Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329937903Phoenix-191e7e5812019-01-07T00:00:00Kreativ kok/cater til personalerestaurant


 - søges til vores kunde i Silkeborg

Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!

Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet.

Om jobbet
Jobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley.

Dig som person
Du er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser.
Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt.

Koncept
Sodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet.

Vi tilbyder
Gode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 – 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning.

Ansøgning
Du kan søge jobbet via nedenstående knap "Søg jobbet", hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.

2019-02-20T20:50:22.097 - søges til vores kunde i Silkeborg Er du kok eller cater og elsker du at lave alt fra bunden, er serviceminded og tilmed har kreative evner i et køkken? Så er du måske vores nye medarbejder!Vi søger en erfaren faglært kok eller cater til personalerestaurant i Silkeborg, hvor vi dagligt laver frokostbuffet og mødeserveringer til ca. 160 spisende. Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 3 kollegaer, og 1 aftenvagt, hvor I sammen skal sørge for at vores gæster får den bedste oplevelse og kvalitet. Om jobbetJobbet vil bestå af flere områder i køkkenet, hvor arbejdsopgaverne er at varetage kolde anretninger, salatbuffet, bage, stå for det varme køkken, mødeforplejning, opvask og rengøring. Der er derfor rig mulighed for at arbejde med flere områder af kantinens verden. Derudover vil der forekomme sekundære opgaver såsom varebestilling, og e-smiley. Dig som personDu er uddannet kok eller cater, og har et højt faglig niveau fra tidligere jobs i branchen. Du skal kunne arbejde selvstændigt, og lide at være i et team som er servicemindet og udadvendte. Derfor skal du være en holdspiller som vægter samarbejde og god kommunikation højt. Du skal kunne være nytænkende, tage ansvar for dit arbejdsområde og skabe kreative velsmagende madoplevelser. Derudover forventer vi at du respekterer gæsten, såvel som medarbejder, har et godt humør, villig til at hjælpe andre og være fleksibel, og have en bevidsthed om at få det mest mulige ud af den enkelte råvare. Det er et plus hvis du har hygiejnebevis og kan engelsk mundtligt. KonceptSodexos kendemærke er sund, varieret mad af høj kvalitet, som primært laves fra bunden af. Vi samarbejder med nogle af landets bedste leverandører som sikrer, at de råvarer vi bruger, altid er friske og af høj kvalitet. Vi tilbyderGode arbejdsforhold og ansættelse i en international virksomhed med plads til faglig og personlige udviklingsmuligheder. Arbejdstiden er hverdage fra 06.30 14.30. Tiltrædelse hurtigst muligt. Løn som modsvarer stillingens krav samt pensionsordning. AnsøgningDu kan søge jobbet via nedenstående knap Søg jobbet , hvor du kan uploade ansøgning og CV. Vi vil løbende behandle de indkomne ansøgere. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte køkkenchef Helle Hansen i tidsrummet 13:00-14:30 på tlf.: 26 10 95 17.11Jobnet191e7e58100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-04T00:00:000000https://www.epos.dk/Rek/Sodexo/Joblist/ShowJobOffer.aspx?dbalias=EposREC_Sodexo&lang=da&jobOfferEntityId=120&joblistId=10EuropaDanmarkJyllandMidtjyllandSilkeborg3429971Danfoss Silkeborg11Hårupvænget 118600SilkeborgDKDanmark0
DKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent689823JobNet492695149269511000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=191e7e58&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/6.jpgKreativ kok/cater til personalerestaurant12007991Dansk3Læse/ tale512211Kok18Hotel og restauration359988211Hellenoreply@ofir.comDKDanmarkDKDanmark330190337Kælderslagteren søger en kok / slagtersvendBasic Vil du prøve en rigtig slagterbutik, så søger kælderslagteren en slagter eller kok til ekspedition, opskæring og mad ud af huset. Du: Brænder for at give kunderne den bedste betjening og service Er smilende og imødekommende Arbejder i et hurtigt tempo og bevarer overblikket Er en god sælger med et smil til vores kunder Er udadvendt og præsentabel Erfaring med opskæring Erfaring med kundekontakt Kan arbejde lørdage Os: Kælderslagteren er en moderne slagterbutik med et lækkert varesortiment og engageret personale. Vil du være en del af vores team, kan vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, og har du de rette evner, har vi mulighederne. Vores arbejdstid ligger mandag til lørdag 8 - 18 (dog med 1 fast fridag) Arbejdstid er 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt og efter aftale. Vi venter gerne på den helt rigtige person. Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte Henrik på tlf.: 2177 2217. Vi ønsker din ansøgning via mail på: mesterslagteren@mail.tele.dk Kælderslagteren Søndergade 5 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 12 34 mad med mere er en kæde med 38 selvstændige slagterbutikker. En mad med mere-slagter står 100 inde for det kød og de udskæringer, du finder i en af kædens butikker, uanset om det er oksekød, kalvekød, svinekød eller lammekød med en klar holdning til kvalitet og dyrevelfærd. Altid gode og friske råvarer af høj kvalitet. Kvalitetskød, specialiteter og inspirerende ideer samt opskrifter. Mad ud af huset med velsmagende menuer til hverdag og gæst .

Vil du prøve en rigtig slagterbutik, så søger kælderslagteren en

slagter eller kok til ekspedition, opskæring og mad ud af huset.

 

Du:

 

Brænder for at give kunderne den bedste betjening og service

Er smilende og imødekommende

Arbejder i et hurtigt tempo og bevarer overblikket

Er en god sælger med et smil til vores kunder

Er udadvendt og præsentabel

Erfaring med opskæring

Erfaring med kundekontakt

Kan arbejde lørdage

 

Os:

 

Kælderslagteren er en moderne slagterbutik med et lækkert varesortiment

og engageret personale. Vil du være en del af vores team, kan

vi tilbyde dig et spændende og udfordrende job, og har du de rette

evner, har vi mulighederne. Vores arbejdstid ligger mandag til lørdag

8 - 18 (dog med 1 fast fridag)

Arbejdstid er 37 timer om ugen. Løn efter kvalifikationer.

 

Tiltrædelse hurtigst muligt og efter aftale. Vi venter gerne på den

helt rigtige person.

 

Har du spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte

Henrik på tlf.: 2177 2217.

 

Vi ønsker din ansøgning via mail på: mesterslagteren@mail.tele.dk

 

Kælderslagteren   Søndergade 5 8600 Silkeborg Tlf. 86 82 12 34

 

mad med mere er en kæde med 38 selvstændige slagterbutikker. En mad med mere-slagter står 100% inde for det kød og de udskæringer, du finder i en af kædens butikker, uanset om det er oksekød, kalvekød, svinekød eller lammekød med en klar holdning til kvalitet og dyrevelfærd.

Altid gode og friske råvarer af høj kvalitet. Kvalitetskød, specialiteter og inspirerende ideer samt opskrifter. Mad ud af huset med velsmagende menuer til hverdag og gæst .

ORS/Small/d67b696a_logo.pngKælderslagteren ApSSilkeborg2020-02-26T00:00:002020-03-25T00:00:00
330181517Lyng Dal i Gl. rye søger kokkeelevRobot Lyng Dal Hotel og Restaurant i Gl. rye søger kokkeelev Har du ambitioner med din uddannelse? Vil du gerne omkring alle facetter i uddannelsen? - Så er Lyng Dal Hotel og Restaurant måske din kommende læreplads! På Lyng Dal Hotel og Restaurant tager vi uddannelsen af elever alvorligt vi stiller krav om faglig udvikling, men vi støtter også alt, hvad vi kan og stiller vores faglige viden til rådighed for dig. Vi lægger vægt på høj kvalitet, gode råvare og på at yde en god service, så gæsterne slapper af og føler sig hjemme. Vi tilbyder ordnede forhold og gode, engagerede kolleger. Se mere på www.lyngdal-hotel.dk Tiltrædelse : Snarest Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte Anita Ibsen eller Nicolaj Gadebæk på 86898269

Lyng Dal Hotel og Restaurant i Gl. rye søger kokkeelev

 

Har du ambitioner med din uddannelse?

Vil du gerne omkring alle facetter i uddannelsen?

 

- Så er Lyng Dal Hotel og Restaurant måske din kommende læreplads!

På Lyng Dal Hotel og Restaurant tager vi uddannelsen af elever alvorligt; vi stiller krav om faglig udvikling, men vi støtter også alt, hvad vi kan og stiller vores faglige viden til rådighed for dig.

 

Vi lægger vægt på høj kvalitet, gode råvare og på at yde en god service, så gæsterne slapper af og føler sig hjemme.

 

Vi tilbyder ordnede forhold og gode, engagerede kolleger.

 

Se mere på www.lyngdal-hotel.dk

 

Tiltrædelse : Snarest

 

Er du interesseret, er du velkommen til at kontakte

Anita Ibsen eller Nicolaj Gadebæk på 86898269

Lyng Dal Hotel og Restaurant I/SRy2020-02-18T00:00:002020-02-29T00:00:00
330183936Kan du kokkerere, så alle på Gudenåen sætter kurs mod dit sunde køkken?Robot De lune brød sender en skøn duft ud i køkkenet. Du har lige taget imod leveringen af grøntsager der er persillerod, porrer, purløg, rødbeder, rosenkål og østershatte iblandt. Du sluger dem med øjnene, for dine hofretter er grønne. Salaten er snittet, nødderne ristet, og humøret er højt. Og aromaen af krydderier vækker appetitten. I er lige ved at have buffeten klar. De første sultne gæster kan høres. Og om lidt skal du præsentere dagens menu. Det kan blive din hverdag som kok på vores hostel i Silkeborg. Som vores nye kollega får du ansvaret for køkkenet i sæsonen 2020, som løber fra midten af marts til 30. november med gode muligheder for fastansættelse. Vi er et lille vandrerhjem, midt i Silkeborg og bogstaveligt talt et pagajsprøjt fra Gudenåen, så din køkkenudsigt er enestående. Du kan nemlig kigge ud på livet på vandet. Herfra kommer mange af vores gæster. Vi får besøg af lejrskolelever, kursister, sportsudøvere, familier og friluftsmennesker. Så du kan lave god sund mad i rigelige mængder. Dine evner i køkkenet giver gæsterne appetit på et gensyn Dine evner i køkkenet mætter på den gode måde, skaber minder og giver gæster appetit på at besøge os igen. Du er enten kok, køkkenassistent eller har arbejdet med mad i mindst 5 år, så du kan klare opgaven med at bespise op til 150 gæster om dagen med hjælp fra teamet i køkkenet. Dine arbejdsopgaver vil være, at: Producere aftenbuffet og salater: Din kogekunst bliver modtaget med en lind strøm af Mange tak for dejlig mad! Du synes, at det er sjovt at bestemme menuen og udvide dine kulinariske horisonter. Dine opskrifter er ikke kun et udtryk for, at du kræser for dit køkken, du sørger også for at blende grøntsager i kødsovsen, så skoleeleverne får godt med grønt og mætte maver. Forberedelse af morgenbuffet og madpakker: Du sylter, bager og laver marmelade, peanutbutter og nutella, så dine kollegaer kan diske op med en dejlig morgenmad og vores gæster få en god start på dagen og madpakker med på farten. Bestille varer, så køleskab og fryser er fyldt: Du har styr på, hvor mange gram salt og sukker, liter mælk, kilo kartofler og antal æg, vi skal bruge for at bespise hele huset. Og du fylder op og bestiller de rigtige ingredienser i rette tid. Gøre rent og lære fra dig: Køkkenet er rent og hygiejnen i top, fordi du har de rette rutiner. Og du ved, at madlavning kræver både daglig rengøring og regelmæssig hovedrengøring. I er flere, der sørger for, at der er gang i de rigtige gryder i køkkenet, og at opvasken bliver klaret. Du tager de unge, der møder ind og hjælper med opvasken, under dine vinger og giver dem gode køkkenfærdigheder og erfaringer, så de trives, og I er et godt team. Du giver næring til den gode stemning Du har et glad gemyt. Det er helt naturligt for dig at hjælpe til, når der er gang i huset, eller en udfordring dukker op. Du er også frisk på at tage lange vagter, når det indimellem er nødvendigt du ser det som et positivt tegn, at huset er fuldt. Du får næring af mødet med vores gæster du taler godt med børn og voksne, elever, motionister og kursister. Og du kerer dig om i dine kollegaer og bidrager til det gode samarbejde. For det kommer kun positivt tilbage. Vi vil gerne have dig med på holdet Du har daglig kontakt med dine kollegaer, som tager sig af morgenmaden, rengøringen og receptionen vi er et ret godt team. Vi er både unge og ældre. Den yngste er 15, og den ældste er 63. Og der er aldrig to af dine arbejdsdage, der er ens. Det er dog ret fast, at du møder ind ved frokosttid og får fri kl. ca. 20. Og du slipper typisk for sene aftenvagter. Endelig ved vi, at inspiration er vigtig, så du får derfor rum til at udfolde dig vi sender dig meget gerne på kursus, hvis du fx vil have input til dine opskrifter og udvikle dine kulinariske kompetencer. Vil du styre gryderne i vores køkken? Så skynd dig at søge jobbet. Gæsterne strømmer nemlig snart til. Og vi glæder os til at byde vores nye kok velkommen. Hvis det er dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge jobbet. Send ansøgning og cv til angela.w@danhostel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til Angela Wiedemann på 2712 4539.

 

De lune brød sender en skøn duft ud i køkkenet. Du har lige taget imod leveringen af grøntsager – der er persillerod, porrer, purløg, rødbeder, rosenkål og østershatte iblandt. Du sluger dem med øjnene, for dine hofretter er grønne. Salaten er snittet, nødderne ristet, og humøret er højt. Og aromaen af krydderier vækker appetitten. I er lige ved at have buffeten klar. De første sultne gæster kan høres. Og om lidt skal du præsentere dagens menu. 

 

Det kan blive din hverdag – som kok på vores hostel i Silkeborg. Som vores nye kollega får du ansvaret for køkkenet i sæsonen 2020, som løber fra midten af marts til 30. november – med gode muligheder for fastansættelse. Vi er et lille vandrerhjem, midt i Silkeborg og bogstaveligt talt et pagajsprøjt fra Gudenåen, så din køkkenudsigt er enestående. Du kan nemlig kigge ud på livet på vandet. Herfra kommer mange af vores gæster. Vi får besøg af lejrskolelever, kursister, sportsudøvere, familier og friluftsmennesker. Så du kan lave god sund mad i rigelige mængder.

 

Dine evner i køkkenet giver gæsterne appetit på et gensyn

Dine evner i køkkenet mætter på den gode måde, skaber minder og giver gæster appetit på at besøge os igen. Du er enten kok, køkkenassistent eller har arbejdet med mad i mindst 5 år, så du kan klare opgaven med at bespise op til 150 gæster om dagen – med hjælp fra teamet i køkkenet. Dine arbejdsopgaver vil være, at:

  • Producere aftenbuffet og salater: Din kogekunst bliver modtaget med en lind strøm af ”Mange tak for dejlig mad!” Du synes, at det er sjovt at bestemme menuen og udvide dine kulinariske horisonter. Dine opskrifter er ikke kun et udtryk for, at du kræser for dit køkken, du sørger også for at blende grøntsager i kødsovsen, så skoleeleverne får godt med grønt og mætte maver.

 

  • Forberedelse af morgenbuffet og madpakker: Du sylter, bager og laver marmelade, peanutbutter og nutella, så dine kollegaer kan diske op med en dejlig morgenmad og vores gæster få en god start på dagen og madpakker med på farten.

 

  • Bestille varer, så køleskab og fryser er fyldt: Du har styr på, hvor mange gram salt og sukker, liter mælk, kilo kartofler og antal æg, vi skal bruge for at bespise hele huset. Og du fylder op og bestiller de rigtige ingredienser i rette tid.

 

  • Gøre rent og lære fra dig: Køkkenet er rent og hygiejnen i top, fordi du har de rette rutiner. Og du ved, at madlavning kræver både daglig rengøring og regelmæssig hovedrengøring. I er flere, der sørger for, at der er gang i de rigtige gryder i køkkenet, og at opvasken bliver klaret. Du tager de unge, der møder ind og hjælper med opvasken, under dine vinger og giver dem gode køkkenfærdigheder og erfaringer, så de trives, og I er et godt team.  

 

Du giver næring til den gode stemning

Du har et glad gemyt. Det er helt naturligt for dig at hjælpe til, når der er gang i huset, eller en udfordring dukker op. Du er også frisk på at tage lange vagter, når det indimellem er nødvendigt – du ser det som et positivt tegn, at huset er fuldt. Du får næring af mødet med vores gæster – du taler godt med børn og voksne, elever, motionister og kursister. Og du kerer dig om i dine kollegaer og bidrager til det gode samarbejde. For det kommer kun positivt tilbage.

 

Vi vil gerne have dig med på holdet

Du har daglig kontakt med dine kollegaer, som tager sig af morgenmaden, rengøringen og receptionen – vi er et ret godt team. Vi er både unge og ældre. Den yngste er 15, og den ældste er 63. Og der er aldrig to af dine arbejdsdage, der er ens. Det er dog ret fast, at du møder ind ved frokosttid og får fri kl. ca. 20. Og du slipper typisk for sene aftenvagter. Endelig ved vi, at inspiration er vigtig, så du får derfor rum til at udfolde dig – vi sender dig meget gerne på kursus, hvis du fx vil have input til dine opskrifter og udvikle dine kulinariske kompetencer.

 

Vil du styre gryderne i vores køkken?

Så skynd dig at søge jobbet. Gæsterne strømmer nemlig snart til. Og vi glæder os til at byde vores nye kok velkommen. Hvis det er dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Vi holder løbende samtaler, så skynd dig at søge jobbet.

 

Send ansøgning og cv til angela.w@danhostel.dk. Har du spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at ringe til Angela Wiedemann på 2712 4539.

Silkeborg Vandrerhjem I/SSilkeborg2020-02-19T00:00:002020-03-15T00:00:00
330197730Kok/Souschef søgesRobot Landal Søhøjlandet søger en engageret og dygtig kok til at indgå som souschef i et travlt og velfungerende køkken. Stillingen er på fuld tid og kræver minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Landal Søhøjlandet ligger smukt placeret i de Gjernske bakker. Den familievenligeferiepark indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien.Landal Søhøjlandet omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutsjebane,aktivitetsværksted, minigolf og nyåbnet familierestaurant. Hos Landal Søhøjlandet kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Søhøjlandet på www.landal.dk park sohojlandet. Arbejdsopgaver:- Lave mad til vores gæster- Egenkontrol- Lagerstyring- Varebestilling til køkken- Egenkontrol- Status- Oplæring af afløsere - Vagtplaner Vi forventer, at:- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok med svendebrev- du er god til at lave mad- du er ansvarsbevidst og mødestabil- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend- du har overblik og samtidig øje for detaljer- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi Du er kommunikerende og synlig med både humor og autoritet. Du hviler i dig selv og din rolle. Du trives i køkkenet og ved at en god leder går forrest. Stillingen er operationel og man vil som souschef indgå i en rullende vagtplan og der vil være et minimum af administrative opgaver. Vi tilbyder:- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Søhøjlandet bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 6 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa Er du typen der kan lide at have travlt, trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig.For mere information om stillingen, kontakt venligst Service Manager Søhøjlandet Carsten Jurek e-mail: carsten.jurek@landal.com eller mobil 21772020 Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via link på Jobnet. Vi afholder løbende samtaler.

Landal Søhøjlandet søger en engageret og dygtig kok til at indgå som souschef i et travlt og velfungerende køkken. Stillingen er på fuld tid og kræver minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling.

Landal Søhøjlandet ligger smukt placeret i de Gjernske bakker. Den familievenlige
feriepark indbyder til sjove oplevelser, når der skal holdes ferie med hele familien.
Landal Søhøjlandet omfatter bl.a. et tropisk badeland med vandrutsjebane,
aktivitetsværksted, minigolf og nyåbnet familierestaurant. Hos Landal Søhøjlandet kan gæsten få præcis den ferie, som de ønsker. Læs mere om Landal Søhøjlandet på www.landal.dk/park/sohojlandet.

Arbejdsopgaver:
- Lave mad til vores gæster
- Egenkontrol
- Lagerstyring
- Varebestilling til køkken
- Egenkontrol
- Status
- Oplæring af afløsere - Vagtplaner
Vi forventer, at:
- du har erfaring inden for restaurationsbranchen, som faglært kok med svendebrev
- du er god til at lave mad
- du er ansvarsbevidst og mødestabil
- du er arbejdsom, fleksibel, serviceorienteret og smilende
- du er indstillet på varierende arbejdstider, både dag, aften og weekend
- du har overblik og samtidig øje for detaljer
- du både taler og skriver dansk og engelsk, også gerne flere sprog
- du har personligt drive og lyst til at blive hos os i lang tid
- du har fokus på gæsten og at du er fuld af positiv energi

Du er kommunikerende og synlig med både humor og autoritet. Du hviler i dig selv og din rolle. Du trives i køkkenet og ved at en god leder går forrest. Stillingen er operationel og man vil som souschef indgå i en rullende vagtplan og der vil være et minimum af administrative opgaver.

Vi tilbyder:
- Et job i et uformelt arbejdsmiljø, hvor engagement, frihed under ansvar, god tone og godt humør er en naturlig del af hverdagen
- En spændende stilling, hvor du sammen med din leder og dit team, forventes at skabe et serviceniveau, som kan ses og mærkes blandt vores gæster
- Stillingen er en god kombination med rutineopgaver, krydret med variation, hvor to dage ikke er ens
- Som fuldtidsmedarbejder hos Landal Søhøjlandet bliver du en del af en flad organisation med fokus på gensidig feedback
- Desuden bliver du en del af feriekæden Landal GreenParks, som omfatter 6 ferieparker i Danmark og mere end 85 i resten af Europa

Er du typen der kan lide at have travlt, trives med ansvar og elsker at der ikke er to dage der er ens? Så hører vi meget gerne fra dig.
For mere information om stillingen, kontakt venligst Service Manager Søhøjlandet Carsten Jurek e-mail: carsten.jurek@landal.com eller mobil 21772020 Vi ønsker at modtage alle ansøgninger via link på Jobnet. Vi afholder løbende samtaler.

Søhøjlandet Food & BeverageGjern2020-02-29T00:00:002020-03-30T00:00:00
330181488Nørre Vissing Kro søger en kok til a la carte og selskaberRobot Nørre Vissing Kro søger en kok til både a la carte og selskaber. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset. Vi kan tilbyde: Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden. Menu og a la carte:Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. Køkkenet: Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration. Råvarerne: Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden. Vores år: Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet vin arrangementer, Nørre Vissing Kro On Tour og Tapas Bar på Skanderborg Festival. Ideologi: Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle. Vi forventer dette af dig: Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. Tiltrædelse:Hurtigst muligt men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når den rigtige er der. Løn: Efter erfaring og kvalifikationer Du taler: Dansk. Beliggenhed: 20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg 25 30 minutter fra Horsens Ikast 30 min. Kræves: Kørekort og villig til at bruge egen bil Kontakt: Morten Mygind 29274795, eller mail: morten@nr-vissing-kro.dk Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro søger en kok til både a la carte og selskaber.  

Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved sammen at give vores gæster en oplevelse ud over det sædvanlige.

Vi har 24 værelser, selskabslokaler og mad ud af huset.

Vi kan tilbyde:
Et godt team med dynamik, glæde og engagement. Vi er der for hinanden.

Menu og a la carte:
Vi tilbyder a la carte samt en sansemenu fra 3 til 6 retter. Det er overskueligt, men vi kan stå inde for alt hvad vi laver. Herudover serverer vi fra 2-6 retter til hotelophold samt selskabsmenuer, der varierer fra klassisk til internationalt køkken. 

Køkkenet:
Vi henter inspiration fra hele verden og har først og fremmest fokus på smagen og at råvarerne spiller sammen. Herudover arbejder vi hele tiden på at skabe et optimalt finish. Menuen ændre sig i takt med sæsonen og vores inspiration.

Råvarerne:
Vi har vores egen micro landmand som producerer alt fra havrerødder til farverige blomster. Vi får leveret frisk vesterhavsfisk, vildt fra omegnen, vilde svampe, urter, tang og kål efter årstiden. Herudover laves stort set alt fra bunden.

Vores år:
Spænder vidt med spændende temaaftener, gourmet/vin arrangementer, Nørre Vissing Kro "On Tour" og Tapas Bar på Skanderborg Festival.

Ideologi:
Et køkken med en flad ledelsesstruktur og en god tone med respekt for alle.

Vi forventer dette af dig:
Du er en dygtig håndværker med stort gå på mod, kan arbejde og agere selvstændigt og engageret, har et godt humør, er ærlig og omgængelig, samt glad for nye udfordringer. Du vil få indflydelse på vores retter og menuudvikling. 

Tiltrædelse:
Hurtigst muligt men vi venter gerne på den rette. Vi indkalder løbende egnede kandidater til samtale og vi ansætter, når den rigtige er der. 

Løn:
Efter erfaring og kvalifikationer

Du taler:
Dansk.

Beliggenhed:
20 25 minutters kørsel fra Århus eller Silkeborg / 25 30 minutter fra Horsens/ Ikast 30 min.

Kræves:
Kørekort og villig til at bruge egen bil

Kontakt:
Morten Mygind 29274795, eller mail: morten@nr-vissing-kro.dk

Vi glæder os til at høre fra dig.

Nørre Vissing Kro v/Morten MygindSkanderborg2020-02-18T00:00:002020-03-26T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Kælderslagteren søger en kok / slagtersvend

Kælderslagteren ApS

Silkeborg
Vil du prøve en rigtig slagterbutik, så søger kælderslagteren en slagter eller kok til ekspedition, opskæring og mad ud af huset. Du: Brænder for at give kunderne den bedste betjening og service Er smilende og imødekommende Arbejder i et hurtigt tem...
Indrykket:26. februar 2020

Lyng Dal i Gl. rye søger kokkeelev

Lyng Dal Hotel og Restaurant I/S

Ry
Lyng Dal Hotel og Restaurant i Gl. rye søger kokkeelev Har du ambitioner med din uddannelse? Vil du gerne omkring alle facetter i uddannelsen? - Så er Lyng Dal Hotel og Restaurant måske din kommende læreplads! På Lyng Dal Hotel og Restaurant tager v...
Indrykket:18. februar 2020

Kan du kokkerere, så alle på Gudenåen sætter kurs mod dit sunde køkken?

Silkeborg Vandrerhjem I/S

Silkeborg
De lune brød sender en skøn duft ud i køkkenet. Du har lige taget imod leveringen af grøntsager der er persillerod, porrer, purløg, rødbeder, rosenkål og østershatte iblandt. Du sluger dem med øjnene, for dine hofretter er grønne. Salaten er snittet...
Indrykket:19. februar 2020

Kok/Souschef søges

Søhøjlandet Food & Beverage

Gjern
Landal Søhøjlandet søger en engageret og dygtig kok til at indgå som souschef i et travlt og velfungerende køkken. Stillingen er på fuld tid og kræver minimum 2-3 års erfaring fra en lignende stilling. Landal Søhøjlandet ligger smukt placeret i de G...
Indrykket:29. februar 2020

Nørre Vissing Kro søger en kok til a la carte og selskaber

Nørre Vissing Kro v/Morten Mygind

Skanderborg
Nørre Vissing Kro søger en kok til både a la carte og selskaber. Nørre Vissing Kro er kendt for et kompromisløst køkken, der altid er personligt, intens og kreativt. Det gastronomiske omdrejningspunkt består i glæden ved sammen at give vores gæster ...
Indrykket:18. februar 2020