Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ Marketing trainee med digital fokus

Med en teoretisk værktøjskasse inden for digital marketing, bringer du gerne den nyeste viden og kreative ideer i spil, når du løser projekter inden for det digitale univers. Actona Company er en af verdens mest attraktive leverandører af moderne møbler, og for at vi kan fortsætte med at være en international topspiller, har vi brug for at tiltrække morgendagens stjerner - og det gør vi gennem vores traineeprogram.

Hos Actona Company er dine kompetencer og mål udgangspunktet for et individuelt tilpasset traineeprogram, som forløber over en 2-årig periode. Du kommer tæt på den internationale handelsverden, og med udgangspunkt i det digitale marketingunivers skaber vi rammerne, udfordrer dig og sørger for, at din rygsæk fyldes med relevant viden og erfaring, som er essentiel for din fremtidige karriere.

»Som trainee i Marketing bliver jeg udfordret, jeg får ansvar, og fra dag ét har min arbejdsdag været fyldt med spændende opgaver. Det er lærerigt, og jeg får lov til at prøve min viden af i praksis. Du lærer hele virksomheden at kende, og får indsigt i de mange processer, der er på tværs af afdelingerne. Det er virkelig spændende og givende« Maria, Trainee i Marketing.

Ambitiøs selvstarter med digital baggrund

Du skal have lyst, mod og de rigtige evner for at blive trainee hos Actona Company. Du tager selv initiativ, arbejder struktureret og løber med bolden med det samme den er kastet i luften – og deadlines bliver selvfølgelig overholdt. Samtidig ser du værdien i at præstere som et team, og du skaber gerne resultater sammen med dine kollegaer i Marketing og andre afdelinger. Som ansøger skal du derudover have en kortere videregående uddannelse indenfor digital markedsføring, og du interesserer dig selvfølgelig for møbler, design og tidens trend.

Som person er du:

 • positiv og god til at kommunikere
 • flydende i engelsk - både på skrift og i tale
 • interesseret i det digitale univers og marketing
 • selvstændig, og løser dine opgave struktureret
 • teknisk og har en logisk forståelse.

Hos Actona Company er mulighederne mange og store – for dem der kan og vil. Som en stor, international virksomhed, kan vi give dig ballasten og erfaringerne til at kickstarte din drømmekarriere.

Spændende stilling med voksende ansvar

Som trainee i Marketing vil du opleve en dagligdag i højt tempo, hvor vi altid arbejder hårdt, for at nå vores ambitiøse mål. Netop nu er vi i fuld gang med at designe og udvikle et nyt website - og det er specielt her, dine kompetencer skal bringes i spil. Som trainee skal du bidrage til en succesfuld implementering af vores nye website, samt videreudvikle det til et værdiskabende salgsværktøj for hele organisationen og vores kunder. Dog vil dine opgaver spænde bredt, og du skal blandt andet arbejde med:

 • Vedligeholde og udvikle vores website, som indeholder e-commerce platform samt sælgerportal
 • Opdatere og vedligeholde informationer i digitale værktøjer som eksempelvis PIM
 • Kreative input til off- og online salgsaktiviteter og materialer
 • Udføre administrative ad-hoc opgaver i marketing
 • Hjælpe med planlægning og udførelse af messeaktiviteter
 • Hjælpe ved videoproduktion
 • Planlægge og udføre interne og eksterne events

»I Marketing er der altid fuld fart på, og vi har mange bolde i luften. Vi søger en trainee som har lyst til at udfordre os, og bruge sin viden om digital marketing i en international møbelvirksomhed. Det er altgørende at du motiveres af at arbejde i en afdeling, hvor vi sammen skaber et dedikeret og løsningsorienteret miljø.« Helle Bjerre Drost, Marketing Manager

Hvad du har i vente som trainee

Et traineeforløb på 24 måneder er fordelt over fire moduler. I hvert modul er der indlagt workshops, der skal sikre, at du får en god helhedsforståelse af Actona Company. Vi har fokus på din faglige og personlige udvikling, og arbejder derfor med halvårlige modulplaner, der bliver afsluttet med et review.

Du kan læse mere om traineeforløbet her - https://www.actona.dk/karriere/uddannelse-i-actona/

Efter endt traineeforløb har du et stærkt kommercielt fundament til at bygge videre på en karrierevej.

Arbejdssted - Tvis, Holstebro

Opstart - 1. september 2021

Ansøgningsfrist - 15. februar 2021

Databeskyttelseserklæring

http://www.actona.dk/karriere/persondatapolitik/

Actona Company A/S

Actona Company A/S er en danskejet international møbelvirksomhed med hovedkontor ved Holstebro. Her findes ligeledes vores europæiske distributionscenter samt et af Nordeuropas mest inspirerende møbelshowrooms.

Actona Company A/S har en sund økonomi og omsætter årligt for DKK 1,9 mia. og beskæftiger på verdensplan 1.400 medarbejdere. Møbelproduktionen finder primært sted i Asien og Østeuropa i et tæt samarbejde med eksterne underleverandører. Desuden ejer og driver Actona Company A/S eget tradingselskab i Kina og to polsterfabrikker i hhv. Ukraine og Kina.

Actona Company A/S har været leverandør til førende detailhandlere i mere end 35 år, og sælger i dag til kunder i mere end 90 lande.

Se mere på www.actonacompany.com


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.