En engageret personalegruppe og en ambitiøs arbejdsplads.

Vi kan tilbyde:

  • En god lønpakke med pensionsordning.
  • Betalte pauser.
  • Månedlig massageordning.
  • Attraktive arbejdstider og ferieperioder.
  • Afspadsering ved overarbejde.
  • Tillæg for arbejde aften/weekend.

For yderligere info om stillingen, venligst kontakt køkkenchef Allan Sørensen på 75852111.

Vi modtager kun ansøgninger fremsendt pr. mail til allan@hornstrupkursuscenter.dk.

Venligst vedhæft din ansøgning, et opdateret CV og evt. bilag, samt referencer.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

Hornstrup Kursuscenter ligger centralt i Danmark og trekantområdet, naturskønt ved Grejsdalen og blot 5 minutter fra Vejle. Vi er et 4-stjernet kursuscenter med et primært fokus på møder, konferencer og selskaber. Vi rummer 56 værelser, 8 plenumlokaler samt restaurantkapacitet op til 150 gæster.

ANSØGNINGSFRIST - HURTIGST MULIGT !

Tiltrædelse i oktober eller november.

Læs mere på www.hornstrupkursuscenter.dk

Tjek vores mad på www.instagram.com/hornstrupkursuscenter

 

 

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/SVejle2019-11-05T00:00:002019-12-27T00:00:00
330125018Kok søgesRobot Kok søges, til stilling på Hotel Juelsminde Strand. Er du faglært, og ønsker et job med fart over feltet i et ungt energisk team? I forbindelse med at vi har frokostordning til ca. 300 pax i hverdagene søger vi en kok. Til dagligt vil din arbejdsopgave hovedsageligt bestå i at producere og anrette salater, håndmadder og lune retter til frokostordningen, ud af huset. Stilling vil være på 37 timer pr. uge. Lidt om dig Du er uddannet kok og brænder for faget og gæsteoplevelsen. Du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i teams og selvstændigt. Du kan arbejde hurtigt og effektivt og bevare overblikket selv i travle perioder, uden at det går ud over kvaliteten i dit arbejde. Du er serviceminded og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde. Du nyder at arbejde med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider, hvor weekend og aftenvagter skal påregnes. Dog hovedsageligt mandag til fredag i dagtimer. Du får brug for din erfaring med drift i større køkkener, og du ser det som en spændende udfordring at få den travle, hektiske hverdag til at gå op i en højere enhed sammen med dine nye kollegaer. Det forventes, at du i det daglige arbejde aktivt bidrager med dine kompetencer, din praktiske erfaring og brede faglige viden. Vi er et ungt team på hotellet, som genåbnede i 2015 som stadig er i rivende udvikling. Der til dagligt har kurser konferencer, selskaber og Ala carte restaurant. Vi er en del af hotel-kæden, Danske-Hoteller som i alt ejer 23 hoteller, og dermed er landets største hotelkæde. Hotellerne drives forskelligt, og har derfor mulighed for at sætte sit eget præg på den dagligt drift. Vi tilbyder derfor en stilling i et kreativt køkken, med et dynamisk, ungt, og fagligt stærkt team. I et køkken hvor vi respekterer hinanden og holder en god tone. Du bliver en del af en restaurant- og hotelvirksomhed, hvor mulighederne er mange. Stillingen er fra 1 1 eller 15 1, 2020 men vi venter gerne på den rigtige.Løn efter kvalifikationer.Send ansøgning til info@jmstrand.dk Att.: Ditte

Kok søges, til stilling på Hotel Juelsminde Strand.

 

Er du faglært, og ønsker et job med fart over feltet i et ungt energisk team? I forbindelse med at vi har frokostordning til ca. 300 pax i hverdagene søger vi en kok.

 

Til dagligt vil din arbejdsopgave hovedsageligt bestå i at producere og anrette salater, håndmadder og lune retter til frokostordningen, ud af huset.

Stilling vil være på 37 timer pr. uge.

 

Lidt om dig

  • Du er uddannet kok og brænder for faget og gæsteoplevelsen.
  • Du er kvalitetsbevidst, og du kan både arbejde i teams og selvstændigt.
  • Du kan arbejde hurtigt og effektivt og bevare overblikket selv i travle perioder, uden at det går ud over kvaliteten i dit arbejde.
  • Du er serviceminded og ansvarsbevidst og har hjertet med i dit arbejde.
  • Du nyder at arbejde med varierede arbejdsopgaver og arbejdstider, hvor weekend og aftenvagter skal påregnes. Dog hovedsageligt mandag til fredag i dagtimer.

Du får brug for din erfaring med drift i større køkkener, og du ser det som en spændende udfordring at få den travle, hektiske hverdag til at gå op i en højere enhed sammen med dine nye kollegaer. Det forventes, at du i det daglige arbejde aktivt bidrager med dine kompetencer, din praktiske erfaring og brede faglige viden.

Vi er et ungt team på hotellet, som genåbnede i 2015 som stadig er i rivende udvikling. Der til dagligt har kurser/konferencer, selskaber og Ala carte restaurant. Vi er en del af hotel-kæden, Danske-Hoteller som i alt ejer 23 hoteller, og dermed er landets største hotelkæde. Hotellerne drives forskelligt, og har derfor mulighed for at sætte sit eget præg på den dagligt drift.

Vi tilbyder derfor en stilling i et kreativt køkken, med et dynamisk, ungt, og fagligt stærkt team. I et køkken hvor vi respekterer hinanden og holder en god tone. Du bliver en del af en restaurant- og hotelvirksomhed, hvor mulighederne er mange.

 

Stillingen er fra 1/1 eller 15/1, 2020 – men vi venter gerne på den rigtige.
Løn efter kvalifikationer.

Send ansøgning til info@jmstrand.dk  Att.: Ditte

Hotel Juelsminde Strand af 1.7.2015 ApSJuelsminde2019-11-15T00:00:002020-01-08T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kok søges til dynamisk mødehus - midt i Silkeborgs kulturliv.

Cafe Bindslev

Silkeborg
Café Bindslev har til huse i Medborgerhuset, Bindslevsplads, Silkeborg. Køkkenet er privat forpagtet og leverer forplejning til husets gæster. Medborgerhuset har årligt 75.000 besøgende til møder, konferencer, kurser og lign. Café Bindslev driver ti...
Indrykket:4. november 2019
Udløbsdato:26. december 2019

Køkkenchef til Krabbesholm Højskole

Krabbesholm Højskole

Skive
Krabbesholm Højskole søger en køkkenchef med kulinarisk fantasi, som kan planlægge og tilberede lækker, sund og varieret mad i kombination med god husholdningsøkonomi. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med...
Indrykket:25. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Kok/køkkenassistent

Krabbesholm Højskole

Skive
Krabbesholm Højskole søger en kok køkkenassistent med kulinarisk fantasi, som kan tilberede lækker, sund og varieret mad. Vi lægger vægt på bæredygtighed og økologi og på mad, der er lavet fra bunden med udgangspunkt i årstidens grønt. Du kommer til...
Indrykket:20. november 2019
Udløbsdato:12. december 2019

Kok søges til Hornstrup Kursuscenter ved Vejle

HORNSTRUP KURSUSCENTER P/S

Vejle
KOK SØGES TIL HORNSTRUP KURSUSCENTER VED VEJLE TILTR DELSE OKTOBER NOVEMBER 2019 Er du uddannet kok og leder du efter nye udfordringer i Vejleområdet? Har du erfaring med at arbejde med gode råvarer? Kan du gå forrest og inspirere både kollegaer og ...
Indrykket:5. november 2019
Udløbsdato:27. december 2019

Kok søges

Hotel Juelsminde Strand af 1.7.2015 ApS

Juelsminde
Kok søges, til stilling på Hotel Juelsminde Strand. Er du faglært, og ønsker et job med fart over feltet i et ungt energisk team? I forbindelse med at vi har frokostordning til ca. 300 pax i hverdagene søger vi en kok. Til dagligt vil din arbejdsopg...
Indrykket:15. november 2019
Udløbsdato:8. januar 2020