Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kreativ og entreprenant leder til nyt ungekulturhus

Vil du være med til at etablere, udvikle og lede et helt nyt ungekulturhus i Horsens? Kan du stå i spidsen for at skabe et nyt forsamlingssted for unge og andre kulturinteresserede, hvor kreativitet, dialog, udveksling, musik og kultur er i højsædet?

Horsens lyser allerede op på kulturens Danmarkskort. Vi forbinder Horsens med fantastiske events og kulturinstitutioner, der tiltrækker mennesker fra alle dele af landet. Horsens er også en uddannelsesby, hvor et nyt campus fremover bliver centrum for op imod 8.000 unges dagligdag.

Vi skal åbne et nyt ungekulturhus midt i Horsens By. Et sted, hvor man både kan ”hænge ud”, hygge sig og blive inspireret, og hvor man sammen med andre kan være med til at skabe morgendagens kulturliv gennem et hav af forskellige events, workshops og aktiviteter. Projektet bygger på en sammenlægning af de to eksisterende institutioner Det Gule Pakhus og Kulisselageret, som har været stærke kulturaktører i Horsens gennem mange år.

Ungekulturhuset skal styrke – og styrkes af – unges aktive deltagelse og fremme et langsigtet samarbejde mellem uddannelsesinstitutioner og ungekulturhuset. Det skal blandt andet ske gennem koncerter, festivaler, workshops, talks og debatter og et hav af kulturelle arrangementer og events. På længere sigt skal der etableres et helt nyt spillested på den spirende godsbanegrund i centrum af Horsens.

Det er et stykke pionerarbejde, der skal gøres af hele holdet bag det nye ungekulturhus. Som leder skal du stå i spidsen for dette arbejde, godt hjulpet på vej af et stærkt hold af passionerede og erfarne medarbejdere. Projektets første fase åbner ultimo august 2021, så både første del af byggeriet samt store dele af programmet ligger klar, når du lander. Dette bliver din og holdets affyringsrampe.
 
Du skal være en mester i at netværke, rejse fondsmidler og lede et projekt, hvor svarene ikke er givet på forhånd. Du skal kunne samle en medarbejdergruppe og være gruppens holdepunkt i en uforudsigelig omstillingsfase, skabe orden og systematik i den nye institutions basisadministration og sikre, at der fortsat er positiv stemning og store forventninger til Horsens’ nye satsning indenfor ungekulturen.  

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kultur- og Eventchef Lasse Schuleit, på tlf. 2670 4075, eller Jesper Lund Madsen i Genitor, på tlf. 2289 8525.
 
Ansøgningsfristen udløber den 22. april 2021. 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.